Home ΣΤΡΑΤΟΣ / ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ / ΕΥΠ Η ΕΥΠ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ  ΕΒΡΟΥ

Η ΕΥΠ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ  ΕΒΡΟΥ

by _
0 comment 277 views
Η ΕΥΠ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ  ΕΒΡΟΥ
Η ΕΥΠ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ  ΕΒΡΟΥ

Η ΕΥΠ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ  ΕΒΡΟΥ


Η Ρωσίδα κατάσκοπος Ιρίνα Σμίρεβα προσποιούμενη την Ελληνίδα Μαρία Τσάλα ήταν στην Αλεξανδρούπολη. 

Αυτός που δεν ήταν  ποτέ εκεί… αλλά στον δικό του μικρόκοσμο προσποιούμενος τον χρήσιμο και απολαμβάνοντας πλήθος παροχών, είναι ο “δικός” μας διοικητής της ΕΥΠ Έβρου Ζ.Ξ  Και κρατήστε το αυτό γιατί έχει τη σημασία του.

Για μία ακόμα φορά η ΕΥΠ Έβρου, έρχεται στο προσκήνιο μόνο για ελλείψεις και αποτυχίες. 

Ρωτάμε λοιπόν. Που είναι η αξιολόγηση των δημόσιων λειτουργών, που ειδικά μετά την τραγωδία στα Τέμπη το Μαξίμου… έχει καταστήσει σημαία του νέου αφηγήματος για την διαχείριση των εκλογικών ζημιών που έχει υποστεί; Τι άλλο περιμένουμε να γίνει, για να αλλάξει πρόσωπο;

Για την ΕΥΠ δεν αποτελεί πλέον εκτίμηση αλλά πεποίθηση, πως είναι καιρός για ουσιαστική και παραγωγική ανασύσταση της υπηρεσίας.

Με άξια ενεργά στελέχη και κυρίως, χωρίς δημόσιο-υπαλληλική νοοτροπία που αποτελεί επιχειρησιακό βαρίδι για την μάχιμη αλλά και πολύπαθη Υπηρεσία Πληροφοριών.

Η σημαντικότερη γκάφα της ΕΥΠ… Είναι που χρεώνεται την ουσιαστική ανυπαρξία αυτών των βαριδίων. Όπως για παράδειγμα στην τοπική υπηρεσία Έβρου, χρεώνεται την ανυπαρξία του διοικητή της Ζ.Ξ.

Η Ρωσίδα κατάσκοπος σε ρόλο Ελληνίδας φωτογράφου ή τουρίστριας, έκανε βόλτες στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. 

Κύριος στόχος της; Οι Αμερικανικές υποδομές. Θεωρείται βέβαιο ότι συνέλεξε αρκετό υλικό, ενώ εικάζεται πως είχε βαθύτερη πρόσβαση σε κύκλους και δραστηριότητες που της εξασφάλισαν περισσότερα στοιχεία. Δεν αποκλείεται, να είχε και συμμετοχή σε διάφορες δράσεις.

Χαρτογράφησε την περιοχή, “κλικάρισε” αρκετά στιγμιότυπα, έκανε με άνεση τις επαφές της και προφανώς με την ίδια άνεση μετέφερε πολύτιμες ή χρήσιμες έστω πληροφορίες. Πηγαινοερχόταν ανενόχλητη και καθόλου απίθανο, να έμεινε σε ξένοδοχεία της ευρύτερης  περιοχής του Έβρου ή και της Θράκης γενικότερα.

Εκ των υστέρων ακούμε ότι Η ΕΥΠ προσπαθεί να συγκεντρώσει στοιχεία για τον κύκλο επαφών και γνωριμιών της Ρωσίδας κατασκόπου. Σε άλλες περιοχές ίσως.

Σε ότι αφορά την παρουσία της Μαρία Τσάλα ή κατά το σωστό Ιρίνα Σμίρεβα εδώ, μάλλον δεν θα είναι παρήγορη η προσπάθεια. Εκτός αν προκύψει οτιδήποτε, από άλλες “φιλικές” δυνάμεις.

Η ΕΥΠ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ  ΕΒΡΟΥ

Η Ρωσίδα κατάσκοπος ήταν στην Αλεξανδρούπολη. Η  δύναμη του Κλιμακίου Έβρου (έστω και ολιγάριθμη) που ήταν; 

Και όπως ένας στρατηγός καρπώνεται τη νίκη, αλλά χρεώνεται την ήττα,  πριν ρωτήσουμε που ήταν όλοι αναρωτιόμαστε… Που ήταν ο Διοικητής τους;  Ρητορικό το ερώτημα και αφορά την ιδιότητα.

Άλλωστε ακόμα και η φυσική παρουσία, περιορίζεται στις μικρές βόλτες στο κέντρο της πόλης και γρήγορο καφέ πριν ή μετά το φαγητό του στην Λέσχη Αξιωματικών.

Καλά πληροφορημένες πηγές, λένε ότι κάθεται στο γραφείο του και ασχολείται με δημοσιεύματα του ελληνόφωνου κυρίως τύπου… αφού διακατέχεται από διαρκή φόβο, μήπως δημοσιευθεί κάτι που τον αφορά. 

Προφανώς και θα έχει τους λόγους του.

Αυτό πάντως που εμείς προσπαθούμε να κατανοήσουμε, είναι οι κεντρικές αποφάσεις και ο λόγος που ο Ζ.Ξ παραμένει διοικητής της ΕΥΠ Έβρου.

Ο άνθρωπος που τοπικά και θεωρητικά, ηγείται σε ευαίσθητη υπηρεσία με έδρα την πλέον ευαίσθητη περιοχή της Θράκης, είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν γνωρίζει τα χωριά της ευρύτερης περιοχής του δήμου Αλεξανδρούπολης. Και ότι αντίστοιχα, δεν γνωρίζει τίποτα από τον βόρειο Έβρο με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.

Οπότε είναι εύλογο να απορεί κανείς. Ποια είναι η χρησιμότητα του στην περιοχή;

Τι έκανε στην κρίση του Έβρου;;; 

Η ΕΥΠ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ  ΕΒΡΟΥ

Αφησε ανοχύρωτη την χώρα από βορρά, διότι τόσα χρόνια δεν έχει πηγές στην Τουρκία. Ούτε στην Ανδριανούπολη έστω… Που είναι δίπλα! 

Στον βόρειο Έβρο, το κενό μεγαλώνει συνεχώς. Εκεί υπάρχουν Μουσουλμάνοι που έχουν τεθεί στο στόχαστρο της ΜΙΤ.

Και ενώ η ΜΙΤ επιχειρεί να τους βαπτίσει ως Εθνική Τουρκική Μειονότητα, όπως είχε γίνει και με τους Πομάκους…

Η δική μας ΕΥΠ σφυρίζει αδιάφορα ατενίζοντας τον Θρακικό ουρανό. Καμία παρουσία! Ούτε εκεί.

Αν μπορεί, ας μας διαψεύσει! Και το επαναλαμβάνουμε για να έχει την ευκαιρία του.

Τι έκανε ο κος Ζ.Ξ στην κρίση του Έβρου; Πριν ή μετά από αυτή;

Έστω! Τι κάνει τώρα; Ή μήπως να πούμε εμείς τι έκανε τόσα χρόνια;

Αυτήν την ΕΥΠ θέλουμε; Στελέχη με συμπεριφορά δημοσίου υπαλλήλου, να “αγοράζουν” με εικονική παρουσία τον χρόνο τους στην υπηρεσία μαζεύοντας ένσημα συνταξιοδότησης;

Η Ρωσίδα κατάσκοπος Ιρίνα Σμίρεβα – Μαρία Τσάλα, ήρθε και ξανάρθε στον Έβρο. Ώσπου έφυγε από την Αλεξανδρούπολη ανενόχλητη…Μόνο όταν είχε λόγους να το κάνει.

Συμπερασματικά, δεν βλέπουμε κανέναν λόγο που να δικαιολογεί την παραμονή του  Ζ.Ξ  στην θέση του διοικητή ΕΥΠ Έβρου.

Τα επιχειρήματα για  ανεπάρκεια εύκολα μπορούν να δικαιολογηθούν. Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της υπηρεσιακής του οντότητας, πρέπει να ελεγχθούν.

Η επιχειρησιακή ικανότητα του κλιμακίου που ως επικεφαλής διοικεί, έχει απαντηθεί σε βάθος χρόνου και προκύπτει από το γεγονός, ότι το δίκτυο της περιοχής είναι ανενεργό έως ανύπαρκτο.

Αυτό άλλωστε… Tο απάντησε και η Ιρίνα Σμίρεβα – Μαρία  Τσάλα 

Θανάσης Ζωγράφος

[email protected]

Κινητό: 6948961006

Η ΕΥΠ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ  ΕΒΡΟΥ

ΠΗΓΗ >>

Η ΕΥΠ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΓΚΑΦΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ  ΕΒΡΟΥ

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr