Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΦΡΙΚΗ – ΜΕΓΑΛΟΣ…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ τελικά ο…Δαλάι Λάμα!!! ΦΙΛΙΕΤΑΙ στο στόμα με μικρό αγόρι μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου!!! Και στο τέλος του λέει του παιδιού…«ΡΟΥΦΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ»…!!!

ΦΡΙΚΗ – ΜΕΓΑΛΟΣ…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ τελικά ο…Δαλάι Λάμα!!! ΦΙΛΙΕΤΑΙ στο στόμα με μικρό αγόρι μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου!!! Και στο τέλος του λέει του παιδιού…«ΡΟΥΦΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ»…!!!

by _
0 comment 386 views

ΦΡΙΚΗ – ΜΕΓΑΛΟΣ…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ τελικά ο…Δαλάι Λάμα!!! ΦΙΛΙΕΤΑΙ στο στόμα με μικρό αγόρι μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου!!!

Και στο τέλος του λέει του παιδιού…«ΡΟΥΦΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ»…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 08 Απριλ. 2023 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΜΕΓΑΛΟΣ…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ τελικά ειν’ ο…Δαλάι Λάμα (Dalai Lama), ο οποίος στο παρακάτω βίντεο, ΦΙΛΙΕΤΑΙ στο στόμα με ένα μικρό αγόρι μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου!!!

Εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) σας έχουν αποκαλύψει πάρα πολλές φορές το γεγονός πως οι Ελίτ (ΆΛΗΤ, μάλλον) που «τρέχουν» τα πράγματα σε αυτόν τον κόσμο είναι όλοι τους ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ και ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΙΡΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!

Αυτό όμως που μας ανυσηχεί περισσότερο είναι το γεγονός πως υπάρχουν τόσο πολλά…ΓΙΔΙΑ εκεί έξω που τον Δ.Λάμα τον έχουν για «ΜΕΓΑΛΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ», κτλ!!! Βάλτε το όνομά του στην μηχανή αναζητήσεως του Facebook και θα καταλάβετε τι εννοώ!!!

Π.χ.,…

Εδώ αυτό το πρακτορείο ειδήσεων τον αποκαλεί.. «Παναγιώτατον»!!! ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!! ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΡΟΜΠΙΣΜΠΙΚΗ!!!

Όσο για τον Δαλάι Λάμα, είχαμε αποκαλύψει το 2017 ότι είναι και πράκτορας!!! Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Ο μακροχρόνιος πράκτορας της CIA που ονομάζεται….ο Δαλάι Λάμα!!! για περισσότερα.

Ο μακροχρόνιος πράκτορας της CIA που ονομάζεται….ο Δαλάι Λάμα!!!

 

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο και…ΦΡΙΞΤΕ!!! Και στο τέλος του λέει του παιδιού…«ΡΟΥΦΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ». βγάζοντας τη βρώμικη τη γλώσσα του προς το μικρό παιδάκι..!!!

@nativefamily1 #god ♬ son original – World Native Family

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr