Home Greek News ΕΧΕΙ ΚΙΤΡΙΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΦΟΒΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – Ρουά ματ Τσίπρα σε Μητσοτάκη για τα 12 ν.μ…

ΕΧΕΙ ΚΙΤΡΙΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΦΟΒΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ – Ρουά ματ Τσίπρα σε Μητσοτάκη για τα 12 ν.μ…

by _
0 comment 181 views

ΕΧΕΙ ΚΙΤΡΙΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΦΟΒΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Ρουά ματ Τσίπρα σε Μητσοτάκη για τα 12 ν.μ…

-Του Παναγιώτη Αποστόλου, Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]  //  www.egerssi.gr

Χιονοστιβάδα σκανδάλων, πολιτικών εγκλημάτων, συμπαρασύρουν στον όλεθρο τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του! Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα καζάνι που βράζει. Τα λασπόνερα πλημύρισαν το οικοδόμημα της “γαλάζιας παράταξης” μπατάροντάς το και ο “Λουδοβίκος” της, μπορεί να χλομιάζει, μπορεί να τον λούζει κρύος ιδρώτας, μπορεί να ψελλίζει ακαταλαβίστικα λόγια, μπορεί να ατενίζει “πυροβολημένος” το άπειρο, αλλά εξακολουθεί να κρατάει σφιχτά την καρέκλα του με όσες δυνάμεις του έχουν απομείνει!

Πιστεύω πως επιβεβαιώνομαι, που συνεχώς λέγω, ότι είναι ο χειρότερος Πρωθυπουργός από συστάσεως του ελληνικού κράτους!

Το μέγα σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών πολιτικών του αντιπάλων και δημοσιογράφων, φάνταζε πως ξεπερνούσε να πολιτικά του εγκλήματα, της παντελώς άστοχης διαχείρισης της υγειονομικής κρίσεως με τους δεκάδες – εκατοντάδες θανάτους. Της κυβερνητικής εμμονής που έθεσε σε αναστολή χιλιάδες υγειονομικούς, επειδή επέλεξαν να μην εμβολιαστούν με το δοκιμαστικό εμβόλιο κατά του Covid19 και οι οποίοι τόσο χρήσιμοι ήταν για τα νοσοκομεία μας προκειμένου να σώσουν ζωές.

Της φασιστικής – εκβιαστικής επιβολής προστίμου 100 ευρώ για κάθε μήνα που ο συνταξιούχος άνω των 60 ετών δεν έκανε το δοκιμαστικό εμβόλιο κατά του Covid19. Της ανόητης επιβολής της ρήτρας αναπροσαρμογής στην ενέργεια με το ταυτόχρονο κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων της Ελλάδος. Της κερδοσκοπικής διατήρησης στα καύσιμα του ΦΠΑ και του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, κόντρα στις πολιτικές όλης της Ευρώπης.

Τόμους ολόκληρους μπορούμε να γράψουμε για τα πολιτικά εγκλήματα αυτού του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησής του.

Τα πολιτικά σκάνδαλα σκάνε το ένα μετά το άλλο…

Διαβάστε περισσότερα! >> https://egerssi.gr/%ce%b5%cf%87%ce%b5%ce%b9-%ce%ba%ce%b9%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%b9%cf%83%ce%b5%ce%b9-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%cf%86%ce%bf%ce%b2%ce%bf-%ce%bf-%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%83-%ce%bc%ce%b7/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr