Home Greek News ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – “Εφιάλτης” των ονείρων Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Κώστας Καραμανλής…

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – “Εφιάλτης” των ονείρων Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Κώστας Καραμανλής…

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - “Εφιάλτης” των ονείρων Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Κώστας Καραμανλής…

by _
0 comment 718 views

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

“Εφιάλτης” των ονείρων Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Κώστας Καραμανλής…

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Πρώτα οι τηλεφωνικές υποκλοπές – παρακολουθήσεις πολιτικού αρχηγού κοινοβουλευτικού κόμματος και δημοσιογράφων από τον Γ.Γ. του Πρωθυπουργού (ανιψιό του) Γρηγόρη Δημητριάδη και ο οποίος ανέλαβε την πολιτική ευθύνη των πράξεών του, παραιτούμενος, προστατεύοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο τον Πρωθυπουργό και προϊστάμενό του. Την παραίτησή του ως γνωστόν, αναλαμβάνοντας τις τεράστιες ευθύνες του, κατέθεσε και ο Διοικητής της ΕΥΠ Παναγιώτης Κοντολέων, εκλεκτός του Πρωθυπουργού και ο οποίος για να τον τοποθετήσει σε αυτήν την κορυφαία θεσμική θέση, παρανόμησε αλλάζοντας τον σχετικό νόμο!

Αυτό των τεραστίων διαστάσεων σκάνδαλο που δυναμιτίζει τα θεμέλια του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, έχει προκαλέσει την παρέμβαση της ΕΕ, που έχει γίνει πρωτοσέλιδο σε εφημερίδες του εξωτερικού, που έχει δημιουργήσει συζητήσεις σε ξένα κανάλια!

Εκθέτει διεθνώς την χώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης…

Δυστυχώς όμως, αυτός ο Πρωθυπουργός εξακολουθεί και εκθέτει συνεχώς την Ελλάδα διεθνώς! Αφού ευρισκόμενος στη Διεθνή Διάσκεψη για το κλίμα COP27 (27η διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών) που πραγματοποιήθηκε στο Σαρμ Ελ-Σέιχ (πόλη της Αιγύπτου στην Ερυθρά Θάλασσα), στις 78 Νοεμβρίου 2022 και όπου παραβρέθηκαν παγκόσμιοι ηγέτες, όπου η Ευρωπαϊκή Ένωση εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Charles Michel και την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ursula von der Leyen, παραχώρησε συνέντευξη στο πρακτορείο Bloomberg, όπου επικαλέστηκε πως τα παράνομα προγράμματα παρακολουθήσεων είναι “κοινό πρόβλημα της Ευρώπης”!

Τοποθετήθηκε όμως και στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, που θα πραγματοποιηθεί “με δημοσιονομική σύνεση”:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >>

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr