Home ΗΠΑ ΣΟΚ – Νέα δημοσκόπηση Rasmussen δείχνει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει τεράστιο προβάδισμα 28% έναντι του κυβερνήτη της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις!!!

ΣΟΚ – Νέα δημοσκόπηση Rasmussen δείχνει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει τεράστιο προβάδισμα 28% έναντι του κυβερνήτη της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις!!!

by _
0 comment 279 views

Νέα δημοσκόπηση Rasmussen δείχνει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έχει τεράστιο προβάδισμα 28% έναντι του κυβερνήτη της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις

Shane Trejo |
24 Φεβρουαρίου 2023

Nέα δημοσκόπηση του Rasmussen δείχνει ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ διατηρεί ένα επιβλητικό προβάδισμα έναντι των πιθανών αντιπάλων στις προκριματικές εκλογές των Ρεπουμπλικάνων για τις προεδρικές εκλογές το 2024, συμπεριλαμβανομένου του κυβερνήτη της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντις.

Ο Τραμπ έχει υποστήριξη από το 52 τοις εκατό των ατόμων που συμμετείχαν στην έρευνα. Ο DeSantis έρχεται στη δεύτερη θέση με 24 τοις εκατό υποστήριξη. Η πρώην κυβερνήτης της Νότιας Καρολίνας Nikki Haley, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε την πρόθεσή της να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος, συγκεντρώνει μόνο 15 τοις εκατό υποστήριξη.

Η δημοσκόπηση έγινε από τον Rasmussen από τις 16 έως τις 20 Φεβρουαρίου με τα αποτελέσματα να συγκεντρώθηκαν μέσω τηλεφώνου καθώς και διαδικτυακά:

Το Big League Politics ανέφερε πώς ο DeSantis χρηματοδοτείται από την ελίτ της παγκοσμιοποίησης που ελέγχει τους ψεύτικους Ρεπουμπλικάνους στο Κογκρέσο σε μια προσπάθεια να γυρίσει σελίδα στο κίνημα America First (Πρώτη η Αμερική) και να επαναφέρει το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα πίσω στις «καλές μέρες» του Μπους και του νεοσυντηρητισμού:

«Ο Κυβερνήτης της Φλόριντα Ρον ΝτεΣάντης υποστηρίζεται από πολλούς δισεκατομμυριούχους της παγκοσμιοποίησης που βρίσκονται σε πόλεμο εναντίον του κινήματος «AMERICA FIRST», και σίγουρα θα “εξαργυρώσουν” την εύνοιά τους εάν ο ΝτεΣάντης αποφασίσει να είναι υποψήφιος πρόεδρος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΗΓΗ:

New Rasmussen Poll Shows Donald Trump with Massive 28 Percent Lead Over Florida Gov. Ron DeSantis

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr