Home Greek News Ξεμωράθηκε η γριά και θέλει “αγιοποίηση” του Παύλου Φύσσα (Βίντεο)

Ξεμωράθηκε η γριά και θέλει “αγιοποίηση” του Παύλου Φύσσα (Βίντεο)

by _
0 comment 257 views

Ξεμωράθηκε η γριά και θέλει “αγιοποίηση” του Παύλου Φύσσα (Βίντεο)

ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΣΧΑΡΩ…;;;

ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΓΙΟ… Οι στίχοι του Παύλου Φύσσα, για τους οποίους έγινε μεγάλη συζήτηση, ιδίως μετά την δολοφονία του, περιλαμβάνουν τα παρακάτω:

“Άγκελα θα ‘θελα, μία μέρα σε ένα ρετιρέ, να σε γαμήσω, ναι πάνω στα κάγκελα να σε κρατάω απ’ τα μαλλιά και ξαφνικά, στην κορύφωση επάνω να σου χώσω μια κλωτσιά.

Άγκελα, μάθε το, πως από τα ψηλά εδώ είσαι μια οπτασία χυμένη έτσι στο κράσπεδο, θέλω να κατουρήσω πάνω στον κιμά σου και να παίξω ρέγκε μπάσο με τα άντερα σου, να πάρω τα μυαλά σου και να ζωγραφίσω πάνω στον τοίχο…”

https://www.youtube.com/watch?v=fHGuvefMloQ

https://www.youtube.com/watch?v=hQSME3n5HtQ

Ε ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΥΣΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΔΑ… ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ… ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ…


Η Σοφία Βούλτεψη φαίνεται πως ξεμωράθηκε και έχει αρχίσει να τα… χάνει. Μέσα σε όλα τα άλλα που κατά καιρούς έχει πει, ζήτησε την “αγιοποίηση” του Παύλου Φύσσα από την Εκκλησία.

Δείτε την απίστευτη δήλωσή της:

ΠΗΓΗ >> https://www.makeleio.gr

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr