Home ΚΟΣΜΟΣ Ήδη οι Εβραίοι αφήνουν να εννοηθεί ότι σχεδιάζουν απόπειρα δολογονίας κατά του…Κάνιε Ουέστ γιατί τους εκθέτει!!!

Ήδη οι Εβραίοι αφήνουν να εννοηθεί ότι σχεδιάζουν απόπειρα δολογονίας κατά του…Κάνιε Ουέστ γιατί τους εκθέτει!!!

Ο Ben Shapiro «σπέρνει το αφήγημα» ότι ο Κανιέ Γουέστ («"Ye"») πρόκειται να...«αυτοκτονήσει»

by _
0 comment 423 views

Ήδη οι Εβραίοι αφήνουν να εννοηθεί ότι σχεδιάζουν απόπειρα δολογονίας κατά του…Κάνιε Ουέστ γιατί τους εκθέτει!!!

Ο Ben Shapiro «σπέρνει το αφήγημα» ότι ο Κανιέ Γουέστ («”Ye”») πρόκειται να…«αυτοκτονήσει»


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 04 ΔΕΚ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ο γνωστός Εβραίος δημοσιογράφος Μπεν Σαπίρο (Ben Shapiro) και ο υπάλληλος του Ματ Γουόλς κατηγορούνται ότι «έστησαν το αφήγημα» για να αυτοκτονήσει ο Κάνιε «”Ye”» Γουέστ (Kanye West).

Στο εξής βίντεο, ο Σαπίρο λέγει τα εξής απίστευτα και προσέξτε την..«γκάφα» του…

Δεν θα εκπλαγώ, Θεός φυλάξοι, κάτι να συμβεί…[ούπς!…εννοώ] …να κάνει κάτι στον εαυτό του ο Kanye, δεδομένης της συμπεριφοράς του.

Δείτε το βίντεο…

Επεκτείνοντας αυτήν την ιδέα, ο συνάδελφός του Μπεν, Ματ Γουόλς, προχωρά σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την επιθυμία να αυτοκτονήσει κάποιος τον Κάνιε…

Δείτε το…

Ο Σαπίρο χαρακτήρισε τον Κάνιε ως “κακό ρατσιστή και αντισημίτη” την περασμένη εβδομάδα — αναμφίβολα «ανησυχεί βαθιά» -δήθεν!– για την υγεία του….χμμμ…

Ο «Γιέ» (ο Κάνιε δηλαδή, στα Αγγλικά “Ye”) είχει χλευάσει τον Νετανιάχου κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον Άλεξ Τζόουνς την Πέμπτη και αναρωτήθηκε αν ο Πρωθυπουργός θα μπορούσε να τον σκοτώσει για τις πολιτικές του απόψεις.

Ο Shapiro ταξίδεψε στο Ισραήλ μαζί με τον Jordan Peterson τον περασμένο μήνα για να υποστηρίξει τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Benjamin Netanyahu….

 

Περισσότερα εδώ από τη πηγή >> https://www.informationliberation.com/?id=63488

https://www.informationliberation.com/?id=63488

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr