Home ΗΠΑ Επίσκεψη Πελόζι στο Τάιβαν: Ο αμερικανικός στρατός διεξάγει ασκήσεις για επίθεση με υπερηχητικούς πυραύλους, ραδιενεργά κατάλοιπα σε πόλεις των Η.Π.Α.

Επίσκεψη Πελόζι στο Τάιβαν: Ο αμερικανικός στρατός διεξάγει ασκήσεις για επίθεση με υπερηχητικούς πυραύλους, ραδιενεργά κατάλοιπα σε πόλεις των Η.Π.Α.

by _
0 comment 190 views

Επίσκεψη Πελόζι στο Τάιβαν: Ο αμερικανικός στρατός διεξάγει ασκήσεις για επίθεση με υπερηχητικούς πυραύλους, ραδιενεργά κατάλοιπα σε πόλεις των Η.Π.Α.

Ο στρατός των ΗΠΑ διεξήγαγε ασκήσεις υπερηχητικής επίθεσης πυραύλων σε μεγάλες πόλεις ενόψει της επίσκεψης στην Πελόζι στην Ταϊβάν

HAL TURNER
02 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022


Εκατοντάδες στρατιωτικά μέλη και εργαζόμενοι έκτακτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν στη Φιλαδέλφεια την περασμένη εβδομάδα για να προσομοιώσουν τον απόηχο μιας ταυτόχρονης υπερηχητικής επίθεσης πυραύλων στη Φιλαδέλφεια, τη Νέα Υόρκη και το Σικάγο, σύμφωνα με τους Army Times.

Η άσκηση Dense Urban Terrain (DUT) φαντάζεται ένα υποθετικό σενάριο που ο στρατός αποκαλεί «τη χειρότερη μέρα της Αμερικής». Εργαζόμενοι έκτακτης ανάγκης και στρατιώτες βοήθησαν τουλάχιστον 150 παίκτες ρόλου που έφεραν ψεύτικα τραύματα και προσποιήθηκαν πως είχαν υποστεί πιθανά συμπτώματα από μια άγνωστη χημική, βιολογική, ραδιολογική ή πυρηνική επίθεση (ΧΒΡΠ).

Εκτός από την εκτέλεση σεναρίων που περιελάμβαναν παίκτες ρόλου διάσωσης που παγιδεύτηκαν σε κτίρια ή μετρό που κατέρρευσαν μετά από επιθέσεις υπερηχητικών πυραύλων, στρατεύματα και εργαζόμενοι έκτακτης ανάγκης χρησιμοποίησαν εξοπλισμό ανίχνευσης και απολύμανσης για να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες ραδιενεργών κατάλοιπων από ΧΒΡΠ.

«Είναι σπουδαία εκπαίδευση που μας βοηθά να προετοιμαστούμε για την αποστολή, αν συμβεί κάτι», είπε ο Στρατιώτης 1ης Τάξης Elliotte Villafan, στρατιώτης απορρύπανσης. “Οποιοδήποτε είδος χημικής, ραδιολογικής ή πυρηνικής επίθεσης – θα ήμασταν εκεί για να υποστηρίξουμε τις πολιτικές μονάδες, όπως οι πυροσβέστες, το αστυνομικό τμήμα. Καθώς επίσης συνεργαζόμαστε με συνεργαζόμενες μονάδες, όπως στον ιατρικό τομέα. Είναι εξαιρετική συνεργασία σε όλα τα επίπεδα για να βοηθήσουμε τους Αμερικανούς δημόσιο.”

________

ΠΗΓΗ >> https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/military-holds-drills-for-hypersonic-missile-attack-nuclear-fallout-on-u-s-cities

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr