Home ΗΠΑ Το Σινσινάτι διακόπτει το πόσιμο νερό από τον ποταμό Οχάιο λόγω μόλυνσης από τον εκτροχιασμό στην Ανατολική Παλαιστίνη

Το Σινσινάτι διακόπτει το πόσιμο νερό από τον ποταμό Οχάιο λόγω μόλυνσης από τον εκτροχιασμό στην Ανατολική Παλαιστίνη

by _
0 comment 312 views

Το Σινσινάτι διακόπτει το πόσιμο νερό από τον ποταμό Οχάιο λόγω μόλυνσης από τον εκτροχιασμό στην Ανατολική Παλαιστίνη

“Πιστεύεται ότι χαμηλά επίπεδα ακρυλικού βουτυλίου διέρρευσαν στον ποταμό Οχάιο μέσω ενός μικρού κολπίσκου περίπου 300 μίλια βόρεια του Σινσινάτι”, γεγονός που ώθησε την υπηρεσία ύδρευσης να λάβει τα μέτρα προφύλαξης.

Ολίβια Ροντό
18 Φεβρουαρίου 20234 Ανάγνωση λεπτών

Η υδροληψία του ποταμού Οχάιο για την πόλη του Σινσινάτι θα κλείσει πριν από τους εισερχόμενους ρύπους από τον εκτροχιασμό του τρένου στην Ανατολική Παλαιστίνη, σε μια κίνηση που σύμφωνα με την τοπική υπηρεσία ύδρευσης είναι “απολύτως προσεκτική”.

Σύμφωνα με την Greater Cincinnati Water Works (GCWW), μια υπηρεσία που παρέχεται από την πόλη, η ληψη πόσιμου νερού του Σινσινάτι στο ποτάμι θα κλείσει κάποια στιγμή πριν η μόλυνση αναμένεται να φτάσει σε αυτήν την περιοχή του ποταμού νωρίς το πρωί της Κυριακής, ανέφερε μια τοπική θυγατρική του ABC .

Οι υδροληψίες είναι δομές που χρησιμοποιούνται για τη συλλογή νερού από επιφανειακές υδάτινες οδούς όπως ποτάμια, λίμνες και ταμιευτήρες και την κατεύθυνσή του σε μια μονάδα επεξεργασίας νερού όπου θα καταστεί πόσιμο.

Η GCWW αρχικά υπολόγισε ότι το νερό που είχε μολυνθεί από τη χημική διαρροή του Norfolk Southern Railroad θα κατευθυνόταν προς το Σινσινάτι μέχρι τη Δευτέρα, αλλά η εκτίμηση συντομεύτηκε λόγω παραγόντων όπως ο “άνεμος και η ταχύτητα ροής του νερού”, ανέφερε η έξοδος.

Το Σινσινάτι βρίσκεται στην μακρινή νοτιοδυτική γωνία του Οχάιο, περίπου τεσσερισήμισι ώρες οδικώς σε όλη την πολιτεία από το μικρό χωριό στα βορειοανατολικά σύνορα.

Σε ένα δελτίο τύπου της Παρασκευής από την πόλη, αμέσως μετά την ανακοίνωση για το κλείσιμο της εισαγωγής, ανακοινώθηκε ότι η GCWW έχει δοκιμάσει περίπου 148 δείγματα νερού στην εισαγωγή από τον εκτροχιασμό της 3ης Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα να μην έχουν εντοπιστεί ανιχνεύσιμα επίπεδα χημικών ουσιών μέχρι στιγμής. Οι χημικές ουσίες που δοκιμάστηκαν ήταν: ακρυλικός βουτυλεστέρας, χλωριούχο βινύλιο, μονοβουτυλαιθέρας αιθυλενογλυκόλης και ακρυλικός αιθυλεξυλεστέρας.

Ωστόσο, “πιστεύεται ότι χαμηλά επίπεδα ακρυλικού βουτυλίου διέρρευσαν στον ποταμό Οχάιο μέσω ενός μικρού κολπίσκου περίπου 300 μίλια βόρεια του Σινσινάτι”, γεγονός που ώθησε την υπηρεσία ύδρευσης να λάβει τα προληπτικά μέτρα.

«Η εταιρεία μας θα συνεχίσει τις τακτικές δειγματοληψίες για το άμεσο μέλλον για να διασφαλίσει την παροχή ασφαλούς και υγιεινού πόσιμου νερού για τους πελάτες της GCWW», προστίθεται στην ανακοίνωση. “Η GCWW συνεχίζει να συνεργάζεται με ομοσπονδιακούς, πολιτειακούς και περιφερειακούς εταίρους για την παρακολούθηση της διαρροής, η οποία αναμένεται να φτάσει στην περιοχή του Σινσινάτι κάποια στιγμή νωρίς την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου. Η GCWW θα βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες επεξεργασίας της και θα παρακολουθεί για αυτό το χημικό για να διασφαλίσει ότι το εργοστάσιό μας είναι αφαιρώντας το».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι η πρόβλεψη ώρας της Κυριακής το πρωί υπόκειται σε αλλαγές.

Σύμφωνα με τον Jeff Swertfeger, επιθεωρητή ποιοτικής επεξεργασίας νερού στο GCWW, η υπηρεσία θα μπορεί να αντλεί από τα αποθέματα νερού της για αρκετές ημέρες, ενώ οι εισαγωγές είναι κλειστές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ: https://thepostmillennial.com/cincinnati-cuts-off-drinking-water-from-ohio-river-due-to-east-palestine-derailment-contamination

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr