Home Greek News Πακιστανός μπούκαρε μόλις έναν χρόνο πριν από τον Έβρο. Κι όμως, ανέβασε βίντεο με το…ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ που μόλις παρέλαβε!

Πακιστανός μπούκαρε μόλις έναν χρόνο πριν από τον Έβρο. Κι όμως, ανέβασε βίντεο με το…ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ που μόλις παρέλαβε!

by _
0 comment 974 views

Πακιστανός μπούκαρε μόλις έναν χρόνο πριν από τον Έβρο. Κι όμως, ανέβασε βίντεο με το…ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ που μόλις παρέλαβε!


Σχολιάζει GreekNewsOnDemand.com: ΚΡΕΜΑΛΑ στον ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΗ της Ελλάδος μας!!! Εγώ σαν Ελληνο-Αμερικανός έπρεπε να παραμείνω..10 ολόκληρα χρόνια προτού αποκτήσει ελληνικό διαβατήριο!!! Υπάρχουν Ελληνάκια που θέλουν να πάρουν ελληνικό διαβατήριο και απαιτούνται πολλές διατυπώσεις για να το πάρουν!!! Και ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ δίνετε τόσο γρήγορα τέτοια δικαιώματα σε αυτά τα ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ που ΒΙΑΖΟΥΝ τις νεαρές Ελληνίδες μας και που είναι και ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ!!! ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ…ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΑΣ!!!

Δημήτριος Καρανάσιος

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ …..

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ !!

———————————–

Ο Πάκι σύμφωνα με την ημ. γέννησης που έχει δηλώσει, είναι σήμερα 18,5 χρονών.

Μπούκαρε μόλις έναν χρόνο πριν από τον Έβρο.

Κι όμως, πριν 9 ώρες ανέβασε βίντεο με το Ελλ. διαβατήριο που μόλις παρέλαβε!

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr