Home ΔΙΕΘΝΗ Το WEF (του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ) λέει ότι είναι καιρός να νομιμοποιήσουμε το σεξ και τους γάμους με τα…ΖΩΑ για να προωθήσουμε την «κοινωνική ένταξη». – ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!

Το WEF (του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ) λέει ότι είναι καιρός να νομιμοποιήσουμε το σεξ και τους γάμους με τα…ΖΩΑ για να προωθήσουμε την «κοινωνική ένταξη». – ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!

by _
0 comment 296 views
 Το Παγκόσμιο Οικονομικ…
 Το Παγκόσμιο Οικονομικ…

Το WEF (του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ) λέει ότι είναι καιρός να νομιμοποιήσουμε το σεξ και τους γάμους με τα…ΖΩΑ για να προωθήσουμε την «κοινωνική ένταξη». – ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!!!

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ διέταξε τις διεισδυμένες από το ίδιο παγκόσμιες κυβερνήσεις να λάβουν άμεσα βήματα προς μια αμφιλεγόμενη νέα πρωτοβουλία που θα πρέπει να κάνει τον κάθε ορθό σκεπτόμενο άτομο να πάει και να σηκώσει… ΟΠΛΟ. ΑΥΤΟ θα πρέπει κάποια στιγμή να κάνουν και οι…ΕΛΛΗΝΕΣ, μιας και την σκοτεινή ατζέντα του Φόρουμ του Κλάους Σβάμπ την έχει προυπογράψει ο ίδιος ο…ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!!! ΆΡΑ, ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΌΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟ…ΣΕΞ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ???

 

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ζητά τώρα οι άνθρωποι να έχουν το δικαίωμα να παντρεύονται ζώα σε μια προσπάθεια προώθησης της διαφορετικότητας και της ένταξης.

Η Ισπανία είναι η πρώτη χώρα που ψήφισε νέα νομοθεσία κάνοντας τεράστια βήματα προς την πρωτοβουλία. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη αν σκεφτεί κανείς ότι ο Ισπανός πρωθυπουργός Pedro Sánchez είναι και ομολογημένος σοσιαλιστής και συνεργἄτης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Εντός της σοσιαλιστικής κυβέρνησης του Sanchez, ο νόμος υπέρ της ζωοφιλίας προωθήθηκε από τη συνεργάτιδα του WEF (World Economic Forum, Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρομ) Ione Belarra Urteaga, υπουργό Κοινωνικών Δικαιωμάτων και Ατζέντα 2030.

Σωστά, η Ισπανία έχει διεισδύσει τόσο πολύ από το WEF που έχει στην πραγματικότητα έναν Υπουργό για την Ατζέντα του 2030.

Ο κόσμος βρισκόταν σε μια ολισθηρή κατηφόρα με όλη την τρέλα για το φύλο και την παιδεραστία, αλλά ο νέος νόμος για την ευημερία των ζώων της Ισπανίας που αποποινικοποιεί τη σεξουαλική επαφή με ζώα είναι ένα εντελώς νέο επίπεδο τρέλας και αποτροπιασμού!

Ο νέος νόμος ορίζει: «Το άτομο που με οποιοδήποτε μέσο ή διαδικασία κακομεταχειρίζεται ένα κατοικίδιο ή εξημερωμένο ζώο, ένα ζώο που είναι συνήθως εξημερωμένο, ένα ζώο που ζει προσωρινά ή μόνιμα υπό τον έλεγχο του ανθρώπου εκτός νομικά ρυθμιζόμενων δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων πράξεων σεξουαλικής φύσης, πρόκλησης τραυματισμών που απαιτούν κτηνιατρική περίθαλψη για την αποκατάσταση της υγείας του, υπόκειται σε φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών έως και 18 μηνών κατ’ ανώτατο όριο».

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι εφόσον δεν υπάρχει σωματικός τραυματισμός που απαιτεί κτηνιατρική θεραπεία, οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να κάνουν σεξ με ζώα.

Εάν αυτό δεν είναι αρκετά ενοχλητικό, το WEF διέταξε τα συστημικά μέσα ενημέρωσης να αρχίσουν να προωθούν την αφήγηση σε άλλες χώρες. Μην έχετε καμία αμφιβολία για αυτό, αυτό δεν αφορά μόνο την Ισπανία. Θέλουν να διαδώσουν αυτή την ασθένεια σε όλο τον κόσμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ  ΑΠΟ ΤΗ ΠΗΓΗ>> https://newspunch.com/wef-says-its-time-to-legalize-sex-and-marriage-with-animals-to-promote-inclusion/

 

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr