Home ΗΠΑ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Ο Έλον Μασκ έδωσε στη δημοσιότητα έγγραφα που αποκαλύπτουν ότι το Twitter βοήθησε στη νοθεία των εκλογών στις ΗΠΑ και τη Βραζιλία για τη…CIA!!!

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Ο Έλον Μασκ έδωσε στη δημοσιότητα έγγραφα που αποκαλύπτουν ότι το Twitter βοήθησε στη νοθεία των εκλογών στις ΗΠΑ και τη Βραζιλία για τη…CIA!!!

by _
0 comment 874 views

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Ο Έλον Μασκ έδωσε στη δημοσιότητα έγγραφα που αποκαλύπτουν ότι το Twitter βοήθησε στη νοθεία των εκλογών στις ΗΠΑ και τη Βραζιλία για τη…CIA!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 03 ΔΕΚ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ο ρόλος του Twitter στην χειραγώγηση του αποτελέσματος των Εκλογών της Βραζιλίας

Ο ιδιοκτήτης του Twitter, Έλον Μασκ, δήλωσε το Σάββατο ότι πιστεύει ότι το προσωπικό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έπαιξε ηγετικό ρόλο στη νοθεία των εκλογών στη Βραζιλία φέτος, προωθώντας αριστερούς υποψηφίους και καταστέλλοντας τον πρόεδρο Μπολσονάρο και τους συμμάχους του.

Ο Μασκ ολοκλήρωσε την αγορά του Twitter στις 27 Οκτωβρίου, λίγες μέρες πριν από τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών της Βραζιλίας, όταν ο πρόεδρος Ζαΐρ Μπολσονάρο ανακοινώθηκε ότι έχασε οριακά τις εκλογές από τον ακροαριστερό σοσιαλιστή Λουίζ Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα.

Εκατομμύρια Βραζιλιάνοι διαμαρτύρονται για τα αποτελέσματα των εκλογών, βγαίνοντας στους δρόμους στη μεγαλύτερη διαδήλωση κατά της διαφθοράς σε μια δημοκρατική χώρα στην ιστορία.

Ο βραζιλιάνικος στρατός έχει δείξει την υποστήριξή του στον λαό ανακηρύσσοντας τον Μπολσονάρο «πραγματικό Πρόεδρο της Βραζιλίας» μετά από στοιχεία νοθείας εκλογών. Ο Μπολσονάρο συνεργάζεται τώρα με τον στρατό για να σχεδιάσει τις επόμενες κινήσεις του.

Όταν ρωτήθηκε εάν το Twitter είχε παρέμβει στις εκλογές άλλων χωρών, ο Μασκ απάντησε αμέσως καταφατικά και ανέφερε τη Βραζιλία.

«Εάν αυτά τα tweets είναι ακριβή, είναι πιθανό το προσωπικό του Twitter να προτιμά τους αριστερούς υποψηφίους», πρόσθεσε ο δισεκατομμυριούχος.

Ο Μπολσονάρο νωρίτερα φέτος φιλοξένησε τον Μασκ σε μια συνάντηση στην πολιτεία του Σάο Πάολο της Βραζιλίας, όταν χαρακτήρισε την εξαγορά του Twitter από τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο «ανάσα ελπίδας» και τον χαρακτήρισε «θρύλο της ελευθερίας».

Σύμφωνα με το Reuters, τόσο ο Λούλα όσο και ο Μπολσονάρο χρησιμοποίησαν ευρέως το Twitter κατά τη διάρκεια των εκστρατειών τους. Ορισμένοι σύμμαχοι του Μπολσονάρο – συμπεριλαμβανομένου του υποψηφίου με τις περισσότερες ψήφους για την Κάτω Βουλή του Κογκρέσου, Νικολάς Φερέιρα – ανεστάλησαν οι λογαριασμοί τους με δικαστικές αποφάσεις μετά τον δεύτερο γύρο για αμφισβήτηση των εκλογικών αποτελεσμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

Ο ρόλος του Twitter στην χειραγώγηση του αποτελέσματος των Αμερικανικών Προεδρικών Εκλογών του 2020

Την περασμένη εβδομάδα, ο Μασκ άφησε να εννοηθεί ότι θα δημοσιοποιήσει πληροφορίες σχετικά με τον ρόλο του Twitter στην καταστολή των αναφορών της New York Post, γράφοντας στο Twitter: «Αυτό είναι απαραίτητο για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού».

Σε ένα μακρύ νήμα tweet χθες το βράδυ, ο συγγραφέας Matt Taibbi είπε ότι έλαβε «χιλιάδες εσωτερικά έγγραφα» από πηγές στο Twitter — και ο ίδιος ο Musk έγραψε στο Twitter «Πάμε!! 🍿🍿» όταν ξεκίνησε το νήμα.

Το νήμα επικεντρώθηκε κυρίως στις εκλογές του 2020 στις ΗΠΑ, στις οποίες οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις της New York Post σχετικά με το περιεχόμενο του φορητού υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν λογοκρίθηκαν από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Taibbi αποκάλυψε επίσης ότι το Twitter λαμβάνει άμεσες εντολές από τη CIA και άλλες υπηρεσίες πληροφοριών σχετικά με τον έλεγχο περιεχομένου.

Σύμφωνα με το Gateway Pundit:

Ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε ότι θα δημοσιεύσει τον πραγματικό λόγο πίσω από την απόφαση του Twitter να μπλοκάρει την αναφορά περι του φορητού υπολογιστή του Hunter Biden πριν από τις γενικές εκλογές του 2020.

Ο Έλον Μασκ δημοσίευσε το βράδυ της Παρασκευής τις εσωτερικές συζητήσεις του Twitter που οδήγησαν στην απόφασή του να αποκλείσει οποιουσδήποτε συνδέσμους που εκθέτουν το φορητό υπολογιστή του Hunter από την “κόλαση”.

«Και συνεχίζουμε να παραμένουμε σε κάθε λέξη της αναφοράς μας — και το ίδιο, προφανώς, κάνουν και ο Χάντερ και ο Τζο Μπάιντεν, αφού κανείς δεν αμφισβήτησε την αυθεντικότητα των e-mail ή την ιδιοκτησία του σκληρού δίσκου». είπε ο τότε συντάκτης της New York Post, Sohrab Ahmari, σε ένα tweet τον Οκτώβριο του 2020.

Δείτε το τουίτ του…

Εδώ είναι…

Να γιατί το Twitter αποσιώπησε την αναφορά περι του φορητού υπολογιστή Hunter Biden, με βάση χιλιάδες εσωτερικά έγγραφα:

ΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΙΤΕΣ ΣΤΟ TWITTER ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΜΙΛΙΑ.

ΤΟ 2020 Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ JOE BIDEN ΑΠΑΙΤΗΣΕ από το Twitter ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ TWEET!!!

Ο γνωστός ηθοποιός Τζέιμς Γουντς βρέθηκε στο στόχαστρο των Δημοκρατικών και του Twitter…

Περισσότεροι Δημοκρατικοί είχαν πρόσβαση στα μέλη του Twitter.

Επίσης, το Twitter είναι σε συντριπτική πλειοψηφία στελεχωμένο με ακροαριστερούς ριζοσπάστες, έτσι ο Μπάιντεν και οι Δημοκρατικοί έχουν περισσότερο έλεγχο σε όσα δημοσιεύονται στο Twitter.

ΑΡΧΕΙΑ TWITTER ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ: ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕ ΤΟ TWITTER ΤΟ HUNTER BIDEN LAPTOP STORY (ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΗΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ):

«Το Twitter έλαβε εξαιρετικά μέτρα για να καταστείλει την ιστορία, αφαιρώντας συνδέσμους και δημοσιεύοντας προειδοποιήσεις ότι μπορεί να είναι «ανασφαλές». Μπλοκάρουν ακόμη και τη μετάδοσή του μέσω άμεσου μηνύματος, ένα εργαλείο που μέχρι τώρα προοριζόταν για ακραίες περιπτώσεις, π.χ. παιδική πορνογραφία».

Η αναφορά σχετικά με το φορητό υπολογιστή από την κόλαση είχε αφαιρεθεί λόγω παραβίασης της πολιτικής της εταιρείας για τα «παραβιασμένα υλικά» παρόλο που ο φορητός υπολογιστής του Hunter δεν παραβιάστηκε ποτέ!

Η απόφαση να αποκλειστεί η αναφορά φορητού υπολογιστή Hunter ελήφθη στα υψηλότερα επίπεδα του Twitter.

Τα στελέχη του Twitter γνώριζαν ότι ο φορητός υπολογιστής Χάντερ Μπάιντεν δεν ήταν «χακαρισμένος», αλλά ούτως ή άλλως αποσιώπησαν την αναφορά.

 

______________

Elon Musk, Twitter, US Elections, Brazil

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr