Home ΔΙΕΘΝΗ Παλεύουν Τούρκοι με…Ουκρανούς σε γερμανική πόλη – Περισσότεροι από 1 εκατομμύριο Ουκρανοί εισήλθαν στη Γερμανία από την έναρξη της συνεχιζόμενης σύγκρουσης

Παλεύουν Τούρκοι με…Ουκρανούς σε γερμανική πόλη – Περισσότεροι από 1 εκατομμύριο Ουκρανοί εισήλθαν στη Γερμανία από την έναρξη της συνεχιζόμενης σύγκρουσης

by _
0 comment 206 views

Παλεύουν Τούρκοι με…Ουκρανούς σε γερμανική πόλη

ΝΤΑΝ ΛΥΜΑΝ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

Η γερμανική αστυνομία συνέλαβε υπόπτους από αντίπαλες ομάδες μετά από συμπλοκή μεταξύ Τούρκων και Ουκρανών την περασμένη εβδομάδα, λένε οι αρχές.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε γύρω στις 20:30. το βράδυ της Παρασκευής στο Parchim, μια πόλη στο κρατίδιο Mecklenburg-Vorpommern.

Οι αστυνομικοί έφτασαν σε ένα σούπερ μάρκετ όπου η διαμάχη μεταξύ τουλάχιστον 10 ατόμων είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

«Σύμφωνα με τα αρχικά ευρήματα, μια ομάδα 4 Ουκρανών με 6 άτομα τουρκικής καταγωγής αρχικά τσακώθηκαν λεκτικά και προσέβαλαν ο ένας τον άλλον», εξήγησε η αστυνομία του Ludwigslust σε δελτίο τύπου.

«Αποτέλεσμα ήταν να υπάρξουν αρκετές σωματικές συμπλοκές μεταξύ των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τρεις νεαροί τουρκικής καταγωγής ηλικίας 13 και 16 ετών».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η λογομαχία έγινε βίαιη όταν ένας άνδρας τουρκικής καταγωγής χτύπησε ξαφνικά έναν 18χρονο Ουκρανό ο οποίος τραυματίστηκε από την επίθεση.

Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, εκ των οποίων τουλάχιστον δύο χρειάστηκαν νοσηλεία.

Η γερμανική αστυνομία αποκατέστησε τελικά την τάξη στο σημείο και εξέδωσε διάφορες ποινικές διώξεις, όπως εξύβριση, απειλές, σωματικές βλάβες και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Περισσότεροι από 1 εκατομμύριο Ουκρανοί εισήλθαν στη Γερμανία από την έναρξη της συνεχιζόμενης σύγκρουσης, σύμφωνα με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, ενώ περίπου 3 εκατομμύρια άνθρωποι τουρκικής καταγωγής ζουν στη Γερμανία.

(ΦΩΤΟ: Karsten Wickern / EyeEm / Getty Images)

-Σχετικά με τον Dan Lyman
Ο Dan Lyman υπηρετεί ως ξένος ανταποκριτής για το Infowars.

ΠΗΓΗ:

https://europe.infowars.com/turks-fight-ukrainians-in-german-town/

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr