Home Greek News Ο ΣΓΟΥΡΟΣ “ΔΙΝΕΙ ΠΟΝΟ” ΣΤΟΝ ΠΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ

Ο ΣΓΟΥΡΟΣ “ΔΙΝΕΙ ΠΟΝΟ” ΣΤΟΝ ΠΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ

by _
0 comment 122 views
Ο ΣΓΟΥΡΟΣ “ΔΙΝΕΙ ΠΟΝΟ” ΣΤΟΝ ΠΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ
Ο ΣΓΟΥΡΟΣ “ΔΙΝΕΙ ΠΟΝΟ” ΣΤΟΝ ΠΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ

Ο ΣΓΟΥΡΟΣ “ΔΙΝΕΙ ΠΟΝΟ” ΣΤΟΝ ΠΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ

Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Το κολοσσιαίο σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών δεν λέει να καταλαγιάσει, συμπαρασύροντας στον όλεθρο την κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη! Αυτό το σκάνδαλο των υποκλοπών αποκάλυψε την βαθιά σήψη και παρακμή των πολιτικών μηχανισμών της κυβέρνησης που μετέτρεψαν το κράτος σε παρακράτος! Η κυβέρνηση της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη συμπαρασύρεται στον όλεθρο και την λαϊκή απαξίωση και από τον τρόπο επικοινωνιακής διαχείρισης του σκανδάλου!

Δεν έπεισαν τον λαό μας – δυστυχώς γι΄ αυτούς – τα “δεν ήξερα, δεν γνώριζα, δεν άκουσα” του Πρωθυπουργού! Δεν έπεισαν τον λαό μας, η παραίτηση του Γ. Γ. του Πρωθυπουργού και ανιψιού του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρη Δημητριάδη και ο οποίος ανέλαβε την πολιτική ευθύνη του βαρύγδουπου, αντιδημοκρατικού και αντισυνταγματικού σκανδάλου!

Η πολιτική ευθύνη – γιατί όχι και ποινική – βαρύνει εξ ολοκλήρου τον Πρωθυπουργό, στον οποίο υπαγόταν απ΄ ευθείας η ΕΥΠ, με δικό του νόμο, μόλις ανέλαβε Πρωθυπουργός! Διορίζοντας – επίσης παραιτηθέντα –  Διοικητή της ΕΥΠ τον Παναγιώτη Κοντολέοντα, αλλάζοντας μάλιστα το νομοθετικό πλαίσιο, επειδή ο κ. Κοντολέων δεν πληρούσε τις απαραίτητες προϋποθέσεις και τα τυπικά προσόντα!.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ >> https://egerssi.gr/ο-σγουροσ-δινει-πονο-στον-πατουλη-γ/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr