Home ΗΠΑ Δικαστίνα του Λας Βέγκας, που εργαζόταν για να αποκαλύψει μεγάλο κύκλωμα παιδεραστών, βρέθηκε…ΝΕΚΡΗ. Λένε ότι «αυτοκτόνησε»…

Δικαστίνα του Λας Βέγκας, που εργαζόταν για να αποκαλύψει μεγάλο κύκλωμα παιδεραστών, βρέθηκε…ΝΕΚΡΗ. Λένε ότι «αυτοκτόνησε»…

by _
0 comment 258 views
Δικαστίνα του Λας Βέγκας, που εργαζόταν για να αποκαλύψει μεγάλο κύκλωμα παιδεραστών, βρέθηκε…ΝΕΚΡΗ
Δικαστίνα του Λας Βέγκας, που εργαζόταν για να αποκαλύψει μεγάλο κύκλωμα παιδεραστών, βρέθηκε…ΝΕΚΡΗ

Δικαστίνα του Λας Βέγκας, που εργαζόταν για να αποκαλύψει μεγάλο κύκλωμα παιδεραστών, βρέθηκε…ΝΕΚΡΗ

Η δικαστής του Λας Βέγκας Melanie Andress-Tobiasson, η οποία εργαζόταν για να αποκαλύψει ένα κύκλωμα παιδεραστίας στην πόλη, βρέθηκε νεκρή. Ήταν 53.

Η μητέρα τριών παιδιών φέρεται να βρέθηκε νεκρή την Παρασκευή, σύμφωνα με το 8NewsNow, αν και δεν είναι σαφές πού και πώς πέθανε. Οι αξιωματούχοι έχουν ήδη δηλώσει ότι ο δικαστής…«αυτοκτόνησε».



Η Andress-Tobiasson αναγκάστηκε να παραιτηθεί ως Ειρηνοδίκης αφού ενεπλάκη σε μια έρευνα δεοντολογίας που ξεκίνησε από την πόλη, αφού τόλμησε να ανοίξει έρευνα για αυτό που ισχυρίστηκε ήταν ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης ανηλίκων και ένα κύκλωμα σεξ παιδιών για παιδεραστές.

Η Melanie Andress-Tobiasson φωτογραφήθηκε με τον σύζυγό της και τα δύο από τα παιδιά της

Η Andress-Tobiasson ισχυρίστηκε ότι προσπαθούσε να σώσει την κόρη της, Sarah, από την πορνεία αφού άρχισε να εργάζεται σε ένα κατάστημα ρούχων που πίστευε ότι ήταν μέτωπο για εγκληματικές δραστηριότητες.

Αλλά η δίκη για την υποτιθέμενη συμπεριφορά της σταμάτησε αφού συμφώνησε να παραιτηθεί το 2021.

Η Daily Mail αναφέρει ότι η δικαστής ζούσε στην έπαυλή της με πέντε υπνοδωμάτια, αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων, στο Λας Βέγκας με τον σύζυγό της Τοντ πριν από το θάνατό της.

Η Andress-Tobiasson ερευνούνταν από την Επιτροπή Δικαστικής Πειθαρχίας της Νεβάδα για σχεδόν δύο χρόνια, αφού ζήτησε από την αστυνομία να ερευνήσει ένα κύκλωμα παιδεραστών.

Ο πρώην δικαστής ισχυρίστηκε ότι το κατάστημα, το Top Knotch, χρησιμοποιούνταν ως μέτωπο για πορνεία και ότι η κόρη της Σάρα προσελήφθη ως πόρνη.

Κατηγόρησε το Αστυνομικό Τμήμα του Μετρό του Λας Βέγκας ότι αγνόησε τις πληροφορίες που παρείχε, υποστηρίζοντας ότι προσπαθούσε να σώσει την κόρη της από τη σεξουαλική διακίνηση.

Η κυρία Tobiasson ισχυρίστηκε ότι το κατάστημα ήταν ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης ανηλίκων χωρίς άδεια και ένα μέτωπο για πορνεία – με τη Sarah, η οποία ήταν 16 ετών τότε, να λέει ότι ήταν «τρομοκρατημένη» με τον Shane Valentine που διηύθυνε το κατάστημα.

Shane Valentine, ιδιοκτήτης του Top Knotch



Η δικαστής είπε ότι αναγκάστηκε να απευθυνθεί στο FBI με τις πληροφορίες μετά την αδράνεια της τοπικής αστυνομίας που οδήγησε σε αστυνομικούς να την ερευνήσουν για φερόμενη παραβίαση των δικαστικών κανόνων αφού ανακάλυψαν ότι είχε επανειλημμένες αξιώσεις σε ομοσπονδιακούς πράκτορες.

Οι αστυνομικοί παρακολούθησαν το τηλέφωνό της και ισχυρίστηκαν ότι παρενέβαινε στην έρευνα μετά την αρχική της καταγγελία.

Υποστήριξε ότι οι μαστροποί «στόχευαν τις κόρες των δικαστών και των αρχών επιβολής του νόμου» σε μια προσπάθεια να τις εμπλέξουν στην πορνεία.

Σε μια καταγγελία που κατατέθηκε κατά της Tobiasson, ισχυρίστηκε ότι δεν συμμορφώθηκε και δεν τήρησε το νόμο και επέτρεψε στα οικογενειακά συμφέροντα και τις σχέσεις να επηρεάσουν τη συμπεριφορά της.

Το σπίτι των 2 εκατομμυρίων δολαρίων στο Λας Βέγκας που μοιράστηκε η Andress-Tobiasson με τον σύζυγό της και τα παιδιά της

Ζήτησε από τους αστυνομικούς να ερευνήσουν τον Valentine, αλλά ισχυρίστηκε ότι απέτυχαν να το κάνουν, με τον ύποπτο στη συνέχεια να συνδέεται με έναν πυροβολισμό όπου ένα ζευγάρι βρέθηκε νεκρό.



Δεν τον συνέδεσαν επισήμως με τις δολοφονίες του Sydney Land, 21 ετών, και του Nehemiah ‘Neo’ Kauffman, 20 ετών, παρά μόνο μήνες αργότερα.

Ωστόσο, η κυρία Tobiasson επικοινώνησε με τη μητέρα του Land και «άρχισε να ερευνά προσωπικά την υπόθεση» επειδή νόμιζε ότι ο Valentine ήταν υπεύθυνος, σύμφωνα με την καταγγελία.

Πρόσθεσε ότι χρησιμοποίησε «προπληρωμένα τηλέφωνα» για να επικοινωνήσει με τη μητέρα του Λαντ και έστειλε μήνυμα σε μια γυναίκα που νόμιζε ότι συμμετείχε στη δολοφονία.

Η επιτροπή ισχυρίζεται ότι η Tobiasson δήλωσε δημόσια ότι επικοινώνησε με τον δικηγόρο του Valentine εκείνη την εποχή και «του είπε να πει στον Valentine ότι αν τηλεφωνούσε ξανά στην κόρη της «θα φρόντιζε μόνη της» και ότι σε μια περίπτωση «πήγε στο σπίτι του Shane Valentine και κλώτσησε δυνατά την μπροστική πόρτα».

Οι ντετέκτιβ έμαθαν για τη δραστηριότητα της Tobiasson, σύμφωνα με τις κατηγορίες, και ξεκίνησαν έρευνα για τη γυναίκα δικαστή, φτάνοντας μέχρι την παρακολούθηση των αρχείων τηλεφώνου της.

Εργάστηκε για το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας Clark πριν γίνει δικαστής το 1999.

ΠΗΓΗ >> https://newspunch.com/las-vegas-judge-who-was-working-to-expose-pedophile-ring-found-dead/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr