Home ΚΟΣΜΟΣ Αποκάλυψη-σοκ του Κάνιε Ουέστ: ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ τα αγαπημένα πρόσωπα των μεγάλων διασημοτήτων στους Ιλλουμινάτι, όπως ο πατέρας του…ΜΑΪΚΕΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ.

Αποκάλυψη-σοκ του Κάνιε Ουέστ: ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ τα αγαπημένα πρόσωπα των μεγάλων διασημοτήτων στους Ιλλουμινάτι, όπως ο πατέρας του…ΜΑΪΚΕΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ.

by _
0 comment 316 views
    https://www.facebo…
    https://www.facebo…

Αποκάλυψη-σοκ του Κάνιε Ουέστ: Οι μεγάλες διασημότητες θυσιάζουν τα αγαπημένα τους πρόσωπο στους Ιλλουμινάτι, όπως έκανε κι ο…ΜΑΪΚΕΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ…!!!

Ο κ Kanye West (Κάνιε Ουέστ) συνεχίζει τις αποκαλύψεις του σχετικά τόσο με τους Σιωνιστές όσο και με τους Ιλλουμινάτι (Πεφωτισμένους) γενοκότερα,

Στο ακόλουθο βίντεο ακούμε τα εξής απίστευτα πράγματα από Ουέστ, ο οποίος ισχυρίζεται ότι πολλές μεγάλες διασημότητες, προκειμένου να αποκτήσουν πολύ χρήμα και δόξα, πρέπει πρώτα να επιτρέψουν στους…χειριστές τους από τους Ιλλουμινάτι να…ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ…!!!

Χαρακτηριστικά, κατονομάζει μερικά μεγάλα ονόματα σε σχέση με αυτό, όπως ο γνωστός ράπερ..Δρ. Ντρεϊ (Dr. Dre), o γνωστός ηθοποιός….BILL COSBY καθώς και ο…ΜΑΪΚΕΛ ΤΖΟΡΝΤΑΝ…!!! ΔΗΛΑΔΗ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ…ΘΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΦΗΜΗΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.

ΕΠΙΣΗΣ, ο ίδιος ο Κάνιε παραδέχεται στο ίδιο βίντεο ότι θυσιάστηκε η..,ίδια του η μητέρα για να φθάσει εκεί που είχε φθάσει στην καριέρα του…!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ >> https://www.facebook.com/reel/745338216492838

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr