Home Greek News Η Αυστραλιανή Κυβέρνηση προσφέρεται τώρα να πληρώσει για κηδείες όσων ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ από εμβόλια για τον COVID

Η Αυστραλιανή Κυβέρνηση προσφέρεται τώρα να πληρώσει για κηδείες όσων ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ από εμβόλια για τον COVID

by _
0 comment 204 views

Η Αυστραλιανή Κυβέρνηση προσφέρεται τώρα να πληρώσει για κηδείες όσων ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ από εμβόλια για τον COVID

από τον Steve Watson

19 Οκτωβρίου 2022, 6:23 π.μ

Χαρακτηρίζει τη νέα πολιτική της ως «φανταστική»…

Η αυστραλιανή κυβέρνηση έχει φαινομενικά αναγνωρίσει ότι τα εμβόλια για τον COVID μπορούν να σκοτώσουν ανθρώπους ενημερώνοντας τον ιστότοπό της για να εισαγάγει μια πολιτική για την πληρωμή των εξόδων κηδείας των ανθρώπων που πεθαίνουν μετά τον εμβολιασμό.

Εδώ ο σύνδεσμος του ιστοτόπου τους >>

Services Australia website

Η πολιτική περιλαμβάνει επίσης μια διάταξη για την καταβολή αποζημίωσης έως και 600.000 $ εάν η νοσηλεία είναι απαραίτητη λόγω τραυματισμών ή προβλημάτων υγείας από το εμβόλιο.



Στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης αναφέρεται ότι για να διεκδικήσουν τα έξοδα οι συγγενείς θα πρέπει να προσκομίσουν τα εξής….

– πιστοποιητικό θανάτου του θανόντος ή πιστοποιητικό ιατρικής αιτίας θανάτου
-απόδειξη ότι ενεργείτε για λογαριασμό του θανόντος
-απόδειξη τυχόν εξόδων κηδείας και ποιος πλήρωσε, όπως αποδείξεις
-απόδειξη τυχόν ποσών που πήρατε ή θα λάβετε από τρίτους, όπως η ασφάλεια κηδείας
-απόδειξη ότι ο σύντροφος και τα τέκνα του θανόντος εξαρτώνται από τα κέρδη του θανόντος κατά τη στιγμή του θανάτου, εάν ισχύει.

Η πολιτική περιέχει επίσης συμβουλές σχετικά με το “Πώς να υπολογίσετε τις πληρωμές και τα έξοδα κηδείας”, συμβουλεύοντας τους προσφεύγοντες ότι “Πρέπει να δείξετε τα πραγματικά σας έξοδα για την κηδεία. Θυμηθείτε να αφαιρέσετε τυχόν ποσά που πήρατε ή θα λάβετε από τρίτους.»

Η αστυνομία δηλώνει επίσης ότι «Ένα από τα φανταστικά πράγματα σχετικά με το πρόγραμμα είναι ότι μπορείτε να υποβάλετε μια αξίωση μέσω Διαδικτύου ζητώντας αποζημίωση για τα έξοδα ή αποζημίωση για τον τραυματισμό σας χωρίς να χρειάζεται να εμπλέξετε δικηγόρο ή να ξεκινήσετε επίσημη νομική διαδικασία».



Εδώ ο σύνδεσμος>>

Services Australia website

Φοβερό!

Όπως τονίσαμε προηγουμένως, η Αυστραλία είχε ξεκινήσει ίσως τους πιο δρακόντεους περιορισμούς στον κόσμο κατά τη διάρκεια της πανδημίας:

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι μη εμβολιασμένοι γονείς στη Δυτική Αυστραλία δεν επιτρεπόταν να επισκέπτονται τα άρρωστα παιδιά τους στο νοσοκομείο, με τους παρουσιαστές ειδήσεων να γιορτάζουν τον κανόνα ως έναν εξαιρετικό τρόπο για να αναγκάσουν τους μη εμβολιασμένους να «αλλάξουν τη φιλοσοφία τους».

Ο επικεφαλής φαρμακοποιός της Αυστραλίας, Trent Twomey, ανακοίνωσε ότι το κοινό «απλώς πρέπει να αποδεχθεί» ότι θα πρέπει να κάνει τακτικά ενισχυτικά εμβόλια κάθε έξι μήνες και να συνεχίσει να φορά μάσκες για «πολλά χρόνια» στο μέλλον.

Σε ορισμένες περιοχές της χώρας, οι πολίτες έλαβαν εντολή να παρέχουν selfies με δυνατότητα γεωγραφικής παρακολούθησης στην αστυνομία για να αποδείξουν ότι έμεναν στο σπίτι τους κατά τη διάρκεια του lockdown.

Η χώρα έχτισε επίσης στρατόπεδα καραντίνας COVID για «συνεχείς επιχειρήσεις», όπου όσοι βρίσκονταν μέσα σε τροχόσπιτα παρηκολουθούντο 24/7 από φρουρούς!

ΠΗΓΗ > https://www.infowars.com/posts/the-australian-government-is-offering-to-pay-for-funerals-of-those-who-die-from-covid-vaccines/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr