Home Greek News Πως ο νέος διοικητής της ΕΥΠ κατάφερε το ακατόρθωτο: Απέκτησε τον πλήρη έλεγχο της υπηρεσίας μέσα σε 15 μόνο ημέρες

Πως ο νέος διοικητής της ΕΥΠ κατάφερε το ακατόρθωτο: Απέκτησε τον πλήρη έλεγχο της υπηρεσίας μέσα σε 15 μόνο ημέρες

by _
0 comment 136 views

Πως ο νέος διοικητής της ΕΥΠ κατάφερε το ακατόρθωτο: Απέκτησε τον πλήρη έλεγχο της υπηρεσίας μέσα σε 15 μόνο ημέρες


«Έχω πλήρη έλεγχο της υπηρεσίας τις τελευταίες 15 μέρες, κανείς δεν εξαιρείται…»!
Αυτό δήλωσε ο μέχρι πριν από λίγες ώρες απλά προτεινόμενος διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Θεμιστοκλής Δεμίρης.

Το ότι η κυβέρνηση έχει κάνει τους θεσμούς – σουρωτήρι, το έχουμε καταλάβει. Έστω και τυπικά ο κύριος Δεμίρης θα έπρεπε να περιμένει την έγκριση του από το κοινοβούλιο για να αναλάβει επίσημα καθήκοντα.

Δεν μας εκπλήσσει.

Το εκπληκτικό είναι άλλο. Ότι σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ο νέος διοικητής κατάφερε και πήρε τον πλήρη έλεγχο της υπηρεσίας μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες, όταν όλοι οι προκάτοχοί του δεν είχαν καταφέρει κάτι αντίστοιχο ακόμα και στο τέλος της θητείας τους! Όλα αυτά μάλιστα, πριν από την τυπική επικύρωση του διορισμού του!

Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν. Είτε ο νέος διοικητής είναι προικισμένος με απόκοσμες αρετές, ή θα πρέπει να ετοιμαζόμαστε για νέο «πανηγύρι»…

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr