Home ΔΙΕΘΝΗ Κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου: Εκατοντάδες χιλιάδες Βρετανοί έχουν πεθάνει εξαιτίας των εμβολίων COVID

Κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου: Εκατοντάδες χιλιάδες Βρετανοί έχουν πεθάνει εξαιτίας των εμβολίων COVID

by _
0 comment 224 views
Κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου: Εκατοντάδες χιλιάδες Βρετανοί έχουν πεθάνει εξαιτίας των εμβολίων COVID
Κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου: Εκατοντάδες χιλιάδες Βρετανοί έχουν πεθάνει εξαιτίας των εμβολίων COVID

Κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου: Εκατοντάδες χιλιάδες Βρετανοί έχουν πεθάνει εξαιτίας των εμβολίων COVID

Ελέγχθηκε το γεγονός

8 Ιανουαρίου 2023 Sean Adl-Tabatabai

Ένας πληροφοριοδότης της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου επιβεβαίωσε ότι εκατοντάδες χιλιάδες Βρετανοί έχουν πεθάνει από την κυκλοφορία των εμβολίων για τον COVID-19.

Ο Τζέιμς Γουέλς, πρώην ανώτερο μέλος του Γραφείου Εθνικής Στατιστικής του Ηνωμένου Βασιλείου, συνάντησε τον Νάιτζελ Φάρατζ στο GB News αυτή την εβδομάδα για να εξηγήσει πώς τα επίσημα δεδομένα θνησιμότητας από τον COVID-19 στο Ηνωμένο Βασίλειο αποκαλύπτουν ότι περισσότεροι από χίλιοι άνθρωποι πεθαίνουν κάθε εβδομάδα λόγω των πειραματικών λήψεων mRNA.



«Αυτοί οι υπερβολικοί θάνατοι συνεχίζονται από τον Μάιο, ο μέσος όρος είναι περίπου 1.000 την εβδομάδα», είπε ο Wells στον Farage.

«Ο λόγος που δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε είναι ότι είναι σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και ιδιαίτερα στους νέους. Βλέπουμε 10 έως 15 τοις εκατό υπερβολικούς θανάτους στην ηλικιακή ομάδα μεταξύ 24 και 59 ετών», προειδοποίησε, προσθέτοντας ότι «καρδιακές προσβολές, καρδιακές παθήσεις» βρίσκονται πίσω από αυτούς τους θανάτους.

Το Infowars.com αναφέρει: Ο Wells συνέχισε λέγοντας ότι η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου προσπαθεί να κατηγορήσει τους υπερβολικούς θανάτους στις «καθυστερήσεις ασθενοφόρων» και τις διαγνώσεις που δεν ελέγχονται από τις χαμένες εξετάσεις.

Ο Γουέλς ζήτησε «ανεξάρτητη δημόσια έρευνα» για τους υπερβολικούς θανάτους, λέγοντας ότι «θέτει το ερώτημα» ότι μπορεί να ευθύνονται τα εμβόλια του COVID.

«Αυτοί είναι νέοι, υγιείς άνθρωποι που πεθαίνουν. Και αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι η κυβέρνηση – το μόνο που κάνουν είναι να σκαρφαλώνουν και να λένε, «μπορεί να είναι αυτό, μπορεί να είναι εκείνο», είπε.

«Αν λάβετε υπόψη όλα αυτά, υπάρχουν δεδομένα που εμφανίζονται σε όλο τον κόσμο τώρα που δείχνουν μια σύνδεση μεταξύ των εμβολίων, ιδιαίτερα των εμβολίων mRNA, και των καρδιακών προβλημάτων», πρόσθεσε.

Ο Γουέλς πρόσθεσε επίσης ότι δεν εμπιστεύεται πλέον την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, επικαλούμενος την αθόρυβη απόσυρση του επιβλαβούς εμβολίου Astra Zeneca.



Ο κορυφαίος αναλυτής της ασφαλιστικής έρευνας Josh Stirling επανέλαβε τις ανησυχίες του Wells τον περασμένο μήνα, σημειώνοντας ότι η θνησιμότητα από όλες τις αιτίες αυξήθηκε το 2022 από το 2021 κατά περίπου 15%.

-Sean Adl-Tabatabai

ΠΗΓΗ >> https://newspunch.com/uk-govt-hundreds-of-thousands-of-brits-dying-because-of-covid-jabs/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr