Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ τελικά η δήθεν «κατάρρευση» των τραπεζών γιατί συνδέονται ΟΛΕΣ με τον…ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ και πάνε τώρα να το συγκαλύψουν!!!

ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ τελικά η δήθεν «κατάρρευση» των τραπεζών γιατί συνδέονται ΟΛΕΣ με τον…ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ και πάνε τώρα να το συγκαλύψουν!!!

by _
0 comment 379 views

ΙΔΟΥ η σύνδεση μεταξύ Jeffrey Epstein και….Silicon Valley Bank!!! Ξέπλυνε τα βρώμικα χρήματα του αρχιπεδεραστή, όπως και ΆΛΛΕΣ μεγάλες τράπεζες και πάνε τώρα να το συγκαλύψουν με αφορμή τη δήθεν «κατάρρευση» του τραπεζικού συστήματος!!!

ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Η ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 15 ΜΑΡ. 2023 |Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ο γνωστός ερευνητής του Twitter DawsonSField, ερευνά τα οικονιμικά της SVB (Silicon Valley Bank) εδώ και χρόνια και σε ένα τουάτι από τον Ιούνιο του 2020, έκανε σύνδεση μεταξύς του αρχι-παιδερσστή Τζέφρι Επσταϊν και της εν λόγω τράπεζας καθώς και…ΑΛΛΩΝ μεγάλων τραπεζών!

Δείτε το και διαβάστε και τις 16 απαντήσεις στο tweet του που είναι δικές του απαντήσεις γιατί η κάθε μια προσθέτει κάτι πολύ σημαντικό στην όλη ιστορία αυτή…

Σύντομη μετάφρασις…

Οι αρχές προσπαθούν να καταλάβουν από πού προέρχονται τα μετρητά του (εκβιασμοί και απειλές εναντίον αθώων και ενόχων)…

Το ίχνος των χρημάτων οδηγεί επίσης σε πολλούς από τους φερόμενους ως συν-συνωμότες του Έπσταϊν

Ονομάζουν 6 ακόμη τράπεζες στο τέλος του άρθρου, αφήνοντας 1 από τις 10 άγνωστες: Αυτές είναι οι Fidelity Investments, Charles Schwab, Bank Leumi, Wells Fargo, Northern Trust και Silicon Valley Bank.

Είναι συνδεδεμένη η Silicon Valley Bank με οποιονδήποτε από τους #SiliconValleyΟλιγάρχες που βοηθούν τους Δημοκράτες;

Σύμφωνα με άρθριο του ABC News από το 2020, διαβάζουμε τα εξής…

Η κυβέρνηση των Παρθένων Νήσων των ΗΠΑ ενισχύει την προσπάθειά της να διαπεράσει το πέπλο της μυστικότητας που κάλυψε τη ζωή και τον πλούτο του χρηματοδότη Τζέφρι Έπσταϊν, του νεκρού σεξουαλικού δράστη που συγκέντρωσε μια περιουσία άνω των 650 εκατομμυρίων δολαρίων υπό μυστηριώδεις συνθήκες.

Σε τουλάχιστον δέκα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα – συμπεριλαμβανομένων των Deutsche Bank, JPMorgan Chase και Citibank – έχουν εκδοθεί κλήσεις τις τελευταίες εβδομάδες από το γραφείο της Γενικής Εισαγγελίας Ντενίζ Τζορτζ, σύμφωνα με δικαστικές καταθέσεις που εξετάστηκαν από το ABC News. Οι κλητεύσεις αναζητούν αρχεία λογαριασμών, λεπτομέρειες συναλλαγών και επικοινωνίες σχετικά με τον Έπσταϊν, την περιουσία του και περισσότερες από 30 εταιρείες, εταιρείες επενδύσεων και μη κερδοσκοπικές οντότητες που συνδέονται με αυτόν….

Άλλες τράπεζες και χρηματιστηριακές εταιρείες στις οποίες εκδόθηκε κλήτευση, σύμφωνα με τα δικαστικά αρχεία, είναι η Fidelity Investments, η Charles Schwab, η Bank Leumi, η Wells Fargo, η Northern Trust και η Silicon Valley Bank.

Οι εκπρόσωποι του Fidelity, Charles Schwab και Leumi δεν απάντησαν στα αιτήματα για σχολιασμό. Η Wells Fargo αρνήθηκε να σχολιάσει.

Η Silicon Valley Bank αρνήθηκε να σχολιάσει τις εκκρεμείς διαφορές, αλλά ένας εκπρόσωπος είπε ότι «από όσο γνωρίζουμε, η Silicon Valley Bank δεν είχε, και δεν έχει επί του παρόντος, καμία επιχειρηματική συναλλαγή με το άτομο ή τις οντότητες που κατονομάζονται στην κλήτευση. “

Περισσότερα ΕΔΩ.

Δείτε το σχετικό βίντεο…

Οπως βλέπετε, ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ έκαναν μπίζνα μεγάλη με τον ίδιο τον…ΕΠΣΤΑΪΝ για…ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ!!! Γι’ αυτό σας είχαμε προειδοποιήσει για αυτό στις 25 Φεβ. φέτος στο άρθρο μας με τίτλο Ο ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΣ και μεγαλο-τραπεζίτης Τζέιμι Ντάιμον κατηγορείται για απόκρυψη αποδεικτικών στοιχείων σε αγωγές για σεξουαλική διακίνηση που αφορούν τον Jeffrey Epstein και την JPMorgan όποω είχαμε γράψει τα εξής…

Οι ενάγοντες σε δύο ξεχωριστές αγωγές που κατηγορούν την JPMoprgan ότι διευκόλυνε την επιχείρηση σεξουαλικής διακίνησης του Τζέφρι Έπσταϊν, ζητούν από τον δικαστή και στις δύο (συγκεντρωτικές) υποθέσεις, τον Jed Rakoff, να υποχρεώσει τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Jamie Dimon (Τζέιμι Ντάιμον) να παραδώσει πρόσθετα έγγραφα, όπως λένε ότι αποκρύπτονται.

Σε ξεχωριστές καταθέσεις της Πέμπτης στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν, τόσο οι Αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι όσο και ένα θύμα του Έπσταϊν κατηγόρησαν την τράπεζα ότι αρνήθηκε να παραδώσει έγγραφα Dimon από το 2014 έως τον Αύγουστο του 2019. τον μήνα που ο Έπσταϊν βρέθηκε νεκρός στο κελί του ενώ περίμενε τη δίκη για κατηγορίες για σεξουαλική εμπορία, αναφέρει το Bloomberg.

Και οι δύο αγωγές κατηγορούν τον Ντίμον ότι εν γνώσει του κράτησε τον Έπσταϊν ως πελάτη αφού έγινε δημόσια γνωστές οι σεξουαλικές του κακοποιήσεις.

 

 

Ο Epstein ήταν πελάτης της JPMorgan μεταξύ 1998 και 2013, ωστόσο οι Αμερικανικές Παρθένοι Νήσοι λένε ότι η φερόμενη παράνομη συμπεριφορά της τράπεζας σημειώθηκε πέραν αυτής της ημερομηνίας – οι λεπτομέρειες της οποίας αναδιατυπώθηκαν στην κατάθεση της Πέμπτης.

Η Jane Doe 1, εν τω μεταξύ, λέει ότι η JPMorgan αρνήθηκε να παραδώσει έγγραφα Dimon πριν από το 2006 – με την τράπεζα να υποστηρίζει ότι η συμμόρφωση με το αίτημα θα συνιστούσε αδικαιολόγητη επιβάρυνση.

«Η JPMC δεν μπορεί να ισχυριστεί σοβαρά ότι μόνο έγγραφα μετά το 2006 σχετίζονται με τους ισχυρισμούς της Doe όταν η γένεση της σχέσης της με τον Έπσταϊν ξεκίνησε τουλάχιστον οκτώ χρόνια πριν», δήλωσαν οι δικηγόροι της Doe στην κατάθεση της Πέμπτης. «Πράγματι, όπως καθιστά σαφές η καταγγελία, μεταξύ (τουλάχιστον) του 2000 και του 2005, ο Epstein παρείχε πελάτες στην JP Morgan και, σε αντάλλαγμα, η JP Morgan επέτρεψε στον Epstein να κάνει ό,τι ήθελε με τους λογαριασμούς του στην JP Morgan».

Και οι δύο αγωγές επικεντρώνονται στη σχέση μεταξύ του Epstein και του πρώην επικεφαλής της ιδιωτικής τραπεζικής της JPMorgan Jes Staley, υποστηρίζοντας ότι ο τελευταίος γνώριζε τις παράνομες δραστηριότητες του πελάτη του. Η τράπεζα ισχυρίστηκε ότι οι ισχυρισμοί ότι ο Staley «παρατήρησε προσωπικά» σεξουαλική κακοποίηση ή αντάλλαξε email με τον Epstein δεν δείχνουν ότι είχε γνώση για εγκλήματα που μπορούν να καταλογιστούν στην JPMorgan.

 

 

Τα θύματα του Epstein που μήνυσαν την JPMorgan ισχυρίζονται ότι η τράπεζα επέλεξε να επωφεληθεί από το εγχείρημα του Epstein για σεξουαλική διακίνηση αντί να ακολουθήσει το νόμο, εισπράττοντας εκατομμύρια δολάρια από το χειρισμό των λογαριασμών του. – Μπλούμπεργκ

Την Τετάρτη, η JPMorgan απάντησε στις κατηγορίες ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ του Staley και του Epstein που αναφέρονται σε πριγκίπισσες της Disney δεν αποδεικνύουν τίποτα.

Αλλά ΔΕΝ σταματάμε ΕΔΩ!…..

Γιατί στο ίδιο άρθρο μας, αναφερθήκαμε και στο εξής ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ–να πούμε το λιγότερα!!!….

Ο κ Ντάιμον έχε κάτι..ΚΟΙΝΟ με τον ίδιον τον Κυριάκο Μητσοτάκη: ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΛΥΨΙΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ!!!

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (Δ) συνομιλεί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της JPMorgan Chase, Jamie Dimon, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, Αθήνα, Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

 

 

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Τζέιμι Ντάιμον της JPMorgan Chase (Βίντεο)

27 Ιανουαρίου 2022

 

Συνάντηση με τον ομογενή πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της JPMorgan Chase, Τζέιμι Ντάιμον (Jamie Dimon), είχε σήμερα, Πέμπτη, το μεσημέρι, στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε δύο μέρες μετά την ανακοίνωση ότι η JPMorgan, ένας από τους μεγαλύτερους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς παγκοσμίως, επενδύει για την απόκτηση περίπου του 49% της διαδικτυακής τράπεζας Viva Wallet.

Όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, ο κ. Ντάιμον ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό ότι η JPMorgan προτίθεται να επεκτείνει το γραφείο της στην Ελλάδα, να επενδύσει περαιτέρω στην Viva Wallet και να προσελκύσει υψηλού επιπέδου προσωπικό στη χώρα.

«Όπως γνωρίζετε, έχουμε σχέδια να επεκταθούμε με την πάροδο του χρόνου, επομένως αυτό μπορεί να αποτελέσει κόμβο τεχνολογίας για την JPMorgan Chase σε όλο τον κόσμο», είπε ο επικεφαλής του τραπεζικού κολοσσού κατά την έναρξη της συζήτησης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε πως η απόφαση της JP Morgan αποτελεί «ψήφο εμπιστοσύνης προς τη χώρα και την Οικονομία» και παράλληλα «επιβεβαιώνει τη νέα κουλτούρα των startup που έχει εμφανιστεί στην Ελλάδα».

Ο Πρωθυπουργός, μεταξύ άλλων, πρόσθεσε: «Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι η χώρα έχει γυρίσει σελίδα και πως η Ελλάδα του 2022 έχει ελάχιστες ομοιότητες με την Ελλάδα της περιόδου της οικονομικής κρίσης. Αναμένουμε τα τελικά στοιχεία για την ανάπτυξη για το 2021 και νομίζω ότι θα είναι πολύ υψηλότερη σε σχέση με τις προβλέψεις μας στον προϋπολογισμό. Και δεν θα μου έκανε καμία εντύπωση αν είχαμε θετική έκπληξη όσον αφορά την ανάπτυξη το 2022. Αλλά πέραν αυτού, νομίζω πως έχουμε θέσει τα θεμέλια για μακροπρόθεσμη, διατηρήσιμη ανάπτυξη. Και θέλουμε και εσείς να είστε μέρος αυτής της ιστορίας, όχι απλά λόγω της ελληνικής καταγωγής σας, αλλά γιατί πραγματικά βλέπετε τις ευκαιρίες που υπάρχουν στη χώρα. Σας ευχαριστώ».

«Η Viva είναι μια σπουδαία ένδειξη του ταλέντου στον τομέα της μηχανικής» που διαθέτει η Ελλάδα, είπε από την πλευρά του ο κ. Ντάιμον, προσθέτοντας ότι πρόκειται για πεδίο που προσφέρει έναν «εξαιρετικό τρόπο» για την ανάπτυξη της οικονομίας. «Είμαι ενθουσιασμένος για την πρόοδο που έχετε πετύχει στην Ελλάδα και είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι που αγοράζουμε το 49% της Viva», συμπλήρωσε. Επίσης, δήλωσε περήφανος που είναι Ελληνας «και πάντα σκέφτομαι ότι αν οι παππούδες μου ήταν εδώ, τρεις από τους οποίους μετανάστευσαν από τη χώρα σε δύσκολες εποχές, θα εκπλήσσονταν σήμερα για δύο λόγους: ο ένας είναι ότι βρίσκομαι με τον Πρωθυπουργό και ο δεύτερος, ότι είμαι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της JPMorgan Chase».

(Ξένη Δημοσίευση) Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (Δ) μιλά με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της JPMorgan Chase, Jamie Dimon, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, Αθήνα, Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ

Στη συνάντηση έλαβαν επίσης μέρος ο επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης, ο επικεφαλής επενδυτικής τραπεζικής της JPMorgan στην Ελλάδα Στέλιος Παπαδόπουλος και ο Τάκης Γεωργακόπουλος, Global Head of Wholesale Payments.

Η συμφωνία

Η επένδυση της JPMorgan στη Viva Wallet κινείται σε περίπου 1,2 δισ. ευρώ με τη συμφωνία των δύο πλευρών να προβλέπει ότι η JPMorgan θα έχει διαθέσιμα και περίπου 200 εκατ. ευρώ για επενδύσεις στη Viva Wallet.

Εν τω μεταξύ, η συμφωνία προβλέπει και διατήρηση προγράμματος stock options. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της Viva είχε προβλέψει ήδη πρόγραμμα stock options για 200 στελέχη, τα οποία θα αποκτήσουν νέα δικαιώματα για απόκτηση μετοχών, κατά τη συμμετοχή σε νέα κεφαλαιακή ενίσχυση της Viva Wallet.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η JPMorgan θα συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της Viva με 2 ή 3 εκπροσώπους, ενώ η υπόλοιπη διοικητική ομάδα θα παραμείνει η ίδια, καθώς το Management διατηρούν ο Χάρης Καρώνης και ο Μάκης Αντύπας, ιδρυτές και μεγαλομέτοχοι της Viva Wallet με ποσοστό 52%.

ΠΗΓΗ >> https://www.ekirikas.com/synantisi-mitsotaki-me-ton-tzeimi-nta/

Αλλά…ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ!!!…

…γιατί την ημέρα ΠΡΙΝ καταρρεύσει η Silicon Valley Bank, στις 09 Μαρτίου 2023, ΔΕΙΤΕ τι είχανε δημοσιεύσει όλα τα μεγάλα ΜΜΕ του κόσμου σχετικά με τους δεσμούς της JP Morgan Baki με τον…ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ….

Η JP Morgan πρέπει να παραδώσει τα αρχεία του CEO Jamie Dimon σχετικά με την αγωγή κατά του Έπσταϊν

[1/2] Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της JPMorgan Chase & Co, Jamie Dimon, καταθέτει κατά τη διάρκεια ακρόασης της Επιτροπής Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών της Βουλής των ΗΠΑ με τίτλο «Κρατώντας υπόλογες τις μεγάλοτράπεζες: Επίβλεψη των μεγαλύτερων τραπεζών που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές της Αμερικής» στο Capitol Hill στην Ουάσιγκτον, ΗΠΑ, 21 Σεπτεμβρίου 2022. REUTERS/Elizabeth Frantz/Φωτογραφία αρχείου

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, 9 Μαρτίου (Reuters) – Ένας αμερικανός δικαστής διέταξε την Πέμπτη την JPMorgan Chase & Co (JPM.N) να παραδώσει περισσότερα έγγραφα σχετικά με τον διευθύνοντα σύμβουλο Jamie Dimon στις Παρθένες Νήσους των ΗΠΑ για την αγωγή της επικράτειας κατηγορώντας την τράπεζα ότι βοήθησε στις σεξουαλικές διακινήσεις του Τζέφρι Έπσταϊν.

Ο περιφερειακός δικαστής των ΗΠΑ Jed Rakoff στο Μανχάταν είπε ότι η τράπεζα πρέπει να παραδώσει τα απαιτούμενα έγγραφα από το 2015 έως το 2019, μια περίοδο αφότου η JPMorgan είχε εγκαταλείψει τον Epstein ως πελάτη. Ο Rakoff δεν εξήγησε το σκεπτικό του στην παραγγελία του.

Οι Παρθένες Νήσοι των ΗΠΑ ζητούν αποζημίωση από την JPMorgan επειδή φέρεται να βοήθησε στις σεξουαλικές διακινήσεις του Έπσταϊν κρατώντας τον ως πελάτη και ότι του αδιαφορούσε για τα κόκκινα πανιά για την ανάρμοστη συμπεριφορά του στο Little St. James, ένα ιδιωτικό νησί που του ανήκε.

Και ΜΕΤΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗΝ??? Μα…ξεσπάει το μεγάλο σκάνδαλο με την….SVB Bank βεβαίως-βΕΒΡΑΙΟΣ, μια τράπεζα που συνδέεται κι αυτή με τον…ΕΠΣΤΑΪΝ…!!! ΠΩ ΠΩ ΠΩ…ΠΙΟ ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΈΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ…ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΠΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ (ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ Bloomberg (πατήστε ΕΔΩ) ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ…Silicon Valley Bank, και…«ΞΑΦΝΙΚΑ»….«ΚΑΡΑΡΡΕΙ» Η ΙΔΙΑ;;;!!!) , ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ…ΑΠΑΓΟΝΤΑΙ, ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ…ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΤΑΙ -ΜΕ Ο ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ– ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ!!!

ΤΟΥΤΟ αποτελεί τη μεγάλη ΜΆΣΤΙΓΑ που ευρίσκεται εφ’ όλης της Οικουμένης, η…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ και τα μεγάλα και διεθνώς δρώντα κυκλώματα ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ, και ΟΥΧΙ αυτό το θέμα περι της δήθεν καταρρεύσεως του παγκόσμιου τραπεζικού συστήματος, ΓΙΑΤΙ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ τα πήγαν οι μεγάλες τράπεζες αυτές που -όλως «τυχαίως»– «καταρρέουν» πλέον και τούτο μάλιστα…ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ κάτι πάρα πολύ περίεργο καθώς και…ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΟ. 

Είναι η παγκόσμια Ελίτ που δημιουργεί και στηρίζει τις τράπεζες και όχι οι καταθέσεις των καταθετών. Αν τις τράπεζες θέλουν να τις καταρρεύσουν, για οποιονδήποτε λόγο, τις καταρρέουν. ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

___________________________________

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο!…

New Amazing Polly: Boom! Silicon Valley Bank has Epstein Connection and More….

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr