Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Καταγγελία-σοκ: Οι Καταριανοί ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΑΝ τους αξιωματούχους της FIFA για να πάρουν το Παγκόσμιο Κύπελλο!!!

Καταγγελία-σοκ: Οι Καταριανοί ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΑΝ τους αξιωματούχους της FIFA για να πάρουν το Παγκόσμιο Κύπελλο!!!

Ο πρόεδρος της FIFA Σεπ Μπλάτερ ετοιμαζόταν να δώσει συνέντευξη Τύπου όταν ο κωμικός Σάιμον Μπρόντκιν, που υποδύεται τον χαρακτήρα Λι Νέλσον, μπήκε στην αίθουσα και του πέταξε μετρητά.

by _
0 comment 1K views

Καταγγελία-σοκ: Οι Καταριανοί ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΑΝ τους αξιωματούχους της FIFA για να πάρουν το Παγκόσμιο Κύπελλο!!!

Ο πρόεδρος της FIFA Σεπ Μπλάτερ ετοιμαζόταν να δώσει συνέντευξη Τύπου όταν ο κωμικός Σάιμον Μπρόντκιν, που υποδύεται τον χαρακτήρα Λι Νέλσον, μπήκε στην αίθουσα και του πέταξε μετρητά!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 22 ΝΟΕΜ. 2022 |Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ανδρας εμφανίστηκε στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου της FIFA στο Κατάρ κατά τη διάρκεια των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου εκεί και δήλωσε ότι το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι στη Βόρεια Κορέα.

Στη συνέχεια προχώρησε να πετάξει ένα σωρό χρήματα στον αέρα γύρω από τον πρώην πρόεδρο της FIFA Σεπ Μπλάτερ υπονοώντας το γεγονός ότι η FIFA θα διοργανώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο σε οποιαδήποτε χώρα μπορεί για να βγάλει πολλά χρήματα ανεξάρτητα από τα ανθρώπινα δικαιώματα εκεί!

Αυτός ο μυστηριώδης άνδρας ήταν ο κωμικός Σάιμον Μπρόντκιν, που υποδύεται τον χαρακτήρα Λι Νέλσον, που μπήκε στην αίθουσα και του πέταξε μετρητά.

πΠέταξε τα χρήματα στον αέρα προσποιούμενος ότι δελεάζει τον πρώην πρόεδρο της FIFA να διεξαγάγει το Παγκόσμιο Κύπελλο στη…Βόρεια Κορέα το 2026, σε μία χώρα, δηλαδή, όπου η κυβέρνηση της καταπιέζει τον δικό της λαό. Αλλά, δεν πειράζει, διότι το μόνο εδώ που μετράει είναι τα…ΛΕΦΤΑ.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes,…

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, «σήκωσε τα φρύδια» σε μια συνέντευξη Τύπου το Σάββατο για μια σειρά από περίεργα σχόλια που υπερασπίζονται τις πολιτικές της εξαιρετικά συντηρητικής μουσουλμανικής κυβέρνησης του Κατάρ, ενώ επιμένει ότι παραμένει να «ελέγχει 200 τοις 100» τον τουρνουά καθώς αυξάνονται οι ανησυχίες ότι αξιωματούχοι του Κατάρ –οι οποίοι φέρεται να δωροδόκησαν τη FIFA για να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα φιλοξενίας έναντι των ΗΠΑ– έχουν αναλάβει τον πλήρη έλεγχο των εκδηλώσεων.

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ >> https://www.forbes.com/sites/nicholasreimann/2022/11/19/dont-criticize-qatar-fifa-boss-fires-back-at-detractors-in-bizarre-news-conference-a-day-before-world-cup-kicks-off/?sh=3526afe85d86

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…;;; ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΖΗΜΙΑ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ… ΓΙ ΑΥΤΟ Η ΦΙΦΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΕΞΤΡΑ ΛΕΦΤΑ ΧΟΡΗΓΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΧΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ…

Δείτε το!….

Δείτε το πλήρες βίντεο ΕΔΩ …

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr