Home ΗΠΑ Κορυφαίος Αμερικανός ιατρός ενώπιον επιτροπής της Γερουσίας: «ΓΙΑΤΙ σπρώχνουν στο κοινό αυτό το θανατηφόρο εμβόλιο;!»

Κορυφαίος Αμερικανός ιατρός ενώπιον επιτροπής της Γερουσίας: «ΓΙΑΤΙ σπρώχνουν στο κοινό αυτό το θανατηφόρο εμβόλιο;!»

by _
0 comment 547 views

Κορυφαίος Αμερικανός ιατρός ενώπιον επιτροπής της Γερουσίας: «ΓΙΑΤΙ σπρώχνουν στο κοινό αυτό το θανατηφόρο εμβόλιο;!»


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 17 ΔΕΚ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Πρόσφατα, ο Αμερικανός, Δρ Τζέιμς Θορπ (Dr. James Thorpe) μίλησε ενώπιον μιας επιτροπής της Γερουσίας σχετικά με τις θανατηφόρες συνέπειες του εμβολίου κατά του COVID-19 στο κοινό. Ο τίτλος της επιτροπής ήταν «Δημοσιευμένες μελέτες με κριτές σχετικά με τις επιδράσεις των εμβολίων στην αναπαραγωγή».

Ο Dr. Thorpe επεσήμανε τα εξής συγκλονιστικά που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΜΦΗΣΒΗΤΗΣΟΥΝ οι δήθεν «ανεξάρτητοι ελεγκτές δεδομένων» του βρώμικου…ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ:



Δήλωσε κατά τη διάρκεια της επιτροπής ότι αυτό που έδειξε η μελέτη μας δεν ήταν διπλή, αλλά 50 έως 1000 φορές αύξηση στις ανωμαλίες της εμμήνου ρύσεως. Και σχεδόν 1200 φορές αύξηση σε σύγκριση με το εμβόλιο της γρίπης.

Αύξηση 58 φορές στις αποβολές από το εμβόλιο COVID-19 σε σύγκριση με το εμβόλιο κατά της γρίπης. Αύξηση 38 φορές στους εμβρυϊκούς θανάτους.

Αυτό έχω δει. Αυτό δείχνουν τα στοιχεία. Οι ασθενείς μου είναι ο περιοριστικός παράγοντας για τις μελλοντικές γενιές της ανθρώπινης φυλής.

Θέλω να σας ρωτήσω γιατί το American Board of Obstetrics and Gynecology (Αμερικανικό Συμβούλιο Μαιευτικής και Γυναικολογίας), γιατί το American College of OB/GYN, και γιατί το Society of Internal Fetal Medicine (Εταιρεία Εσωτερικής Εμβρυϊκής Ιατρικής), τους οποίους έχω υπηρετήσει με επαγγελματική ιδιότητα, με εξαιρετικό τρόπο σε όλη μου την καριέρα, γιατί σπρώχνουν [στο κοινό] αυτό το θανατηφόρο εμβόλιο;

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο…


Τώρα και σύμφωνα με το NATURALNEWS.com:


Νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στο New England Journal of Medicine (NEJM) αποκάλυψε ακούσια ότι έως και το 82 τοις εκατό των εγκύων που «εμβολιάζονται» για τον κοροναϊό (Covid-19) καταλήγουν να υποστούν αποβολή.



Με τίτλο «Προκαταρκτικά ευρήματα σχετικά με την ασφάλεια του εμβολίου mRNA Covid-19 σε έγκυα άτομα», η επιστημονική εργασία υποστηρίζει ότι «δεν υπάρχουν προφανή σήματα ασφάλειας μεταξύ των εγκύων [γυναικών] που έλαβαν εμβόλια Covid-19». Ωστόσο, ένας πίνακας που δημοσιεύτηκε ως μέρος της μελέτης δείχνει ότι η συντριπτική πλειονότητα των εγκύων γυναικών που λαμβάνουν ένεση με το εμβόλιο για τον COVID δεν καταλήγουν ποτέ να γεννήσουν ζωντανό μωρό.

Η μελέτη εξέτασε συγκεκριμένα τα εμβόλια mRNA (αγγελιοφόρος RNA) από την Pfizer-BioNTech και τη Moderna, τα οποία είναι οι δύο πιο ευρέως χορηγούμενες ενέσεις στη χώρα.

Παραπλανητικά, η έρευνα ισχυρίζεται ότι μόνο το 13,9 τοις εκατό όλων των «ολοκληρωμένων κυήσεων» καταλήγουν σε αποβολή, παρόλο που αυτό το σημείο δεδομένων περιλαμβάνει γυναίκες που δεν εμβολιάστηκαν μέχρι να φτάσουν στο δεύτερο μισό της εγκυμοσύνης τους.

Ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεται το χαρτί φαίνεται ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τις ενέσεις. Χρειάζεται προσεκτικό μάτι για να δούμε πιο προσεκτικά τα δεδομένα, κάτι που έκανε ένας Βρετανός ερευνητής ογκολογίας για να καταλήξει σε ένα πολύ διαφορετικό συμπέρασμα.

«Οι ερευνητές υπέταξαν ανεξήγητα τις αυθόρμητες αμβλώσεις του πρώτου τριμήνου –πριν και συμπεριλαμβανομένων 20 εβδομάδων– στην ολοκληρωμένη εγκυμοσύνη/απώλειες συνολικά – 104 [αποβολές] από 827 εγκυμοσύνες», φέρεται να έγραψε σε δύο εξέχοντες Βρετανούς γιατρούς.

«Ωστόσο, δεδομένου ότι ο στόχος ήταν να ανακαλυφθεί εάν ο εμβολιασμός Covid είχε ανεπιθύμητες ενέργειες στα διάφορα τρίμηνα, οι συγγραφείς των εργασιών NEJM θα έπρεπε να είχαν αφαιρέσει τις 700 γυναίκες που δεν είχαν εμβολιαστεί μέχρι το τρίτο τρίμηνο από το σύνολο των 827, αφήνοντας μόνο εκείνες που εμβολιάστηκαν. τις πρώτες 20 εβδομάδες, δηλαδή 127 γυναίκες να συμπεριληφθούν σε αυτό το μέρος του Πίνακα 4.”



Ιατρικό ίδρυμα που λέει ψέματα για αποβολές, αυθόρμητες αμβλώσεις που προκαλούνται από τις ενέσεις COVID

Ως εκ τούτου, το «πραγματικό ποσοστό» αυθόρμητων αποβολών μεταξύ των γυναικών που εμβολιάστηκαν τις πρώτες 20 εβδομάδες της εγκυμοσύνης τους δεν είναι 12,6 τοις εκατό, αλλά μάλλον 82 τοις εκατό επειδή 104 από τις 127 εγκυμοσύνες χάθηκαν μετά την ένεση.

Αν και έγινε δεκτό με πολύ ψιλά γράμματα στη μελέτη, συνολικά 700 συμμετέχοντες στη μελέτη, ή το 84,6 τοις εκατό, έλαβαν την πρώτη τους επιλέξιμη δόση του εμβολίου κατά το τρίτο τρίμηνο. Έτσι, συνολικά 96 από τις 104 αυτόματες αμβλώσεις, ή το 92,3 τοις εκατό, έγιναν πριν από τις 13 εβδομάδες κύησης.

«Έτσι τα στοιχεία υπάρχουν στην πραγματικότητα στη μελέτη NEJM, αλλά παρερμηνεύονται εντελώς με τον τρόπο που παρουσιάστηκαν τα δεδομένα γενικά», προειδοποιεί ο Βρετανός ογκολόγος.

Πριν γίνουν τα εμβόλια του Dr. Fauci, το ποσοστό αποβολών πρώτου τριμήνου ήταν μεταξύ 10 και 26 τοις εκατό. Το να έχουμε αυτό το ποσοστό άλμα στο 82 τοις εκατό μετά την ένεση για τον κορωνοϊό αντιπροσωπεύει «μια τριπλάσια συχνότητα αυθόρμητων αμβλώσεων που συνδέονται άμεσα με τα εμβόλια mRNA», έγραψε περαιτέρω ο ογκολόγος.

«ΝΑΙ, λοιπόν, υπάρχει εδώ ένα τεράστιο κόκκινο πανί [κατά] με τον εμβολιασμό εγκύων γυναικών.»

Ένα άλλο άτομο που επικοινώνησε με το Life Site News το επιβεβαίωσε, υποδεικνύοντας ότι η αντίληψή της για τα δεδομένα που περιέχονται στη μελέτη είναι ότι δεν ταιριάζει με τον σχετικό ισχυρισμό ότι τα εμβόλια για τον COVID είναι ασφαλή και αποτελεσματικά για τις έγκυες γυναίκες.



«Είναι ξεκάθαρα ένα ψέμα και προφανές σχεδόν σε όλους», φέρεται να έγραψε αυτό το άτομο.

«Αν υποθέσουμε ότι οι υπόλοιπες 127 γυναίκες ήταν πριν από τις 20 εβδομάδες έγκυες, αυτό αφήνει ένα ποσοστό αποβολών 82 τοις εκατό (104 από τις 127). Είναι σαν να λέμε ότι μελετήθηκαν 700 άνδρες και 127 γυναίκες και μόνο ένα μικρό ποσοστό έμεινε έγκυος. Λοιπόν, από την αρχή 700 δεν θα μπορούσαν να μείνουν έγκυες εξαρχής», πρόσθεσε.

Περισσότερες σχετικές ειδήσεις σχετικά με τη συνεχιζόμενη εξαπάτηση σχετικά με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα αυτών των θανατηφόρων ενέσεων μπορείτε να βρείτε στο ChemicalViolence.com.

__________________

ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ >>

STUDY: 82% of pregnant women who got vaccinated for covid during first and second trimesters suffered miscarriage

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr