Home ΔΙΕΘΝΗ Οι ελίτ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ απαιτούν 5.000 στρατιώτες και…ελεύθερους σκοπευτές για να τους προστατέψουν από τους…κοινούς θνητούς. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

Οι ελίτ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ απαιτούν 5.000 στρατιώτες και…ελεύθερους σκοπευτές για να τους προστατέψουν από τους…κοινούς θνητούς. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;

by _
0 comment 210 views
Η ελίτ του Παγκόσμιου Οικον…
Η ελίτ του Παγκόσμιου Οικον…

Οι ελίτ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ απαιτούν 5.000 στρατιώτες και…ελεύθερους σκοπευτές για να τους προστατέψουν από τους…κοινούς θνητούς. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;


Διαβάστε πρώτα το αποκλειστικό μας άρθρο με τίτλο ΕΚΤΑΚΤΟ – Διέρρευσε η επίσημη λίστα ονομάτων για το ΝΤΑΒΟΣ φέτος!!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ πρωθυπουργός ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να προδίδει την ΕΛΛΑΔΑ συμμετέχοντας ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ σε αυτό!!! 

ΕΚΤΑΚΤΟ – Διέρρευσε η επίσημη λίστα ονομάτων για το ΝΤΑΒΟΣ φέτος!!! ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ πρωθυπουργός ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ να προδίδει την ΕΛΛΑΔΑ συμμετέχοντας ΠΑΡΑΝΟΜΑ και ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ σε αυτό!!!


Η ελίτ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ απαιτεί 5.000 στρατιώτες για να τους προστατέψουν από τους…κοινούς θνητούς

11 Ιανουαρίου 2023
του Μπάξτερ Ντμίτρι

Ο ελβετικός στρατός θα αναπτύξει 5.000 στρατιώτες για να προστατεύσει τις παγκοσμιοποιητικές ελίτ που συγκεντρώνονται στη σύνοδο κορυφής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός και να διασφαλίσει ότι οι ελίτ δεν έχουν καμία απολύτως επαφή με τους απλούς ανθρώπους.



Οι αρχές ανέφεραν ότι τα στρατεύματα έχουν εξουσιοδοτηθεί να χρησιμοποιούν καταναγκαστικά αστυνομικά μέτρα για να εκπληρώσουν την αποστολή ασφαλείας τους.

«Το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο έχει ορίσει ανώτατο όριο 5.000 στρατιωτών που θα υπηρετήσουν ως υποστήριξη κατά τη διάρκεια του WEF (World Economic Forum), το οποίο θα διαρκέσει από τις 10 έως τις 26 Ιανουαρίου. Μερικοί από αυτούς θα σταθμεύσουν απευθείας στο Νταβός, όπου η ετήσια συνάντηση θα πραγματοποιηθεί από τις 16 Ιανουαρίου έως τις 20», διαβάζει η δήλωση.

Σύμφωνα με τη δήλωση, άλλοι στρατιώτες θα παρέχουν υποστήριξη υλικοτεχνικής υποστήριξης και αεροπορικών επιχειρήσεων σε όλη την Ελβετία. Οι στρατιώτες θα εξουσιοδοτηθούν να “χρησιμοποιούν καταναγκαστικά αστυνομικά μέτρα για να εκτελούν τα αντίστοιχα καθήκοντά τους”, δήλωσε η κυβέρνηση.

Θα υπάρχουν επίσης ελεύθεροι σκοπευτές στις στέγες των περισσότερων κτιρίων και τα προηγούμενα χρόνια η αστυνομία του WEF έχει καταρρίψει drones από τον ουρανό.

Το TruthTalk αναφέρει: Το WEF προβλέπει ότι σύντομα όλοι θα μπορούν να «νοικιάζουν» οτιδήποτε χρειάζονται υπό την κάλυψη της «βιώσιμης ανάπτυξης» (SDGs) και της «σωτηρίας του πλανήτη» (Net Zero). Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι μικροσκοπικές ελίτ, που κυκλοφόρησαν τη Μεγάλη Επανεκκίνηση, έχουν σαν σκοπό να τα κατέχουν…ΟΛΑ.

Ο Ζελένσκι θα μιλήσει επίσης στη συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός μαζί με τους παρουσιαστές του CNN και τους αρχηγούς του ΝΑΤΟ.



Μόνο διακεκριμένοι εκπρόσωποι επιτρεπόταν να πετούν μέσα και έξω από το Νταβός πέρυσι λόγω ζώνης απαγόρευσης πτήσεων.

Υπήρξε σφοδρή αντίθεση στην εξτρεμιστική ατζέντα του WEF, συμπεριλαμβανομένων των The Great Reset, Build Back Better και You’ll Own Nothing and Be Happy. Το WEF αισθάνεται τώρα την πίεση από όλα αυτά. Σε απάντηση σε εκείνους που αντιτίθενται στην τεχνοτυραννία της, διεξήγαγε πρόσφατα μια αμυντική εκστρατεία δημοσίων σχέσεων. Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ακύρωσε επίσης πρόσφατα τη ροή του Twitter υπέρ των κινεζικών κρατικών κοινωνικών μέσων:

Ο Klaus Schwab έκανε τα εναρκτήρια σχόλια τον Νοέμβριο στην εκδήλωση B20. Είπε ότι «Αυτό που πρέπει να αντιμετωπίσουμε είναι μια βαθιά συστημική και δομική αναδιάρθρωση του κόσμου μας, και ο κόσμος θα φαίνεται διαφορετικά αφού περάσουμε από αυτή τη μεταβατική διαδικασία» (γνωστός και ως Μεγάλη Επανεκκίνηση).

Η πανδημία του κορωνοϊού ήταν το όχημα για τη Μεγάλη Επανεκκίνηση που σχεδίασε ο Klaus Schwab του WEF. Οι παγκοσμιοποιητές σκοπεύουν να εξαλείψουν όλα τα σύνορα, να διαλύσουν την ελεύθερη αγορά και να μειώσουν δραστικά τον παγκόσμιο πληθυσμό.

-Μπάξτερ Ντμίτρι

Ο Baxter Dmitry είναι συγγραφέας στο News Punch. Καλύπτει την πολιτική, τις επιχειρήσεις και την ψυχαγωγία. Μιλώντας την αλήθεια στην εξουσία από τότε που έμαθε να μιλάει, ο Baxter έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από 80 χώρες και έχει κερδίσει επιχειρήματα σε κάθε μία από αυτές.

Ζήστε χωρίς φόβο.
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]


ΠΗΓΗ >> https://newspunch.com/5000-troops-deployed-to-protect-wef-elites-from-common-people/

WEF Require 5,000 Troops To Protect Them From Common People

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr