Home Greek News Ατζέντα 21: Προληπτικά μέτρα προκειμένου οι αποφευχθούν οι φωτιές δεν εφαρμόζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη όχι λόγω βλακείας αλλά λόγω…σκοπιμότητος.

Ατζέντα 21: Προληπτικά μέτρα προκειμένου οι αποφευχθούν οι φωτιές δεν εφαρμόζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη όχι λόγω βλακείας αλλά λόγω…σκοπιμότητος.

by _
0 comment 127 views

Ατζέντα 21: Προληπτικά μέτρα προκειμένου οι αποφευχθούν οι φωτιές δεν εφαρμόζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη όχι λόγω βλακείας αλλά λόγω…σκοπιμότητος.

Στράτος Μελίτης

Ένα καινούριο πολεμικό Ραφάλ κοστίζει 90 εκατομμύρια ευρώ. 

Ένα πυροσβεστικό Canadair CL-215 κοστίζει 4 εκατομμύρια ευρώ. 

Η Ελλάδα αγόρασε 18 Ραφάλ (καινούρια και μεταχειρισμένα). 

Εάν αγοράζαμε ΕΝΑ Ραφάλ λιγότερο, θα μπορούσαμε να πάρουμε 22 επιπλέον πυροσβεστικά Canadair CL-215. 

Ή 3 υπερσύγχρονα Canadair CL-515 που πετάνε και το βράδυ (κόστος 25-35 εκατομμύρια ευρώ το καθένα). 

Ασφαλώς μπορούμε να πάρουμε και ΡΑΦΑΛ και ΜΠΕΡΙΕΦ (Ρωσικά Πυροσβεστικά μεγαθήρια)  και πλήθος από μεταχειρισμένα  Canadair ή κορυφαία αμερικάνικα πυροσβεστικά.



Όπως μπορούσαμε εδώ και χρόνια να έχουμε κάνει αντιπυρικές ζώνες και δασοφύλακες που να επιτηρούν κάθε καλοκαίρι τα περάσματα .

Άρα είναι ξεκάθαρο ότι δεν θέλουν, όχι ότι δεν μπορούν.

Αυτά που καταλαβαίνει και ένα παιδί, δεν εφαρμόζονται όχι λόγω βλακείας αλλά λόγο σκοπιμότητας.

Μην ξαναγίνεις συνένοχός τους.



________________

Διαβάστε τώρα το εξής άρθρο μας με τίτλο Πως οι πολιτικές του ΟΗΕ προκαλούν τις φωτιές στην Ελλάδα με τη συναίνεση της εκάστοτε ανθελληνικής κυβέρνησης! /# Ατζέντα21 που θα αποκαλύψει το ΠΩΣ και το ΓΙΑΤΙ η εκάστοτε ανθελληνική, προδοτική κυβέρνηση της Ελλάδος ΔΕΝ παίρνει προληπτικά μέτρα προκειμένου να αποφευθούν οι φωτές στη χώρα μας. Αυτό το άρθρο είναι άκρως αποκαλυπτικό και δίνει συνέχεια στο παραπάνω άρθρο που μόλις διαβάσατε.

Διαβάστε επίσης Φωτιές στην Ελλάδα – Η Ατζέντα 21…ΕΙΝ᾽ΕΔΩ!!! Καίνε την Ελλάδα των…ΑΜΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ…!!!

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr