Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES Ο Λευκός Οίκος εκδίδει προκαταρκτική δήλωση για τον θάνατο του…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ…!!!

Ο Λευκός Οίκος εκδίδει προκαταρκτική δήλωση για τον θάνατο του…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ…!!!

by _
0 comment 427 views

Ο Λευκός Οίκος εκδίδει προκαταρκτική δήλωση για τον θάνατο του…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σύμφωνα με τον Αμερικανό δημοσιογράφο Hal Turner στο σάιτ του HalTurnerRadioShow.com, μαθαίνουμε τα εξής εκπληκτικά για τον…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ…

Ο Λευκός Οίκος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τζορτζ Σόρος (George Soros) για τον θάνατό του. Δεν είναι γνωστό πότε γράφτηκε αυτό. Πήρα το παρακάτω αντίγραφο, σήμερα.

Αυτό πρόκειται για ανακοίνωση-εμπάργκο (EMBARGOED Press Release) ή δελτίο τύπου-εμπάργκο ή δελτίο τύπου με αποκλεισμό που είναι μια ανακοίνωση που κοινοποιείται σε δημοσιογράφους πριν από μια συγκεκριμένη ημερομηνία δημοσίευσης. Χρησιμοποιείται συνήθως από επαγγελματίες δημοσίων σχέσεων για να δώσουν στις επαφές τους από τα ΜΜΕ αρκετό χρόνο για να προετοιμάσουν ένα ρεπορτάζ πριν «σκάσει» η είδηση, κάτι που μπορεί να είναι εξαιρετικά επωφελές τόσο για τους δημοσιογράφους όσο και για τους επαγγελματίες δημοσίων σχέσεων.

Σύμφωνα με το σάιτ PrNews

Τι σημαίνει όταν ένα Δελτίο Τύπου έχει εμπάργκο;

Αν κοιτάξετε τη λέξη “εμπάργκο” σε ένα λεξικό, θα δείτε ότι σημαίνει “απαγόρευση”. Άρα εμπάργκο=απαγόρευση.

 

Ένα εμπάργκο σημαίνει ότι ο οργανισμός που εξέδωσε το δελτίο τύπου δεν θέλει να δημοσιοποιηθούν οι ειδήσεις που περιέχει μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Συνήθως, υπάρχουν λόγοι μάρκετινγκ για το εμπάργκο και τη χρονική του στιγμή. Είναι μια κοινή πρακτική στις δημόσιες σχέσεις.

 

Αυτό σημαίνει ότι η πληροφορία (δελτίο δημοσίων σχέσεων, έκθεση, κοινοποίηση κ.λπ.) έχει κοινοποιηθεί στις πηγές, αλλά δεν επιτρέπεται να τη δημοσιοποιήσουν μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα.

Παρατήρησα ένα ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ στο παρακάτω προσχέδιο, αλλά είτε το πιστεύετε είτε όχι, τα ορθογραφικά λάθη από τον Λευκό Οίκο είναι αρκετά συνηθισμένα σε αυτό το καθεστώς.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ:

Γραφείο Γραμματέα Τύπου

Όχι για δημοσίευση (με αποκλεισμό)

ΑΠΟΡΡΗΤΟ

Δήλωση του Προέδρου

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τζορτζ Σόρος για την απώλεια αυτού του μεγάλου Αμερικανού φιλάνθρωπου, ανθρωπιστή και ηγέτη των επιχειρήσεων.

Η Αμερική και ο κόσμος έχουν χάσει μια μεγάλη φωνή για την ελευθερία, τη δικαιοσύνη και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ο Τζορτζ Σόρος αφιέρωσε τη ζωή του σε ανιδιοτελείς στόχους και ποτέ δεν αμφιταλαντεύτηκε από την αποστολή του να προστατεύει και να υπερασπίζεται το έθνος μας. Ξεχώριζε πραγματικά σε μια τάξη δική του και θα μας λείψει πολύ.

Office of the Press Secretary

Not for release (Embargoed)

Confidential

Statement from the President

I extend my deepest sympathies to the family of George Soros on the loss of this great American philanthropist, humanist, and business leader.

America and the world have lost a great voice for freedom, justice and human rights. George Soros dedicated his life to selfless goals, and never wavered from his mission to protect and defend our nation. He truly stood in a class of his own, and will be sorely missed.

Υπάρχουν κι άλλα, επιβεβαιωμένα, νέα από αρκετούς ανθρώπους που λένε για τον Σόρος ότι…

“”Ήταν ένας σκληρός χειμώνας”, είπε ένας στενός οικογενειακός φίλος, “Δεν αισθάνεται καλά και έχει επιδεινωθεί σημαντικά τις τελευταίες εβδομάδες”.

ΜΗΠΩΣ Ο ΣΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΣ Ή ΣΤΑ…ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ;;;

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να επιβεβαιώσω ότι ο Σόρος πέθανε στην πραγματικότητα, αλλά νομίζω ότι το παραπάνω Δελτίο Τύπου μας…ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ–ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ…!!!

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr