Home ΗΠΑ ΦΡΙΚΗ – Ο FDA προτείνει να διευκολύνονται οι περιορισμοί στους ομοφυλόφιλους και αμφιφυλόφιλους άνδρες που δίνουν…ΑΙΜΑ…

ΦΡΙΚΗ – Ο FDA προτείνει να διευκολύνονται οι περιορισμοί στους ομοφυλόφιλους και αμφιφυλόφιλους άνδρες που δίνουν…ΑΙΜΑ…

by _
0 comment 74 views
ΦΡΙΚΗ – Η FDA προτείνει να διευκολυνθούν οι περιορισμοί στους ομοφυλόφιλους και αμφιφυλόφιλους άνδρες που δίνουν…ΑΙΜΑ…
ΦΡΙΚΗ – Η FDA προτείνει να διευκολυνθούν οι περιορισμοί στους ομοφυλόφιλους και αμφιφυλόφιλους άνδρες που δίνουν…ΑΙΜΑ…

ΦΡΙΚΗ – Ο FDA προτείνει να διευκολύνονται οι περιορισμοί στους ομοφυλόφιλους και αμφιφυλόφιλους άνδρες που δίνουν…ΑΙΜΑ

Από τον Jim Hoft
Δημοσιεύθηκε 28 Ιανουαρίου 2023 στις 14:20

Την Παρασκευή, ο FDA πρότεινε νέες κατευθυντήριες γραμμές που θα άρουν τον περιορισμό ότι οι ομοφυλόφιλοι και οι αμφιφυλόφιλοι άνδρες σε μονογαμικές σχέσεις πρέπει να απέχουν από το σεξ πριν δώσουν αίμα.

Σύμφωνα με τις νέες προτεινόμενες κατευθυντήριες γραμμές, οι χρονικές αναβολές για τους άνδρες που κάνουν σεξ με άνδρες (MSM) και τις γυναίκες που κάνουν σεξ με MSM θα καταργηθούν.

«Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των Η.Π.Α. ανακοίνωσε σήμερα ότι προτείνει μια αλλαγή από τις χρονικές αναβολές στην αξιολόγηση της καταλληλότητας των αιμοδοτών με τη χρήση ερωτήσεων με βάση το φύλο, με βάση τον ατομικό κίνδυνο για τη μείωση του κινδύνου του HIV που μεταδίδεται μέσω μετάγγισης», ανέφερε η υπηρεσία σε δήλωση Παρασκευής. «Αυτή η πρόταση είναι σύμφωνη με τις πολιτικές που έχουν εφαρμοστεί σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και ο Καναδάς».

«Αυτά τα προσχέδια συστάσεων βασίζονται στην προσεκτική επισκόπηση των διαθέσιμων πληροφοριών από τον FDA, συμπεριλαμβανομένων δεδομένων από άλλες χώρες με παρόμοια επιδημιολογία HIV που έχουν θεσπίσει αυτήν την προσέγγιση, καθώς και στη συνεχή επιτήρηση της παροχής αίματος στις ΗΠΑ. Με βάση τα διαθέσιμα δεδομένα, ο οργανισμός πιστεύει ότι η εφαρμογή των προτεινόμενων μεμονωμένων ερωτήσεων που βασίζονται στον κίνδυνο δεν θα θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια ή τη διαθεσιμότητα της παροχής αίματος», συνέχισε η υπηρεσία.

Ως αποτέλεσμα της έλλειψης αιμοδοτών κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid, ο FDA χαλάρωσε περαιτέρω τους περιορισμούς τον Απρίλιο του 2020, επιτρέποντας σε ομοφυλόφιλα και αμφιφυλόφιλα άτομα που δεν είχαν εμπλακεί σε σεξουαλική δραστηριότητα τους τελευταίους τρεις μήνες να δώσουν αίμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://www.thegatewaypundit.com/2023/01/fda-proposes-ease-restrictions-gay-bisexual-men-donating-blood/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr