Home Greek News Ρουμανία: Στο Google Μaps ρίχνει την ευθύνη για το δυστύχημα ο οδηγός του πούλμαν

Ρουμανία: Στο Google Μaps ρίχνει την ευθύνη για το δυστύχημα ο οδηγός του πούλμαν

Άγνωστο γιατί αγνόησε την πινακίδα με το περιοριστικό όριο ύψους - Για κακοτεχνίες μιλούν εμπειρογνώμονες - 16 τραυματίες παραμένουν στο νοσοκομείο, μία γυναίκα σε κώμα

by _
0 comment 289 views
Ρουμανία: Στο Google Μaps ρίχνει…
Ρουμανία: Στο Google Μaps ρίχνει…

Ρουμανία: Στο Google Μaps ρίχνει την ευθύνη για το δυστύχημα ο οδηγός του πούλμαν

Άγνωστο γιατί αγνόησε την πινακίδα με το περιοριστικό όριο ύψους – Για κακοτεχνίες μιλούν εμπειρογνώμονες – 16 τραυματίες παραμένουν στο νοσοκομείο, μία γυναίκα σε κώμα

«Φως» στα αίτια του τραγικού δυστυχήματος με το ελληνικό λεωφορείο στο Βουκουρέστι επιχειρούν να ρίξουν οι ρουμανικές αρχές. Από το τραγικό δυστύχημα έχασε τη ζωή του ένας άνδρας ηλικίας περίπου 50 ετών -τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ανακοινωθεί- και μια 30χρονη γυναίκα νοσηλεύεται διασωληνωμένη, ενώ έχουν τραυματιστεί άλλοι 23 επιβάτες του λεωφορείου.

Η ταυτοποίηση του νεκρού καθυστέρησε, καθώς πάνω του δεν βρέθηκαν ταξιδιωτικά έγγραφα, παρά μόνον μια πιστωτική κάρτα που είναι άγνωστο αν έφερε το όνομά του.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής, ελληνικές διπλωματικές πηγές ανέφεραν σχετικά με το τραγικό δυστύχημα του ελληνικού τουριστικού λεωφορείου στο Βουκουρέστι, ότι η Πρεσβεία της Ελλάδας, είναι σε επαφή με τους συγγενείς των επιβαινόντων και των τραυματιών και πλέον δεν υπάρχουν εκκρεμή αιτήματα ενημέρωσης.

Όπως, δε, ανέφερε η ΕΡΤ, σύμφωνα με την γραμματέα Επικοινωνίας της πρεσβείας στο Βουκουρέστι, Ελένη Κωστούλα, από τους 23 τραυματίες, οι 16 παραμένουν στο νοσοκομείο, ενώ μία εξ αυτών έχει πέσει σε κώμα. Οι υπόλοιπο ασθενείς έχουν μεταφερθεί σε ξενοδοχείο της περιοχής.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr