Home ΔΙΕΘΝΗ «Αυτό που ξέρουμε τώρα είναι ότι η Pfizer λέει ψέματα»!!! – Εκπληκτική δεύτερη συνέντευξη Τύπου της Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την απάτη του Covid!!!

«Αυτό που ξέρουμε τώρα είναι ότι η Pfizer λέει ψέματα»!!! – Εκπληκτική δεύτερη συνέντευξη Τύπου της Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την απάτη του Covid!!!

by _
0 comment 297 views

«Αυτό που ξέρουμε τώρα είναι ότι η Pfizer λέει ψέματα»!!! – Εκπληκτική δεύτερη συνέντευξη Τύπου της Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την απάτη του Covid!!!

07 Νοεμ. 2022

Σε μια εκπληκτική, δεύτερη, πρόσφατη συνέντευξη Τύπου για την απάτη του COVID, τα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Christian Anderson και Cristian Terhes μαζί με άλλους συναδέλφους επεσήμαναν τα ακόλουθα απαίσια σχέδια της ΕΕ για τον συνεχή εμβολιασμό των λαών της Ευρώπης:

Στο νέο σχέδιο δράσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τον Covid αναφέρονται πολλές φορές δύο όχι μόνο COVID-19 αλλά και στη γρίπη.

Στη συνέχεια χαρακτηρίζουν τον δισταγμό για τον εμβολιασμό ως αντιευρωπαϊκή και αντιδυτική

Λένε επίσης ότι η ευάλωτη ομάδα που πρέπει να έχει προτεραιότητα να κάνει το εμβόλιο είναι οι έγκυες γυναίκες!

Ο σύζυγος της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, βρίσκεται στο Διοικητικό Συμβούλιο μιας φαρμακευτικής εταιρείας που ονομάζεται Orgenesis, η οποία μόλις εξασφάλισε πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ σε χρηματοδότηση από την ιταλική κυβέρνηση για την παραγωγή περισσότερων εμβολίων κατά του Covid. Πρόκειται για πραγματικά κεφάλαια που προέρχονται από ευρωπαϊκά ταμεία ανάκαμψης!

Δείτε το βίντεο….

Some Guy!

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr