Home ΔΙΕΘΝΗ Δηλητηριάστηκε ο πρόεδρος Μπολσονάρο;;;

Δηλητηριάστηκε ο πρόεδρος Μπολσονάρο;;;

by _
0 comment 225 views
Δηλητηριάστηκε ο πρόεδρος Μπολσονάρο;;;
Δηλητηριάστηκε ο πρόεδρος Μπολσονάρο;;;

Ο πρόεδρος Μπολσονάρο νοσηλεύεται στη Φλόριντα με «κοιλιακό πόνο» εν μέσω φόβου για δηλητηρίαση

Ο πρώην Πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐρ Μπολσονάρο νοσηλεύεται στο Ορλάντο της Φλόριντα, αφού υπέστη ξαφνική εμφάνιση έντονων πόνων στην κοιλιά, καθώς οι υποστηρικτές του ισχυρίζονται ότι μπορεί να δηλητηριάστηκε.

Η νοσηλεία του έρχεται μια ημέρα αφότου διαδηλωτές υπέρ του Μπολσονάρο που διαμαρτυρήθηκαν για την εκλογή του σοσιαλιστή προέδρου Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα εισέβαλαν την Κυριακή στα κεντρικά γραφεία της εκτελεστικής και νομοθετικής εξουσίας της Βραζιλίας.

Στο Twitter, το Disclose.tv έγραψε: «ΜΟΛΙΣ ΜΕΣΑ – Ο Μπολσονάρο της Βραζιλίας εισήχθη σε νοσοκομείο στις ΗΠΑ» και ο Μπράιαν Γουίντερ έγραψε «Ο Μπολσονάρο εισήχθη σε νοσοκομείο στη Φλόριντα με πόνους στην κοιλιά, αναφέρει το @laurojardim, χωρίς να αναφέρει πηγές. Είχε πολλά προβλήματα υγείας από τότε που επέζησε από επίθεση με μαχαίρι το 2018». Η βραζιλιάνικη εφημερίδα O Globo αναφέρει επίσης ότι ο Μπολσονάρο νοσηλεύτηκε με κοιλιακό άλγος.

Φόβοι ότι ο Μπολσονάρο δηλητηριάστηκε εμφανίστηκαν στο Twitter μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης, με πολλούς υποστηρικτές να ισχυρίζονται ότι ο χρόνος είναι ύποπτος. Ο Μπολσονάρο αντιμετωπίζει πιθανή έκδοση στη Βραζιλία και σχεδίαζε να ζήσει στην Ιταλία, όπου έχει την υπηκοότητα, και πιστεύει ότι θα είχε ασυλία από την έκδοση στη Βραζιλία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://newspunch.com/president-bolsonaro-hospitalized-in-florida-with-abdominal-pain-amid-poisoning-fears/

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr