Home ΗΠΑ Η Φλόριντα θα αρχίσει να καταδικάζει παιδοβιαστές σε…ΘΑΝΑΤΟ – Εξοργισμένοι οι Δημοκρατικοί – Ακούει και το…ΜΑΞΙΜΟΥ εκεί στην ΕΛΛΑΔΑ;;;

Η Φλόριντα θα αρχίσει να καταδικάζει παιδοβιαστές σε…ΘΑΝΑΤΟ – Εξοργισμένοι οι Δημοκρατικοί – Ακούει και το…ΜΑΞΙΜΟΥ εκεί στην ΕΛΛΑΔΑ;;;

by _
0 comment 290 views
Η Φλόριντα θα αρχίσει να καταδικάζει παιδοβιαστές σε…ΘΑΝΑΤΟ – Εξοργισμένοι οι Δημοκρατικοί – Ακούει και το…ΜΑΞΙΜΟΥ εκεί στην ΕΛΛΑΔΑ;;;
Η Φλόριντα θα αρχίσει να καταδικάζει παιδοβιαστές σε…ΘΑΝΑΤΟ – Εξοργισμένοι οι Δημοκρατικοί – Ακούει και το…ΜΑΞΙΜΟΥ εκεί στην ΕΛΛΑΔΑ;;;

Η Φλόριντα θα αρχίσει να καταδικάζει παιδοβιαστές σε…ΘΑΝΑΤΟ – Εξοργισμένοι οι Δημοκρατικοί

Ο κυβερνήτης Ron DeSantis ανακοίνωσε σχέδια για την εισαγωγή της θανατικής ποινής για οποιονδήποτε καταδικαστεί για παιδεραστία στη Φλόριντα.

Σε μια ομιλία του, ο DeSantis περιέγραψε τα σχέδια να δουν την επαναφορά της θανατικής ποινής για τους βιαστές παιδιών.



Το Thepostmillennial.com αναφέρει: «Είπαν ότι το Σύνταγμα δεν επιτρέπει τη θανατική ποινή για οτιδήποτε άλλο εκτός από ανθρωποκτονία», άρχισε ο DeSantis, αναφερόμενος σε ένα Ανώτατο Δικαστήριο πριν από μια δεκαετία.

«Το πρόβλημα με το ότι έχεις μερικούς από αυτούς τους σεξουαλικούς άρπαγες που θα κακοποιήσουν αυτά τα πολύ μικρά παιδιά, το κάνουν συνήθως, και απλώς σκέφτομαι από μέσα μου, καταστρέφεις τη ζωή αυτών των παιδιών – αυτά είναι αθώα παιδιά».

Ο DeSantis συνέχισε δηλώνοντας ότι το σημερινό Ανώτατο Δικαστήριο δεν θα «υποστηρίξει» την προηγούμενη απόφαση, επομένως η κυβέρνησή του θα αρχίσει να «διερευνά τρόπους διευκόλυνσης» της θανατικής ποινής για τέτοιους εγκληματίες, μια πρόταση που αντιμετωπίστηκε με ένα χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους. .

«Κατανοούμε ότι θα είναι μια πρόκληση», συνέχισε, «αλλά νομίζω ότι είναι ώριμο για εμάς να αμφισβητήσουμε μια απόφαση που δεν ήταν καλά μελετημένη».

«Αυτό που ξέρουμε ότι μπορούμε να κάνουμε ανεξάρτητα από το πώς ταρακουνιούνται τα πράγματα στο Ανώτατο Δικαστήριο, είναι ότι θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι η ελάχιστη ποινή για αυτά τα αρπακτικά που βιάζουν αυτά τα μικρά παιδιά, θα έχουν τουλάχιστον ισόβια κάθειρξη

γιατί θα διαπράξουν τα ίδια εγκλήματα αν τους ξαναρίξεις στους δρόμους».

«Αυτοί οι άνθρωποι δεν νοιάζονται», είπε ο DeSantis για τους βιαστές παιδιών, αναφερόμενος σε αυτούς ως «οι χειρότεροι από τους χειρότερους».



«Είναι αμετανόητοι, δεν νοιάζονται για αυτά τα παιδιά. θα κάνουν ό,τι μπορούν για να χορτάσουν τον εαυτό τους σε βάρος πολύ πολύ ευάλωτων ανθρώπων».

Η Φλόριντα έχει επί του παρόντος μερικές από τις αυστηρότερες τιμωρίες και περιορισμούς για τους σεξουαλικούς παραβάτες στη χώρα, με την τελευταία ανακοίνωση να αποδεικνύει ότι ο DeSantis είναι έτοιμος να φτάσει τα πράγματα σε ανώτερο επίπεδο!!!

-Sean Adl-Tabatabai

ΠΗΓΗ >>

Florida To Begin Sentencing Pedophiles to Death – Democrats Outraged

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr