Home ΚΟΣΜΟΣ Ο Έλον Μασκ παραδέχεται ότι η δεύτερη ενισχυτική του δόση παραλίγο να τον σκοτώσει!!!

Ο Έλον Μασκ παραδέχεται ότι η δεύτερη ενισχυτική του δόση παραλίγο να τον σκοτώσει!!!

by _
0 comment 239 views
Ο Έλον Μασκ παραδέχεται ότι η δεύτερη ενισχυτική του δόση Covid παραλίγο να τον σκοτώσει!!!
Ο Έλον Μασκ παραδέχεται ότι η δεύτερη ενισχυτική του δόση Covid παραλίγο να τον σκοτώσει!!!

Ο Έλον Μασκ παραδέχεται ότι η δεύτερη ενισχυτική του δόση κατά του ψευδο-COVID παραλίγο να τον σκοτώσει!!!

Ο Έλον Μασκ μπήκε στο Twitter αργά το βράδυ της Παρασκευής για να μοιραστεί την προσωπική του εμπειρία με τα εμβόλια Covid, εξηγώντας ότι αντιμετώπισε «σημαντικές παρενέργειες».

Σε μια σειρά από tweets, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Twitter είπε ότι ένιωθε ότι «πέθαινε» και ότι ένας νεαρός ξάδερφός του «υγιέστατος » έπαθε μυοκαρδίτιδα, μια φλεγμονή του καρδιακού μυός που έχει εκραγεί σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα μεταξύ νεαρών ανδρών , στον απόηχο της κυκλοφορίας του εμβολίου.



«Είχα σημαντικές παρενέργειες από τη δεύτερη αναμνηστική μου δόση. Ένιωθα σαν να πέθαινα για αρκετές μέρες. Ας ελπίσουμε ότι δεν υπάρχει μόνιμη ζημιά, αλλά δεν ξέρω», είπε ο Μασκ σε ένα tweet.

Και πρόσθεσε: «Και ο ξάδερφός μου, ο οποίος είναι νέος και σε άριστη κατάσταση υγείας, είχε μια σοβαρή περίπτωση μυοκαρδίτιδας. Έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο».

Σε μια τρίτη ανάρτηση, ο Μασκ εξήγησε ότι δεν ήταν επιλογή του να πάρει το δεύτερο ενισχυτή, αλλά ήταν απαίτηση για να επισκεφτεί μια τοποθεσία της Tesla στο Βερολίνο της Γερμανίας.

«Απαιτήθηκε για να επισκεφτώ την Tesla Giga Berlin. Δεν ήταν επιλογή μου», είπε.

Σε μια άλλη ανάρτηση, ο Μασκ εξήγησε ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα με τη λήψη του αρχικού εμβολίου Johnson & Johnson ή της πρώτης ενισχυτικής mRNA.

«Είχα OG C19 πριν βγουν τα εμβόλια και ήταν βασικά ένα ήπιο κρυολόγημα. Στη συνέχεια έκανα εμβόλιο J&J χωρίς αρνητικά αποτελέσματα, εκτός από το ότι το χέρι μου πονούσε για λίγο», έγραψε στο Twitter.

Ο ιδρυτής της Tesla πρόσθεσε: «Ο πρώτος ενισχυτής mRNA ήταν εντάξει, αλλά ο δεύτερος με τσάκωσε».

Οι αναρτήσεις ήταν ως απάντηση σε ένα tweet του Rasmussen Reports που ανέφερε ότι περίπου 12 εκατομμύρια άνθρωποι μπορεί να είχαν βιώσει «σημαντικές παρενέργειες» μετά τη λήψη του εμβολίου.



Ο Μασκ έχει δηλώσει στο παρελθόν την υποστήριξή του για τα εμβόλια mRNA.

«Για να είμαι σαφής, υποστηρίζω τα εμβόλια γενικά και τα εμβόλια κατά του COVID ειδικά», έγραψε ο Μασκ στο Twitter το 2021. «Η επιστήμη είναι αδιαμφισβήτητη».

-Μπάξτερ Ντμίτρι

ΠΗΓΗ >>

Pro-Vaccine Elon Musk Admits Second Covid Booster Almost Killed Him

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr