Home Greek News «ΣΟΚ» ή μάλλον όχι – Πού έχουν πάει Κούλης και Άδωνις;;; Μα στο…ΝΤΑΒΟΣ βεβαίως-βεβαίως όπου έχει γίνει πρόσληψη ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ ΠΟΡΝΩΝ…ΓΚΕΪ για τους Ελίτ!!!

«ΣΟΚ» ή μάλλον όχι – Πού έχουν πάει Κούλης και Άδωνις;;; Μα στο…ΝΤΑΒΟΣ βεβαίως-βεβαίως όπου έχει γίνει πρόσληψη ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ ΠΟΡΝΩΝ…ΓΚΕΪ για τους Ελίτ!!!

by _
0 comment 436 views

«ΣΟΚ» ή μάλλον όχι – Πού έχουν πάει Κούλης και Άδωνις;;; Μα στο…ΝΤΑΒΟΣ βεβαίως-βεβαίως όπου έχει γίνει πρόσληψη ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ ΠΟΡΝΩΝ…ΓΚΕΪ για τους Ελίτ!!!

Αν αναρωτιέστε που είναι ο Μιτσοτάκης και ο Άδωνης. Είναι στο Νταβός του Klaus Schwab.

 

Διαβάστε τώρα το άρθρο μας με τίτλο ΕΚΤΑΚΤΟ – Διέρρευσε η επίσημη λίστα ονομάτων για το ΝΤΑΒΟΣ φέτος!!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ πρωθυπουργός ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να προδίδει την ΕΛΛΑΔΑ συμμετέχοντας ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ σε αυτό!!! – Διέρρευσε η λίστα προσκεκλημένων του Νταβού 2023, οι παγκοσμιοποιητές προετοιμάζουν την τελική φάση της κατάκτησης όλων των εθνών μέσω της Μεγάλης Επανεκκίνησης!!!

ΕΚΤΑΚΤΟ – Διέρρευσε η επίσημη λίστα ονομάτων για το ΝΤΑΒΟΣ φέτος!!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ πρωθυπουργός ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να προδίδει την ΕΛΛΑΔΑ συμμετέχοντας ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ σε αυτό!!!

Αλλά δεν σταματάμε εδώ!….

Εκατοντάδες θηλυκές και…αρσενικοί …ΠΟΡΝΟΙ ξεχύνονται αυτές τις μέρες στο…Νταβός της Ελβετίας για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις της παγκοσμιοποιητικής ελίτ, συμπεριλαμβανομένων των παγκόσμιων ηγετών και των CEO των μεγάλων εταιρειών.

Ο Ρόναλντ Ρίγκαν παρατήρησε κάποτε: «Έχει ειπωθεί ότι η πολιτική είναι το δεύτερο αρχαιότερο επάγγελμα. Έχω μάθει ότι έχει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με το…πρώτο.» Και δεν είχε άδικο ο άνθρωπος!

Σύμφωνα με το MAIL ONLINE:

Ιερόδουλες συγκεντρώνονται στο Νταβός για την ετήσια συνάντηση της παγκόσμιας ελίτ – ή ζήτηση για σεξουαλικές υπηρεσίες εκτινάσσεται κατά τη διάρκεια της οικονομικής συνόδου….

Η ζήτηση για ιερόδουλες εκτοξεύεται κάθε χρόνο στη σύνοδο κορυφής παγκόσμιων ηγετών και CEO που πετούν στην ελβετική πόλη με ιδιωτικά τζετ από όλο τον κόσμο για να συναναστραφούν μεταξύ τους και να σχεδιάσουν να αφαιρέσουν τις ελευθερίες μας.

Οι…«ειδικοί συνοδοί» κρατούνται για τα ίδια ξενοδοχεία με τα ισχυρά αφεντικά και τους υπαλλήλους τους κατά τη διάρκεια της πενθήμερης συνόδου κορυφής, η οποία ξεκίνησε αυτήν την εβδομάδα στις 16 Ιανουαρίου. Αυτοί είναι οι ηγέτες που θέλουν να ζήσετε σε ένα λοβό, τρώγοντας ζωύφια, χωρίς περιουσιακά στοιχεία.

Σύμφωνα επίσης με το σάιτ wikisexguide.com/wiki/Davos, διαβάζουμε πως Μπορεί κανείς να βρει όποια πόρνη θέλει εκεί στο Νταβός, ακόμα και…τρανσέξουαλικές. ΜΠΛΙΑΧΧΧΧΧ!!!

Και θα μας πείτε τώρα «ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ;;;» ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ!!!

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr