Home ΗΠΑ Πυρκαγιά καταστρέφει φάρμα αυγών που ανήκει σε κορυφαίο προμηθευτή των ΗΠΑ…εν μέσω εθνικής έλλειψης αυγών!!! Κτηνοτρόφοι κοτόπουλων καταγγέλλουν…μολυσμένες ζωοτροφές!!!

Πυρκαγιά καταστρέφει φάρμα αυγών που ανήκει σε κορυφαίο προμηθευτή των ΗΠΑ…εν μέσω εθνικής έλλειψης αυγών!!! Κτηνοτρόφοι κοτόπουλων καταγγέλλουν…μολυσμένες ζωοτροφές!!!

by _
0 comment 185 views
Πυρκαγιά καταστρέφει φάρμα αυγών που ανήκει σε κορυφαίο προμηθευτή των ΗΠΑ…εν μέσω εθνικής έλλειψης αυγών!!! Κτηνοτρόφοι κοτόπουλων καταγγέλλουν…μολυσμένες ζωοτροφές!!!
Πυρκαγιά καταστρέφει φάρμα αυγών που ανήκει σε κορυφαίο προμηθευτή των ΗΠΑ…εν μέσω εθνικής έλλειψης αυγών!!! Κτηνοτρόφοι κοτόπουλων καταγγέλλουν…μολυσμένες ζωοτροφές!!!

Πυρκαγιά καταστρέφει εμπορική φάρμα αυγών που ανήκει σε κορυφαίο προμηθευτή των ΗΠΑ…εν μέσω εθνικής έλλειψης αυγών!!!

100.000 ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΦΑΡΜΑ ΑΥΓΩΝ ΣΤΟ ΚΟΝΕΚΤΙΚΟΥΤ!!!

31 Ιανουαρίου 2023
από τον Niamh Harris

Τεράστια εμπορική φάρμα αυγών στο Bozrah του Κονέκτικατ καταστράφηκε αφού έπιασε φωτιά το απόγευμα του Σαββάτου.

Περισσότεροι από 100 πυροσβέστες καταπολέμησαν μια τεράστια πυρκαγιά που κατέστρεψε το εκτεταμένο κοτέτσι στο Hillandale Farms, όπου πέθαναν όλα τα 100.000 κοτόπουλα που στεγάζονταν εκεί.



Κανένας εργαζόμενος δεν τραυματίστηκε από την πυρκαγιά, αλλά τα αίτια της πυρκαγιάς παραμένουν υπό διερεύνηση, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο των αγροκτημάτων.

Η φωτιά έρχεται εν μέσω μιας μυστηριώδους εκτεταμένης έλλειψης αυγών και που συνοδεύει τις αυξήσεις των τιμών.

Το Infowars αναφέρει: Σύμφωνα με αναφορές, οι αρχές δεν γνωρίζουν ακόμη την αιτία της πυρκαγιάς και ευτυχώς δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Από το NBC Connecticut:

Οι πυροσβέστες είπαν ότι η φωτιά εκδηλώθηκε σε ένα κοτέτσι 50 ποδιών επί 600 ποδιών που λειτουργούσε σε κοτέτσι στο Hillandale Farms στην οδό Schwartz.

Συνεργεία από 16 γύρω τμήματα, συμπεριλαμβανομένων των Colchester, East Haddam, Salem, Gardner Lake, Libanon, Franklin, Yantic and Sterling, Taftville, Montville, Oakdale και Lisbon και περισσότεροι από 100 πυροσβέστες συνολικά έσπευσαν στο σημείο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Κόλτσεστερ, υπήρχαν προβλήματα με το νερό και κλήθηκαν περισσότερα βυτιοφόρα.



Δεν είναι σαφές τι μπορεί να προκάλεσε τη φωτιά.

Ο Στρατός της Σωτηρίας βρίσκεται στη σκηνή παρέχοντας τρόφιμα και προμήθειες στα μέλη της ομάδος άμεσης επεμβάσεως.

Το Υπουργείο Γεωργίας είπε ότι έχει έρθει σε επαφή με την ηγεσία του Hillandale. Αυτή τη στιγμή, το DOA δεν ανταποκρίνεται, αλλά συνεχίζει να παρακολουθεί την κατάσταση.

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί

Η Hillandale Farms είναι ένας από τους 5 κορυφαίους παραγωγούς αυγών στη χώρα, εκτρέφοντας συνολικά πάνω από 20 εκατομμύρια κοτόπουλα για αυγά.

Οι τιμές των αυγών το 2023 έχουν εκτοξευθεί στα ύψη εν μέσω καταστροφών στην εφοδιαστική αλυσίδα και ελλείψεων αυγών που η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι προκλήθηκαν από τη γρίπη των πτηνών που σκότωσε εκατοντάδες χιλιάδες κοτόπουλα.

Για να προσθέσουν προσβολή στον τραυματισμό, οι κτηνοτρόφοι κοτόπουλων εμφανίστηκαν ισχυριζόμενοι ότι οι μολυσμένες ζωοτροφές μπορεί να είναι ο λόγος που οι κότες τους δεν παράγουν αυγά.

ΠΗΓΗ >>

Fire Destroys Commercial Egg Farm Belonging To Top US Supplier…Amid National Egg Shortage

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr