Home Κορωνοϊος Τεράστια παραδοχή του BBC ότι οι εταιρείες εμβολίων χρησιμοποιούν το HIV (AIDS) για να φτιάξουν τα…εμβόλια κατά του COVID!!!

Τεράστια παραδοχή του BBC ότι οι εταιρείες εμβολίων χρησιμοποιούν το HIV (AIDS) για να φτιάξουν τα…εμβόλια κατά του COVID!!!

by _
0 comment 201 views

Τεράστια παραδοχή του BBC ότι οι εταιρείες εμβολίων χρησιμοποιούν το HIV (AIDS) για να φτιάξουν τα…εμβόλια κατά του COVID!!!

Σε πρόσφατη εκπομπή του BBC, επιστήμονες των εμβολίων παραδέχτηκαν ΄ότι χρησιμοποιούν τον ψευδοιϊό HIV (AIDS) για να φτιάξουν τα…εμβόλια κατά του COVID!!!

Δηλαδή, λέει τα εξής επι λέξει …

Το σχήμα της πρωτεΐνης ακίδας του κοροναϊού πριν ο ιός συναντήσει τα κύτταρά μας, είναι αυτό που πυροδοτεί την πιο προστατευτική απόκριση αντισωμάτων. Έτσι, ο Keith πρέπει να φτιάξει την πρωτεΐνη-ακίδα στο εργαστήριο, κλειδώνοντάς την στο ίδιο ακριβώς σχήμα προσθέτοντας μια άλλη πρωτεΐνη που λειτουργεί λίγο σαν σφιγκτήρας. Και αυτή η πρωτεΐνη είναι ένα μικροσκοπικό κομμάτι του HIV.

Δείτε το βίντεο…

————–

BBC ADMITS THEY USE HIV TO MAKE THE COVID VACCINE‼️ 😱😱😱 SHARE ~>

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr