Home Greek News Qatargate: «Η Καϊλή νιώθει προδομένη από τον σύντροφό της». Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Φήμες ότι απειλεί να…ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ!!!

Qatargate: «Η Καϊλή νιώθει προδομένη από τον σύντροφό της». Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Φήμες ότι απειλεί να…ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ!!!

Έπειτα από συνάντηση τεσσάρων ωρών στις φυλακές του Χάρεν, ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, είπε ότι η Εύα Καϊλή είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση - Αύριο το δικαστήριο θα κρίνει αν θ' αφεθεί ελεύθερη ή θα παραμείνει κρατούμενη

by _
0 comment 246 views
Qatargate: «Η Καϊλή νιώθει προδομένη από τον σύντροφό της». Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Φήμες ότι απειλεί να…ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ!!!
Qatargate: «Η Καϊλή νιώθει προδομένη από τον σύντροφό της». Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Φήμες ότι απειλεί να…ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ!!!

GreekNewsOnDemand.com: Qatargate: «Η Καϊλή νιώθει προδομένη από τον σύντροφό της». Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Φήμες ότι απειλεί να…ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ!!!


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο QATARGATE: ΠΟΙΑ «πλαστογραφία», Δημητρακόπουλε;! Ακολουθούν και παρόμοιοι λογαριασμοί Παντσέρι & ΣΙΑ στον…ΠΑΝΑΜΑ! Δικαστής και η νομική του ομάδα θα μεταβούν στις Βρυξέλλες για να παρουσιάσουν αυτά τα έγγραφα στο Eυρωπαϊκό Kοινοβούλιο! μια αποκάλυψη που δεν τολμούν οι άλλοι να αγγίξουν!

QATARGATE: ΠΟΙΑ «πλαστογραφία», Δημητρακόπουλε;! Ακολουθούν και παρόμοιοι λογαριασμοί Παντσέρι & ΣΙΑ στον…ΠΑΝΑΜΑ! Δικαστής και η νομική του ομάδα θα μεταβούν στις Βρυξέλλες για να παρουσιάσουν αυτά τα έγγραφα στο Eυρωπαϊκό Kοινοβούλιο!

Υπάρχουν επίσης φήμες…ΦΗΜΕΣ επαναλαμβάνουμε…ότι η Καϊλή απειλεί να αυτοκτονήσει! Πατήστε εδώ για περισσότερα. Πάντως, και όπως θα διαβάσετε στο εξής άρθρο, αναφέρεται ότι είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση!

Διαβάστε τώρα το εξής άρθρο του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ…


Qatargate: «Η Καϊλή νιώθει προδομένη από τον σύντροφό της»

Έπειτα από συνάντηση τεσσάρων ωρών στις φυλακές του Χάρεν, ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, είπε ότι η Εύα Καϊλή είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση – Αύριο το δικαστήριο θα κρίνει αν θ’ αφεθεί ελεύθερη ή θα παραμείνει κρατούμενη….

Συνάντηση με την πελάτισσά του, Εύα Καϊλή, επί περίπου τέσσερις ώρες, είχε απόψε ο δικηγόρος της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Στη συνάντηση, που έγινε στις φυλακές του Χάρεν, στο Βέλγιο, όπου κρατείται η Ελληνίδα ευρωβουλευτής, ήταν παρών και ο έτερος δικηγόρος της, Αντρέ Ριζόπουλος, προκειμένου να καθοριστεί η υπερασπιστική της γραμμή αναφορικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για το Qatargate.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κ. Δημητρακόπουλος είπε ότι η Εύα Καϊλή είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και προβληματισμένη, ενώ αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της, Φραντσέσκο Τζιόρτζι. «Ήμασταν πολλές ώρες με την κυρία Καϊλή. Ειναι μια μέρα που κρίνεται η προσωπική της ελευθερία και δεν υπάρχει μεγαλύτερο αγαθό από την ελευθερία» ανέφερε ακόμη.

«Δεν θα κάνω καμία δήλωση για την ουσία της υπόθεσης. Αύριο, δεν θα εξεταστεί αν είναι ένοχη ή αθώα, αλλά αν θα πρέπει αν αφεθεί ελεύθερη ή να μείνει στις φυλακές» σχολίασε ακόμη, ενώ προσέθεσε ότι η Εύα Καϊλή ούτε είναι ύποπτη φυγής ούτε έχει τη δυνατότητα να καταστρέψει αποδεικτικά στοιχεία.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr