Home ΚΟΣΜΟΣ Η μεγαλο-ρεπόρτερ Lara Logan ρίχνει “βόμβες” ζωντανά στον αέρα: Η ελίτ της παγκοσμιοποίησης «Δείπνούν με το αίμα των παιδιών»!!!

Η μεγαλο-ρεπόρτερ Lara Logan ρίχνει “βόμβες” ζωντανά στον αέρα: Η ελίτ της παγκοσμιοποίησης «Δείπνούν με το αίμα των παιδιών»!!!

by _
0 comment 229 views

Η μεγαλο-ρεπόρτερ Lara Logan ρίχνει “βόμβες” ζωντανά στον αέρα: Η ελίτ της παγκοσμιοποίησης «Δείπνούν με το αίμα των παιδιών»!!!

25 Οκτωβρίου 2022 Baxter Dmitry

Το μεγάλο καλωδιακό ειδησεογραφικό κανάλι Newsmax διέκοψε τους δεσμούς του με τη κα Λάρα Λόγκαν (Lara Logan) αφού ο πρώην ανταποκριτής του «60 Minutes» έριξε μια σειρά από βόμβες αλήθειας ζωντανά στον αέρα. Είναι επίσημο: τα συστημικά μέσα ενημέρωσης δεν μπορούν να αντέξουν στην αλήθεια!

Σύμφωνα με τη Lara Logan, η οποία είναι βραβευμένη πρώην πολεμική ανταποκρίτρια, το πλήθος του Νταβός και οι παγκόσμιοι ηγέτες «δειπνούν με το αίμα των παιδιών».

Ο Λόγκαν παραχώρησε μια συνέντευξη την Τετάρτη στον οικοδεσπότη του Newsmax, Έρικ Μπόλινγκ, ο οποίος έχει μια εκπομπή με τίτλο «The Balance».

Ο Bolling κάλεσε την Logan στη εκπομπή του για να συζητήσει τους ελιτιδτές της παγκοσμιοποιήσεως και την πρόσφατη στροφή τους προς τις σκληρές αριστερές αυταρχικές πολιτικές. Στη συνέχεια ρώτησε τον Λόγκαν για την κατάσταση κατά μήκος των νότιων συνόρων, όπου πλήθη μεταναστών χωρίς έγγραφα έχουν περάσει στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τα μέσα ενημέρωσης δεν εμπόδιζαν πάντα τη συζήτηση για την κατανάλωση αίματος παιδιών από την Ελίτ. Το 1800 ήταν επιτρεπτό. Το Mackay Mercury and South Kennedy Advertiser ανέφερε ότι το Σινσινάτι είχε τους «πότες του αίματος» όπως και η Νέα Υόρκη.

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος προφανώς δοκίμασε ο ίδιος μια γεύση αίματος, έγραψε ότι είχε γεύση σαν την «πιο πλούσια κρέμα, ζεστή με μια ξινή γλυκύτητα και τη δύναμη ενός καθαρού κρασιού».



«Ήταν ένα ντράφτ απλά νόστιμο, πιο γλυκό από οποιοδήποτε παρασκεύασμα του χημικού, του ζαχαροπλάστη, του οινοποιού», συνέχισε, προτού υποστηρίξει ότι ήταν η «περιστασιακή τέρψη στη ροή ανθρώπινου αίματος» που προκάλεσε τη σκληρότητα ορισμένων Ρωμαίοι αυτοκράτορες.

Δείτε την εικόνα του δημοσιεύματος >> https://cdn.newspunch.com/wp-content/uploads/2022/10/blood-162×1024.png.webp

Υπάρχουν αγάλματα σε όλη την Ευρώπη, εκατοντάδων ετών, που απεικονίζουν την πράξη της κατανάλωσης παιδιών. Η παρακάτω εικόνα είναι του Παιδοφάγου της Βέρνης, σε απόσταση αναπνοής από την έδρα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας!!!

Δείτε εικόνα >> https://cdn.newspunch.com/wp-content/uploads/2022/10/87d54ffc289f95d194_bernchildeater.jpg.webp

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας Δείτε το!: Αρνείται ο Μπάιντεν ότι οι Δημοκρατικοί «ρουφάνε το αίμα των παιδιών» κατά τη διάρκεια δημόσιας συζητήσεως!!!

ΔΕΊΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!….


ΠΗΓΗ >> https://newspunch.com/lara-logan-drops-truth-bombs-live-on-air-globalist-elite-dine-on-blood-of-children/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr