Home Greek News Οι εντολές της Πακιστανικής Πρεσβείας στους Πακιστανούς για την Πρωτοχρονιά – Βίντεο-ντοκουμέντο

Οι εντολές της Πακιστανικής Πρεσβείας στους Πακιστανούς για την Πρωτοχρονιά – Βίντεο-ντοκουμέντο

by _
0 comment 223 views
Πριν ένα χρόνο όλοι θυμόμασ…
Πριν ένα χρόνο όλοι θυμόμασ…

Οι εντολές της Πακιστανικής Πρεσβείας στους Πακιστανούς για την Πρωτοχρονιά – Βίντεο-ντοκουμέντο

Πριν ένα χρόνο όλοι θυμόμαστε τις προκλήσεις των Πακιστανών στη Πλατεία Συντάγματος. Χιλιάδες Πακιστανοί βγήκαν στη Πλατεία, ύψωσαν πακιστανικές σημαίες, ενώ οι Έλληνες ήταν κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Πρωτοχρονιά 2023: Η Αθήνα υποδέχεται το νέο έτος! Όσα έγιναν στην αλλαγή του χρόνου στο Σύνταγμα

Φέτος, ο γνωστός ”δημοσιογράφος” και άνθρωπος της Πακιστανικής Πρεσβείας, λίγες ώρες πριν την Πρωτοχρονιά σήκωσε βίντεο, με τις εντολές που δόθηκαν από την Πρεσβεία, όπου συγκεκριμένα ανέφερε:

”Πέρυσι οι Πακιστανοί δημιούργησαν προβλήματα στην Πλατεία Συντάγματος και έλεγαν συνθήματα κατά του Έλληνα Πρωθυπουργού. Αυτές οι εικόνες έγιναν πρώτο θέμα από τα ελληνικά ΜΜΕ και αμαύρωσαν την εικόνα των Πακιστανών. Σας παρακαλώ να μην προκαλέσετε την Πρωτοχρονιά στην Πλατεία Συντάγματος.”

Προφανώς και οι Πακιστανοί βγήκαν στη Πλατεία, ήταν αρκετοί, αλλά δεν σήκωσαν και πολλά βίντεο. Η Πλατεία είχε και κάποιους λιγοστούς Έλληνες, οπότε δεν είχαμε τις εικόνες που έλαβαν χώρα πριν ένα χρόνο. Και πολλοί απορούν γιατί ο Δήμαρχος ξοδεύει τόσα πολλά χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων για κάτι που δεν τους ενδιαφέρει.

Είναι λοιπόν προφανές πως μία μεγάλη ομάδα Πακιστανών λαμβάνει εντολές από το Ισλαμαμπάντ και τις εκτελεί.

Δείτε το βίντεο:

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr