Home ΔΙΕΘΝΗ Iσλαμιστική τρομοκρατία σε διατεταγμένη υπηρεσία Δύσης για διάσπαση φιλορωσικού μετώπου;

Iσλαμιστική τρομοκρατία σε διατεταγμένη υπηρεσία Δύσης για διάσπαση φιλορωσικού μετώπου;

by _
0 comment 234 views

Iσλαμιστική τρομοκρατία σε διατεταγμένη υπηρεσία Δύσης για διάσπαση φιλορωσικού μετώπου;

Τρομοκρατική επίθεση σε στρατόπεδο εκπαίδευσης στο Μπέλγκοροντ. 2 Τατζίκοι που στρατολογήθηκαν ως εθελοντές σκότωσαν 11 και τραυμάτισαν 15 Ρώσους στρατιώτες. Από θρησκευτικό φανατισμό;;;

«Δύο πολίτες μιας από τις χώρες της ΚΑΚ (CEI) Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών* διέπραξαν τρομοκρατική ενέργεια στο πεδίο εκπαίδευσης της Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας στην περιοχή του Μπέλγκοροντ.

Από την τρομοκρατική επίθεση σκοτώθηκαν 11 άνθρωποι και τραυματίστηκαν 15».

Σύμφωνα με το  Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η επίθεση σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης βολών με εθελοντές που εξέφρασαν την επιθυμία να συμμετάσχουν σε ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία.

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι «δύο πολίτες μιας άλλης χώρας της ΚΑΚ» διέπραξαν «τρομοκρατική ενέργεια» σε στρατιωτικό κέντρο εκπαίδευσης στο Μπέλγκοροντ, σκοτώνοντας 11 και τραυματίζοντας άλλους 15. Οι επιτιθέμενοι σκοτώθηκαν. Σύμφωνα με την επίσημη αναφορά, που επικαλείται το Interfax, το περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια μαθημάτων σκοποβολής για εθελοντές που είχαν αποφασίσει να πάνε στον πόλεμο.

Η δημοσίευση Sota, επικαλούμενη ηχογράφηση «πιθανώς, η αδερφή κάποιου που τραυματίστηκε στον πυροβολισμό», γράφει ότι πυροβολητές άνοιξαν πυρ σε ένα χώρο εκπαίδευσης στρατιωτών που είχαν κινητοποιηθεί πρόσφατα.



Πηγές του δημοσιεύματος μεταξύ συγγενών στρατευσίμων αναφέρουν ότι ο πυροβολισμός σημειώθηκε στα γήπεδα εκπαίδευσης της πόλης Σολωτή. Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους τους, τρεις στρατιώτες άνοιξαν πυρ. Δύο σκοτώθηκαν στη συνέχεια επί τόπου και ο τρίτος κατάφερε να διαφύγει.

Το κανάλι Telegram «Ostorozhno, Novosti» ανέφερε την ίδια στιγμή, επικαλούμενο συγγενή ενός στρατεύσιμου, ότι δύο ένοπλοι στρατιώτες άνοιξαν πυρ εναντίον της μονάδας, σκοτώνοντας 12.

Δύο τρομοκράτες σκοτώθηκαν από ανταλλαγή πυρών οι αρχές του νόμου εργάζονται στο σημείο της επίθεσης, αναφέρθηκε.

«Το πυρ στο πεδίο εκπαίδευσης άνοιξε κατά τη διάρκεια μιας εκπαίδευσης βολών με εθελοντές», δήλωσε ο στρατιωτικός διοικητής Yevgeny Poddubny.



Η συνάδελφός του Anna Dolgareva γράφει:

“Ωστόσο άκουσα (πληροφορίες – ανεπιβεβαίωτες) – ότι επρόκειτο για μετανάστες από μια πρώην ανατολική Σοβιετική Δημοκρατία που έλαβαν ρωσική υπηκοότητα”.

Η Marina Akhmedova, μέλος του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, αναφέρει:

«Κάποιος λέει ότι η επίθεση έγινε από επιστρατευμένους Τατζίκους, οι οποίοι μάλωναν με άλλους λόγω θρησκείας».

Και ο στρατιωτικός διοικητής Γιούρι Κοτενόκ αναφέρει μια εκδοχή της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, σύμφωνα με την οποία η δολοφονία διαπράχθηκε από θρησκευτικό φανατισμό μεταξύ των μεταναστών.

«Δύο εθνοτικής καταγωγής Τατζίκοι φέρεται με πολυβόλα ν’ άνοιξαν πυρ εναντίον των επιστρατευμένων… Τώρα το κύριο ερώτημα είναι αν απλά επιστρατεύθηκαν ή προσλήφθηκαν ειδικά ως εθελοντές για να διαπράξουν τη δολοφονία «απίστων»…



Οι πόρτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας είναι ορθάνοιχτες σε ξένους από χώρες της CEI. Όπως δείχνει η τραγωδία στην περιοχή του Μπέλγκοροντ, οι τρομοκράτες μπορούν να διεισδύσουν στις τάξεις του στρατού, κάτι που οδήγησε στην τραγωδία.Σύμφωνα με το Mash, οι νεκροί είναι εθελοντές από την περιοχή Bryansk. Οι διαρροές ότι τα θύματα είναι πάνω από 20 διαψεύδονται…

25.000.000 μουσουλμάνους απαριθμεί η Ρωσία συν το γεγονός ότι σύμμαχες χώρες της στον Καύκασο έχουν ισλαμικό προσανατολισμό. Η Δύση παίζει το χαρτί του ισλαμιστικού φονταμενταλισμού προς διάσπαση Ρωσίας… Θέλει α μετατρέψει τον πόλεμο σε εμφύλιο και χριστιανο-μουσουλμανικό.. Γι αυτό ο Πούτιν έχει προμετωπίδα τον Καντίροφ ως μήνυμα ενωτικό…

Οι χώρες μέλη της ΚΑΚ (CEI) είναι 10 μαζί με τη Ρωσία.



1 = Russie (membre fondateur); Sodroujestvo Nezavissimykh Gossoudarstv (SNG);
2 = Biélorussie (membre fondateur); Sadružnasć Niezaliežnych Dziaržaŭ (SND);
3 = Moldavie (membre); Comunitatea Statelor Independente (CSI);
4 = Arménie (membre); Ankakh petut’yunneri Hamagortsakts’ut’yun (APH);
5 = Azerbaïdjan (membre); Müstəqil Dövlətlər Birliyi (MDB);
6 = Kazakhstan (membre); Táuelsiz Memleketter Dostastyǵy (TMD);
7 = Ouzbékistan (membre); Mustaqil Davlatlar Hamdo’stligi (MDH);
8 = Kirghizistan (membre); Köz karandı emes mamleketterdin şerikteştigi (KMŞ);
9 = Tadjikistan (membre); Ittihodi Davlathoi Mustaqil (IDM);
10 = Turkménistan (État associé); Garaşsyz Döwletleriň Arkalaşygy (GDA).

* ΚΑΚ (CEI) Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών (https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B1_%CE%91%CE%BD%CE%B5%CE%BE%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%9A%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%8E%CE%BD)

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr