Home Κορωνοϊος Δήλωση-σοκ του Δρ. Robert Malone: Η Moderna είναι μια εταιρεία-βιτρίνα της CIA που δημιουργήθηκε από την DARPA…

Δήλωση-σοκ του Δρ. Robert Malone: Η Moderna είναι μια εταιρεία-βιτρίνα της CIA που δημιουργήθηκε από την DARPA…

by _
0 comment 292 views

Δήλωση-σοκ του Δρ. Robert Malone: Η Moderna είναι μια εταιρεία-βιτρίνα της CIA που δημιουργήθηκε από την DARPA…


Ο Dr. Robert Malone μόλις παραχώρησε συνέντευξη στον κ Clayton Morris από την εκπομπή «REDACTED» όπου δήλωσε τα εξής αποκαλυπτικά για τη MODERA…

Η Moderna είναι προϊόν της CIA.

Η Moderna δημιουργήθηκε από την DARPA.

Το νέο εργοστάσιο παραγωγής RNA στον Καναδά κεφαλαιοποιήθηκε από την In-Q-Tel. Η εμπλοκή της κοινότητας εδώ είναι βαθιά σε ευρεία.

Και καταλαβαίνω εδώ ότι ο σημερινός Διευθύνων Σύμβουλος της Moderna συμμετείχε στο σχεδιασμό και την κατασκευή του Ινστιτούτου Ιολογίας της Γουχάν. Υπάρχουν βαθιές βαθιές ρίζες εδώ σε μια πολύ μικρή, στενή κοινότητα. Συμπλέκεται μεταξύ των συμφερόντων των υπηρεσιών μυστικών πληροφοριών άλλων χωρών και των συμφερόντων διαφόρων παγκοσμιοποιητικών οργανώσεων. Υπάρχει επίσης κάθετη ενοποίηση μέχρι τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Από εκεί έχουμε το ίδρυμα Bill and Melinda Gates, το οποίο είναι ο νούμερο δύο χρηματοδότης του Π.Ο.Υ.

Η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA), η κύρια οργάνωση ξένων πληροφοριών και κατασκοπείας των Ηνωμένων Πολιτειών, ίδρυσε με καταστατικόν την πρώτη εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση, με την ονομασία In-Q-Tel, τον Φεβρουάριο του 1999. Η In-Q-Tel αντιπροσωπεύει την εικοστή πρώτη συγχώνευση των προσπαθειών κατασκοπείας των ΗΠΑ με τη βιομηχανία επιχειρηματικών κεφαλαίων. Περισσότερα ΕΔΩ.

Το κομμάτι για τη Moderna είναι από τις 18:30 και μετά.

Δείτε τώρα τη συνέντευξη…

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr