Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Κρυπτονομίσματα: Επενδυτές μηνύουν Μπρέιντι, Ζιζέλ και Στεφ Κάρι – Διαφήμιζαν την πλατφόρμα που κατέρρευσε

Κρυπτονομίσματα: Επενδυτές μηνύουν Μπρέιντι, Ζιζέλ και Στεφ Κάρι – Διαφήμιζαν την πλατφόρμα που κατέρρευσε

by _
0 comment 312 views
Κρυπτονομίσματα: Επενδυτές…
Κρυπτονομίσματα: Επενδυτές…

Κρυπτονομίσματα: Επενδυτές μηνύουν Μπρέιντι, Ζιζέλ και Στεφ Κάρι – Διαφήμιζαν την πλατφόρμα που κατέρρευσε

Αθλητές και διασημότητες προωθούσαν το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων FTX…

Στο στόχαστρο των δικηγόρων βρίσκονται Τομ Μπρέιντι,  Ζιζέλ και Στέφεν Κάρι και πλήθος άλλων αθλητών και διασημοτήτων, με αφορμή την κατάρρευση της εταιρείας FTX.

Πιο συγκεκριμένα, κατατέθηκε η πρώτη ομαδική αγωγή από επενδυτές, η οποία στρέφεται ενάντια στον ιδρυτή και μέχρι πρότινος CEO της εταιρείας, Σαμ Μπάνκμαν-Φριντ, αλλά και ενάντια σε διάσημους, που προωθούσαν τη «μοιραία» πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων.

Η ομαδική αγωγή κατατέθηκε σε δικαστήριο της Φλόριντα με την κατηγορία της παραπλάνησης των πελατών του ανταλλακτηρίου, που στοίχισε δισεκατομμύρια στους επενδυτές.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σαμ Μπάνκμαν-Φριντ, έχασε ολόκληρη την περιουσία του πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, αφότου η εταιρεία του κατέθεσε αίτημα υπαγωγής στο Άρθρο 11 του πτωχευτικού δικαίου.

Παρόλα αυτά η δημοφιλής εταιρεία, δεν είναι η μόνη που έχασε πολλά, αντιθέτως πλήθος αθλητών και διασημοτήτων, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >>

https://www.protothema.gr/life-style/article/1308476/upothesi-ftx-minusi-gia-apati-se-breidi-zizel-kai-kari/

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr