Home ΚΟΣΜΟΣ Τραγικό: Πέθανε ξαφνικά ένα πλήρως εμβολιασμένο και ενισχυμένο 6χρονο κοριτσάκι

Τραγικό: Πέθανε ξαφνικά ένα πλήρως εμβολιασμένο και ενισχυμένο 6χρονο κοριτσάκι

by _
0 comment 178 views

Τραγικό: Πέθανε ξαφνικά ένα πλήρως εμβολιασμένο και ενισχυμένο 6χρονο παιδί

Του Jim Hoft

Δημοσιεύθηκε 31 Ιανουαρίου 2023 στις 7:20 μ.μ

Στις 25 Ιανουαρίου, σε ηλικία 6 ετών, η Αναστασία Γουίβερ πέθανε απροσδόκητα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Παιδιατρικού Νοσοκομείου Akron στο Boardman του Οχάιο, περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της.

Η μητέρα της Αναστασίας, Τζέσικα Ντέι Γουίβερ, είπε ότι ο σύζυγός της, Άντριου Γουίβερ, βρήκε την Αναστασία να μην ανταποκρίνεται γύρω στις 6 το πρωί της Τετάρτης, όταν επέστρεψε στο σπίτι.



«Αυτή είναι η πιο δύσκολη ανάρτηση που χρειάστηκε να κάνω ποτέ. Σήμερα το πρωί στις 6 το πρωί έφυγε από τη ζωή η Αναστασία. Ο Άντριου ήρθε σπίτι και την έλεγξε και δεν ανέπνεε. Έκανα καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο και μετά πήγαμε στο παιδικό [νοσοκομείο]», έγραψε η κυρία Day-Weaver στον λογαριασμό της στο Facebook.

Ο Γουίβερ είπε ότι μετά από 15 λεπτά μεταφοράς στο Νοσοκομείο Παίδων Akron, διαπιστώθηκε ο θάνατoς της Αναστασίας.

Δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τα αίτια του θανάτου.

«Δεν είμαστε σίγουροι για το τι συνέβη. Είμαστε σε σοκ και συντετριμμένοι. Μόλις έχουμε ενημερώσεις, θα τις δημοσιεύσουμε», είπε η κυρία Day-Weaver.

«Δεν είμαστε σίγουροι για το τι συνέβη. Είμαστε σε σοκ και συντετριμμένοι. Μόλις έχουμε ενημερώσεις, θα τις δημοσιεύσουμε», είπε η κυρία Day-Weaver.

Η Αναστασία γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 2016, στο Boardman του Οχάιο, σύμφωνα με μια διαδικτυακή νεκρολογία. Είχε μια πανομοιότυπη δίδυμη αδερφή, την Κέιτλιν.

Η μητέρα της, είναι νοσοκόμα στο Akron Children’s Hospital, στο Boardman, σύμφωνα με το COVID Blog.



Σε μια ιδιωτική πλέον ανάρτηση στο Facebook, η Weaver αποκάλυψε ότι εκείνη και το δίδυμό της είχαν λάβει το εμβόλιο για τον COVID.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >>

Tragic: Fully Vaccinated and Boosted 6-Year-Old Child Dies Suddenly

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr