Home Greek News Qatargate: Ήρθαν στο φως τραπεζικοί λογαριασμοί σε φορολογικούς παραδείσους των εμπλεκόμενων στο μεγαλύτερο σκάνδαλο διαθοράς στην ιστορία του Ευρωκοινοβουλίου.

Qatargate: Ήρθαν στο φως τραπεζικοί λογαριασμοί σε φορολογικούς παραδείσους των εμπλεκόμενων στο μεγαλύτερο σκάνδαλο διαθοράς στην ιστορία του Ευρωκοινοβουλίου.

Τρεις λογαριασμοί από αυτούς που βρέθηκαν στον Παναμά ανήκαν στην Εύα Καϊλή, τον πατέρα της, Αλέξανδρο Καϊλή και τη μητέρα της, Μαρία Ιγνατιάδου:

by _
0 comment 160 views

Τρεις λογαριασμοί  βρέθηκαν στον Παναμά που ανήκαν στην Εύα Καϊλή και στην οικογένειά της!!!



-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 18 ΔΕΚ. 2022 |Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


#Qatargate: Ήρθαν στο φως τραπεζικοί λογαριασμοί σε φορολογικούς παραδείσους των εμπλεκόμενων στο μεγαλύτερο σκάνδαλο διαθοράς στην ιστορία του Ευρωκοινοβουλίου.

Τρεις λογαριασμοί από αυτούς που βρέθηκαν στον Παναμά ανήκαν στην Εύα Καϊλή, τον πατέρα της, Αλέξανδρο Καϊλή και τη μητέρα της, Μαρία Ιγνατιάδου:

Βρέθηκαν σε 6 συνολικά καταθέσεις του 2019-2020:

– 20 εκατομμύρια ευρώ σε δύο καταθέσεις από το Κατάρ προς την Εύα Καϊλή.

– 4 εκατομμύρια ευρώ σε δύο καταθέσεις από το Κατάρ προς τον Αλέξανδρο Καϊλή.

– 4 εκατομμύρια ευρώ σε δύο καταθέσεις από το Κατάρ προς τη Μαρία Ιγνατιάδου.

ΣοσιαλΗστές μέχρι το μεδούλι, οικογενειακώς.

Η Ελλάδα διασύρεται διεθνώς και η κατρακύλα δεν έχει σταματημό.

Ας είναι καλά η βελγική Δικαιοσύνη, που κάνει τη δουλειά της και ξεσκεπάζει το βούρκο.”

(Από τον τοίχο τού Γιάννης Μπουρνούς).

 Η αρχικη πηγη ——–>

https://twitter.com/LCDS…/status/1603810431612731405…

 



#Το_κουτι_της_πανδωρας_εχει_ανοιξει

Το άρθρο με τίτλο «#Qatargate: 

Σκιές για τον Αβραμόπουλο». Υποστηρίζει ότι για έναν χρόνο, ο πρώην επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος λάμβανε πληρωμές από τη ΜΚΟ που ίδρυσε ο Panzeri.  

Ασχολήθηκε πολύ περισσότερο από τα άλλα επίτιμα μέλη αναφέρει η ιταλική εφημερίδα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ.

Ακολουθάνε τα σχετικά έγγραφα καθώς και άρθρα των ξένων ΜΜΕ για αυτό το θέμα…

Οι λογαριασμοί αναφέρθηκαν στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και διατέθηκαν στο ACODAP Complaint Box, την ένωση κατά της διαφθοράς υπό την προεδρία του δικαστή Fernando Presencia @juez_fpresencia από τον Alberto Royuela και τον δημοσιογράφο Juan Martínez Grasa.

The accounts have been reported to the European Public Prosecutor’s Office, and made available in the ACODAP Complaint Box, the association against corruption chaired by Judge Fernando Presencia  @juez_fpresencia by Alberto Royuela and the journalist Juan Martínez Grasa.

 

Δείτε το σχετικό τουίτ….

 

 

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr