Home Κορωνοϊος Το CDC ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ και προειδοποιεί ότι πολλαπλοί εμβολιασμοί κατά του COVID θα μπορούσαν να «μειώσουν τη διάρκεια ζωής κατά πολύ»

Το CDC ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ και προειδοποιεί ότι πολλαπλοί εμβολιασμοί κατά του COVID θα μπορούσαν να «μειώσουν τη διάρκεια ζωής κατά πολύ»

by _
0 comment 251 views
Το CDC προειδοποιεί ότι πολλαπλοί εμβολιασμοί κατά του COVID θα μπορούσαν να «μειώσουν τη διάρκεια ζωής κατά 24 χρόνια»
Το CDC προειδοποιεί ότι πολλαπλοί εμβολιασμοί κατά του COVID θα μπορούσαν να «μειώσουν τη διάρκεια ζωής κατά 24 χρόνια»

Το CDC ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ και προειδοποιεί ότι πολλαπλοί εμβολιασμοί κατά του COVID θα μπορούσαν να «μειώσουν τη διάρκεια ζωής κατά πολύ»

10 Φεβρουαρίου 2023 Sean Adl-Tabatabai

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) προειδοποιούν ότι τα πολλαπλά εμβόλια Covid μειώνουν τη διάρκεια ζωής ενός ατόμου έως και 24 χρόνια.

Σύμφωνα με τα δεδομένα θνησιμότητας όλων των αιτιών του CDC, οι εμβολιασμοί κατά του Covid καταστρέφουν το ανοσοποιητικό σύστημα με ρυθμούς που αυξάνονται συνεχώς κάθε χρόνο.

Το Naturalnews.com αναφέρει: «Λαμβάνοντας λοιπόν ως βάση το 2021, ένα άτομο με 5 δόσεις θα είχε 350% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει το 2031 και 700% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει το 2041 και 1050% περισσότερες πιθανότητες να πεθάνει το 2051 από ένα άτομο χωρίς δοσολογία », αποκαλύπτει το Exposé. «Είναι ακριβώς σαν τους ανατοκισμένους τόκους».

«Χρησιμοποιώντας αυτό το αποτέλεσμα, μπορούμε να υπολογίσουμε την απώλεια στο προσδόκιμο ζωής για έναν άνδρα 30 ετών ως εξής… Το προσδόκιμο ζωής ενός μη εμβολιασμένου άνδρα 30 ετών στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι περίπου 80 χρόνια. Έτσι μπορεί να περιμένει άλλα 50 χρόνια ζωής».

Αντίθετα, ένας άνδρας 30 ετών που έχει λάβει τέσσερις ενέσεις για τον κορωνοϊό θα ζήσει, κατά μέσο όρο, μόνο μέχρι την ηλικία των 56 ετών, με βάση τα δεδομένα των ΗΠΑ. Αν ο ίδιος 30χρονος άνδρας κάνει μια πέμπτη ένεση για τον κορωνοϊό, θα έχει χάσει 24 χρόνια προσδόκιμου ζωής.

«Αυτό είναι το τίμημα που πληρώνετε για να εμπιστεύεστε την Εθνική Υπηρεσία Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, να εμπιστεύεστε την κυβέρνηση και να εμπιστεύεστε το BBC και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Main Stream», έτσι το έθεσε η μεγάλη ιστοσελίδα της Αγγλίας The Exposé .

ΠΗΓΗ >> https://newspunch.com/cdc-warn-multiple-covid-jabs-lowers-lifespan-by-24-years/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr