Home Greek News ΩΠΑ!!! Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Bourla ανακηρύσσει τον Alex Jones «Πράκτορα του Κακού»!!!

ΩΠΑ!!! Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Bourla ανακηρύσσει τον Alex Jones «Πράκτορα του Κακού»!!!

by _
0 comment 640 views

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Bourla ανακηρύσσει τον Alex Jones «Πράκτορα του Κακού»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, δήλωσε ότι ο ιδρυτής της Infowars, Alex Jones, είναι ένας «πράκτορας του κακού» που αξίζει να φιμωθεί για πάντα.

Κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας αποδοχής μετά τη λήψη του βραβείου «Θάρρος ενάντια στο μίσος» από την Anti-Defamation League (ADL) νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Μπουρλά κατέκρουσε τους «πράκτορες του κακού» της παραπληροφόρησης που λέει ότι εν γνώσει και κακόβουλα διαδίδουν ψέματα.

«Όταν οι άνθρωποι χρησιμοποιούν την παραπληροφόρηση για να δημιουργήσουν φόβο, γίνονται πράκτορες του κακού», είπε προτού αναφέρει «συνωμοσίες» σχετικά με την επιδημία του AIDS, την εξέγερση της 6ης Ιανουαρίου, την πανδημία Covid-19 και τα εμβόλια Covid ως παραδείγματα «επικίνδυνης παραπληροφόρησης».

Το Infowars.com αναφέρει: Κατά ειρωνικό τρόπο, ο ίδιος ο Μπουρλά είπε ένα τεράστιο ψέμα για τη διαμαρτυρία της 6ης Ιανουαρίου υποστηρίζοντας ότι τα γεγονότα εκείνης της ημέρας «οδήγησαν στο θάνατο πέντε αστυνομικών».

ΑΡΑ, είναι ο…ΒΟΥΡΛΑ τελικά που λέγει ΨΕΜΑΤΑ και που…ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!

Περισσότερα ΕΔΩ >> https://newspunch.com/pfizer-ceo-bourla-declares-alex-jones-an-agent-of-evil/

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr