Home Greek News ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ για το επεισόδιο με τους Ρομά;;; ΔΕΝ έβαλε κατά του νεαρού ο αστυνομικός κι όχι μόνο;;;…

ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ για το επεισόδιο με τους Ρομά;;; ΔΕΝ έβαλε κατά του νεαρού ο αστυνομικός κι όχι μόνο;;;…

by _
0 comment 1.5K views

Τους ΓΥΦΤΟΥΣ, τους «Ρομά», πρέπει να τους ΜΑΖΕΨΕΤΕ εκεί στην Ελλάδα μας ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ γιατί είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ και προκαλούν πολλά ζητήματα στην ελληνική κοινωνία! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ!

Και όπως θα ακούσετε στο εξής βίντεο, η κυβέρνηση και τα ΜΜΕ χειρίζονται με ύπουλο τρόπο την όλη υπόθεση περι του πυροβολισμού του νεαρού Ρομά! Αυτό τουλάχιστον σύμφωνα με τον κ. «Μάριο», ο οποίος μας αποκαλύπτει τη…δική του εκδοχή του όλου επεισοδίου με τους Ρομά.

Αποκαλύπτει επίσης για πρώτη φορά το επάγγελμά του, ότι είναι αστυνομικός. Λέει ότι γνωρίζει καλά την όλη υπόθεση. Ναι μεν τα γνωρίζω εκ των έσω λόγω επαγγέλματος, αλλά ΠΟΙΑ όμως είναι αυτή η πηγή της πληροφορίας του;;;

Δείτε το και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα!…

Τώρα διαβάζουμε τα εξής από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ…

Ρομά έκαψαν επιχειρήσεις, εισέβαλαν σε καφενεία και ξυλοκόπησαν πολίτες

Πεδίο μάχης η δυτική Αττική – Ανησυχία για το κάλεσμα μέσω TikTok για συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη – Δείτε βίντεο

roma-diamatriries-2

Σε μπαράζ καταστροφών και επεισοδίων έχουν επιδοθεί τα τελευταία 24ωρα ομάδες  Ρομά που διαμαρτύρονται για τον βαρύ τραυματισμό 16χρονου από σφαίρα όπλου αστυνομικού μετά από καταδίωξη στα Διαβατά της Θεσσαλονίκης βάζοντας στο στόχαστρό τους επιχειρήσεις και περιουσίες ανθρώπων που δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση.

Χαρακτηριστικά όσα συνέβησαν το βράδυ της Τετάρτης (7/12) με ομάδες Ρομά να εισβάλλουν σε επιχειρήσεις με ελαστικά στη λεωφόρο Νάτο στον Ασπρόπυργο στις οποίες έβαλαν φωτιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα κοκτέιλ φωτιάς και ρύπων που υποχρέωσε τις αρχές να στείλουν μήνυμα από το 112 προκειμένου να ενημερώσει τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής για τον κίνδυνο από τους καπνούς των καμμένων ελαστικών.

Με παρόμοιο τρόπο έδρασαν Ρομά και στο Κορδελιό, επίσης το βράδυ της Τετάρτης, όταν χτύπησαν και τραυματίσαν εργαζομένους σε κατάστημα εστίασης επειδή τους είπαν ότι υπήρχε διαθέσιμο τραπέζι.

Σε αυτό το πλαίσιο μεγαλύτερο προβληματισμό προκαλεί αφενός η πρόθεση των Ρομα να πραγματοποιήσουν μεγάλη συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή, ημέρα κατά την οποία αναμένεται να απολογηθεί ο 32χρονος αστυνομικός, και αφετέρου η δήλωση ξαδέρφου του 16χρονου που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ιπποκράτειο» ότι «θα πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας» σε περίπτωση κατά την οποία δεν τιμωρηθεί ο αστυνομικός.

Ξυλοκόπησαν οδηγό φορτηγού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://www.protothema.gr/greece/article/1316141/oi-roma-kaine-epiheiriseis-eisvaloun-se-kafeneia-kai-apeiloun-me-nea-epeisodia/

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr