Home ΗΠΑ Η ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ –  Μπαίνουν πλέον σε αγελάδες και χοίρους τα…εμβόλια mRNA!!!

Η ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ –  Μπαίνουν πλέον σε αγελάδες και χοίρους τα…εμβόλια mRNA!!!

by _
0 comment 285 views

Η ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ –  Μπαίνουν πλέον σε αγελάδες και χοίρους τα…εμβόλια mRNA!!!

HAL TURNER / 01 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

Η προμήθεια τροφής κάθε Αμερικανού πρόκειται να αρχίσει να ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΤΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ με τις γενετικές τροποποιήσεις του mRNA που ονομάζονται -δόλια– «εμβόλια».

Οι λομπίστες των ενώσεων κτηνοτρόφων και χοιρινού κρέατος σε πολλές πολιτείες επιβεβαίωσαν ότι ΘΑ χρησιμοποιούν εμβόλια mRNA σε χοίρους και αγελάδες ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ. Στην πραγματικότητα θα γίνει “τροφή εμβολίων” και θα πωληθεί σε ΣΑΣ χωρίς την ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ!!!

Η αγορά και η κατανάλωση αυτού του βοείου κρέατος ή αυτού του χοιρινού κρέατος μπορεί να σας επηρεάσει αρνητικά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί και να σας…ΣΚΟΤΩΣΕΙ.

Ο δικηγόρος Tom Renz λέει “Για να είμαστε σαφείς – σε αυτό το σημείο δεν υπάρχουν πολιτείες που απαιτούν ενημερωμένη συναίνεση για “τροφή εμβολίων”. Ενώ θα υποστήριζα ότι αυτό πρέπει να γίνει σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Ο Renz συνεχίζει να επισημαίνει, υπάρχει ένα άρθρο από το έτος 2000 σχετικά με τα “βρώσιμα εμβόλια”: (Άρθρο ΕΔΩ)  Το άρθρο δείχνει πώς η απόκρυψη ενός “εμβόλιου” στα τρόφιμα, απορροφάται στον οργανισμό:

Το πρόβλημα με αυτή τη συγκεκριμένη περίσταση είναι ότι, μέχρι σήμερα, κανένας κατασκευαστής εμβολίου mRNA δεν αποκάλυψε πλήρως το ιατρικά ενεργό περιεχόμενο των αποκαλούμενων «εμβόλια κατά του COVID».

Επιπλέον, δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι ΠΕΘΑΝΑΝ ΗΔΗ αφού έλαβαν αυτά τα λεγόμενα «εμβόλια» και εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι άνθρωποι αρρώστήσαν πολύ ή τραυματιστηκαν μόνιμα από αυτά.

ΤΩΡΑ, αν ήσασταν ένας από τους έξυπνους ανθρώπους (όπως εγώ) που ΔΕΝ κάνατε αυτά τα εμβόλια για τον COVID, θα ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΟΥΜΕ σκόπιμα με το mRNA επειδή το βάζουν στο φαγητό μας χωρίς την ενημερωμένη συγκατάθεσή μας.

Οι αγωγές θα αργήσουν πολύ. Θα έχουμε ήδη δηλητηριαστεί και θα πεθάνουμε. Υπενθυμίζεται στο κοινό ότι η «ασυλία» λειτουργεί μόνο στα δικαστήρια. Δεν προσφέρει καμία προστασία στους ανθρώπους που το κάνουν αυτό, από τη «δικαιοσύνη του δρόμου».

Το να σταματήσουμε με τη βία κάποιον που προσπαθεί να σας δηλητηριάσει είναι νόμιμη αυτοάμυνα.

ΠΗΓΗ:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/poisoning-of-our-food-begins-this-month-mrna-going-into-cows-and-pigs

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr