Home Greek News ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Η SIEMENS

ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Η SIEMENS

by _
0 comment 239 views
ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Η SIEMENS
ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Η SIEMENS

ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Η SIEMENS

Εκτελεστική και Δικαστική Εξουσία είναι αδέλφια δίδυμα…

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Άφωνο έμεινε το Πανελλήνιο από την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων αθώωσης των 20 από τους 22 καταδικασθέντες που είχαν εμπλακεί στο μεγαλύτερο πολιτικοοικονομικό σκάνδαλο του αιώνα! Του σκανδάλου των “μαύρων ταμείων της Siemens”, όπου συμμετείχαν πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες του Τόπου!

Αθώοι λοιπόν όλοι! Καθαρός και αμόλυντος ο γερμανικός πολυεθνικός κολοσσός! Αφού σε αυτό το κράτος επιπλέουν οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις προκειμένου να βγαίνουν πάντα καθαρά τα μεγάλα συμφέροντα που εξουσιάζουν τους πάντες! Άλαλο και το Σύστημα των ΜΜΕ των μεγαλοεπιχειρηματιών – μεγαλοεργολάβων ιδιοκτητών!

Όπου για μια ακόμη φορά αποδείχτηκε, πόσο μεγάλη είναι στην Ελλάδα η επιρροή του Βερολίνου!   

Μια 20ετής διαδικασία, που συντάραξε το Πανελλήνιο, τελικά “αποδείχτηκε” πως ήταν “άνθρακας ο θησαυρός”! Τι κι αν έγινε Εξεταστική Επιτροπή στη Βουλή που κατέθεσαν εκατοντάδες μάρτυρες, τι κι αν τον Νοέμβριο του 2019, μετά από διάρκεια τριών ετών στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου εκδικαζόταν η πολύκροτη δίκη της Siemens και στην οποία είχε απαγγελθεί η ενοχή 22 κατηγορουμένων για την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα κατ΄ επάγγελμα, επιβάλλοντας βαριές ποινές κάθειρξης!

Έτσι για μια ακόμη φορά αποδείχτηκε ότι τα Πολιτικοοικονομικά Κέντρα Εξουσίας διαφεντεύουν την Ελλάδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! >> https://egerssi.gr/%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b1%cf%80%cf%85%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bb%ce%b7%cf%84%ce%bf-%cf%84%ce%b7%cf%83-

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr