Home ΗΠΑ Ο Τραμπ δηλώνει «αθώος» και μιλά για πολιτικό δάκτυλο στις προεδρικές εκλογές του 2024

Ο Τραμπ δηλώνει «αθώος» και μιλά για πολιτικό δάκτυλο στις προεδρικές εκλογές του 2024

by _
0 comment 178 views
Ο Τραμπ δηλώνει «αθώος» και…
Ο Τραμπ δηλώνει «αθώος» και…

Ο Τραμπ δηλώνει «αθώος» και μιλά για πολιτικό δάκτυλο στις προεδρικές εκλογές του 2024

«Ψεύτικη υπόθεση» λέει ο πρώην Πρόεδρος για τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν εχθές σε σχέση την υπόθεση χρηματισμού της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς – Το παρασκήνιο της εμφάνισής του στο δικαστήριο

Καθισμένος στην αίθουσα του δικαστηρίου πλάι στους δικηγόρους του, ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε αθώος χθες σε 34 τελικά κατηγορίες για παραποίηση επιχειρηματικών αρχείων, σηματοδοτώντας μια ιστορική ημέρα για τις ΗΠΑ. Ο πρώην Πρόεδρος έφτασε στην αίθουσα με καθυστέρηση περίπου 15 λεπτών και φορώντας ένα σκούρο μπλε κοστούμι και κόκκινη γραβάτα. Ο 76χρονος Τραμπ εμφανίστηκε ανέκφραστος κατά την άφιξή του, ενώ χαιρέτησε τους υποστηρικτές του, υψώνοντας τη γροθιά του, σκηνή που έκανε γρήγορα το γύρο του κόσμου. Απόκοσμα σιωπηλός για τη συνήθη χειμαρρώδη δημόσια παρουσία του, ο Ντόναλντ Τραμπ απέφυγε να δηλώσει το παραμικρό, τόσο κατά την άφιξη, όσο και κατά την αποχώρησή του, αφήνοντας να μιλήσουν πρώτοι οι φυσικοί δικαστές του, στην Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με το σκεπτικό του Εισαγγελέα του Μανχάταν, Άλβιν Μπραγκ, το οποίο παρουσιάστηκε χθες, πριν από τις Προεδρικές εκλογές του 2016, ο τότε υποψήφιος Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ επινόησε ένα σχέδιο για να αποκρύψει από τους συντηρητικούς ψηφοφόρους του πικάντικες και πιθανά πολιτικά επιζήμιες λεπτομέρειες από την προσωπική του ζωή, χρηματίζοντας μέσω του δικηγόρου του τη γνωστή πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, με 130.000 δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ! >> https://www.protothema.gr/world/article/1357438/o-trab-dilonei-athoos-kai-mila-gia-politiko-daktulo-stis-proedrikes-ekloges-tou-2024/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr