Home ΗΠΑ Οργουελικό: Νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαιώνουν ότι οι αξιωματούχοι του CDC προσπαθούσαν να αλλάξουν τον «προβληματικό» ορισμό για το «εμβόλιο, εμβολιασμένο» επειδή η πειραματική ένεση mRNA δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για τον παλιό ορισμό των εμβολίων!!!

Οργουελικό: Νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαιώνουν ότι οι αξιωματούχοι του CDC προσπαθούσαν να αλλάξουν τον «προβληματικό» ορισμό για το «εμβόλιο, εμβολιασμένο» επειδή η πειραματική ένεση mRNA δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για τον παλιό ορισμό των εμβολίων!!!

by _
0 comment 161 views

Οργουελικό: Νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαιώνουν ότι οι αξιωματούχοι του CDC προσπαθούσαν να αλλάξουν τον «προβληματικό» ορισμό για το «εμβόλιο, εμβολιασμένο» επειδή η πειραματική ένεση mRNA δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για τον παλιό ορισμό των εμβολίων!!!

Του Τζούλιαν Κόνραντσον
Δημοσιεύθηκε 12 Ιουλίου 2022 στις 5:20 μ.μ


Τον Σεπτέμβριο του 2021, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) συνελήφθησαν να αλλάζουν κρυφά τον ορισμό της λέξης «εμβόλιο», καθώς και τι σημαίνει «πλήρως εμβολιασμένος», επειδή το πειραματικό «εμβόλιο» mRNA δεν πληρούσε τα καθιερωμένα κριτήρια σύμφωνα με τον παλιό ορισμό – και το πρόσεχαν οι άνθρωποι.

Δυστυχώς για τους λεγόμενους «ειδικούς», ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος Άλεξ Μπέρενσον διασφάλισε ότι η αλλαγή δεν έπεσε κάτω από το ραντάρ, όπως ανέφερε ο Λάρι Τζόνσον του TGP. Επειδή σήμανε τον συναγερμό σχετικά με την αλλαγή του ορισμού από το CDC, ο λογαριασμός του Berenson ανεστάλη οριστικά από το Twitter – αλλά, μετά από δικαστικό διακανονισμό νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ο λογαριασμός του αποκαταστάθηκε.

Εδώ είναι το αρχικό άρθρο για αυτό το θέμα… https://www.thegatewaypundit.com/2021/09/cdc-changes-definition-vaccine-vindicates-alex-berenson/

CDC Changes Definition of “Vaccine”, Vindicates Alex Berenson

Πριν από την αλλαγή, ο ιστότοπος του CDC όρισε το εμβόλιο ως:

Εμβόλιο – «ένα προϊόν που διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα ενός ατόμου για να παραγάγει ανοσία σε μια συγκεκριμένη ασθένεια».

Αλλά οι εποχές των εμβολίων που παράγουν τη λεγόμενη «ανοσία» έχουν παρέλθει. Τώρα, ο επίσημος ορισμός του CDC μετακινεί “τις θέσεις των δοκαριών στο γήπεδο ποδοσφαίρου” και δηλώνει ότι το πειραματικό μπόλι mRNA και τα εμβόλια γενικά, απλώς «ΔΙΕΓΕΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ».



Και κάπως έτσι καταλήγουμε στον Covid-1984 (με άλλα λόγια, του Τζορτζ Όργουελ)…

Μετά την αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του CDC διαβάζουμε:

Εμβόλιο – «ένα παρασκεύασμα που χρησιμοποιείται για την τόνωση της ανοσολογικής απόκρισης του οργανισμού έναντι ασθενειών».

Εκείνη την εποχή, οι αξιωματούχοι του CDC δικαιολόγησαν τις ενέργειές τους υποστηρίζοντας, γελοία, ότι οι «ελαφριές αλλαγές» που έγιναν «δεν επηρέασαν τον συνολικό ορισμό» των εμβολίων. Στην πραγματικότητα, ισχυρίστηκαν ότι έκαναν τη χάρη στο κοινό με την ενημέρωση, καθώς οι προηγούμενοι ορισμοί ήταν προφανώς πολύ…”συγχυστικοί” για να κατανοήσει ο μη ειδικός λαϊκός χωρίς να κατανοήσει βαθιά την …”ΕΠΙΣΤΗΜΗ”.

Με αυτόν τον τρόπο, ο ορισμός είναι πιο «διαφανής», εξήγησε ένας εκπρόσωπος του CDC στην The Miami Herald:

«[Οι προηγούμενοι ορισμοί θα μπορούσαν να έχουν ερμηνευθεί ώστε να σημαίνει ότι τα εμβόλια ήταν 100% αποτελεσματικά, κάτι που δεν συνέβη ποτέ για κανένα εμβόλιο, επομένως ο τρέχων ορισμός είναι πιο διαφανής και περιγράφει επίσης τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να χορηγηθούν τα εμβόλια».



Λοιπόν, σίγουρα, η ψεύτικη περιστροφή του CDC αποδείχτηκε ένα ακόμη καθαρό ψέμα, καθώς τα πρόσφατα ληφθέντα email που κυκλοφόρησαν από τους The Epoch Times αυτή την εβδομάδα δείχνουν την επικοινωνία μεταξύ ξέφρενων αξιωματούχων του CDC που προσπαθούσαν να αλλάξουν τον ορισμό των εμβολίων γιατί οι αποτυχίες του πειραματικού τρυπήματος είχαν γίνει «προβληματικές» σε σχέση με τον παλιό ορισμό.

Σε μια ανταλλαγή που εστάλη από την αξιωματούχο του CDC Alycia Downs στις 25 Αυγούστου 2021, προειδοποιεί τους συναδέλφους της για το πώς οι άνθρωποι αρχίζουν να παρατηρούν ότι το πειραματικό εμβόλιο Covid δεν ανταποκρίνεται καν στον ορισμό του ίδιου του CDC. Αυτό φαίνεται να είναι όταν οι αξιωματούχοι του CDC άρχισαν να λαμβάνουν υπόψη το ζήτημα. Ένα μήνα αργότερα, ο ορισμός άλλαξε.

Πάει η «διαφάνεια».

Από το email της Downs, μέσω των The Epoch Times διαβάζουμε:

«Ο ορισμός του εμβολίου που έχουμε δημοσιεύσει είναι προβληματικός και οι άνθρωποι τον χρησιμοποιούν για να ισχυριστούν ότι το εμβόλιο COVID-19 δεν είναι εμβόλιο που βασίζεται στον δικό μας ορισμό», έγραψε η Alycia Downs, αξιωματούχος του CDC, σε ένα email στις 25 Αυγούστου 2021 σε συνάδελφο.

Σύμφωνα με τους The Epoch Times, ο Downs, μαζί με τους συναδέλφους τους Allison Michelle Fisher, Cynthia Jorgensen, Valerie Morelli και Andrew (χωρίς επώνυμο), έχουν συνδυάσει τις προσπάθειές τους για να βρουν τους νέους οργουελικούς ορισμούς για το «εμβόλιο» και τον «εμβολιασμό».

Το θέμα τέθηκε αρχικά στην αντίληψή τους μετά από ένα κύμα καταγγελιών από οπαδούς του Covid που ήταν αναστατωμένοι που οι «δεξιοί» «αρνητές της πανδημίας» χρησιμοποιούσαν τις πληροφορίες του CDC απέναντι στα επιχειρήματά τους.



Α, και οι άνθρωποι έκαναν ερωτήσεις… πάρα πολλές ερωτήσεις… ώπ!…δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε αυτό!

Ακολουθούν μερικά μόνο παραδείγματα δημόσιων υποβολών που συζητήθηκαν από αξιωματούχους του CDC, μέσω των The Epoch Times:

«Είναι αλήθεια ότι αυτό το εμβόλιο για τον Covid δεν είναι στην πραγματικότητα εμβόλιο σύμφωνα με τον ορισμό σας; Αυτό το εμβόλιο σας κάνει ανοσία για τον ιό Covid; Αν όχι, γιατί να κάνω το τρύπημα;»

«Οι δεξιοί αρνητές της πανδημίας του covid-19 χρησιμοποιούν τον ορισμό του «εμβόλιου» για να υποστηρίξουν ότι τα εμβόλια mRNA δεν είναι εμβόλια… αυτό διαστρεβλώθηκε για να υποστηριχθεί ότι τα υπάρχοντα εμβόλια covid-19 δεν ήταν εμβόλια επειδή απέτρεπαν μόνο σοβαρές ασθένειες. Νομίζω ότι θα ήταν πιο ακριβές να πούμε ότι η λειτουργία του εμβολίου είναι «να διεγείρει μια ανοσοαπόκριση» για να είναι σαφές ότι η τέλεια ανοσία δεν είναι αυτό που καθορίζει ένα εμβόλιο».

«…Το ερώτημά μας είναι πώς επιτρέπεται στο CDC και στον υπόλοιπο κόσμο να αποκαλούν το εμβόλιο εμβολιασμό όταν δεν ανταποκρίνεται καν στον δικό σας ορισμό;»

Φυσικά, οι λάτρεις του Υπουργείου Αλήθειας είχαν το δίκιο να το εμποδίσουν – και ευτυχώς, με την Downs να ξεκινάει την αλληλογραφία τους με το “Εχετε προτείνει όλοι ενημερώσεις για το περιεχόμενο;” λες και η σημασία των λέξεων –ακόμη και λέξεων με νόημα για τη δημόσια κοινωνία όπως το «εμβόλιο»– είναι τόσο εναλλάξιμα όσο ένα ζευγάρι παπούτσια.

Παρά το ερώτημα, η ομάδα δεν φαινόταν να έχει καταλήξει σε τίποτα από μόνη της. Υποθέτω ότι το «σκάσε και πάρε το τρύπημα» ήταν ένας πολύ ισχυρός ορισμός, οπότε, απίστευτα, η νέα διατύπωση με την οποία το CDC συμφώνησε – «για να τονώσει μια ανοσολογική απόκριση» – δεν προήλθε από κανέναν άλλον από τους απατεώνες που φώναζαν για «δεξιούς αρνητές πανδημίας».

Οι «ειδικοί» πρέπει να είχαν πάρει το ρεπό.

Μετά τη δημιουργία της νέας οργουελικής γλώσσας, οι αλλαγές εφαρμόστηκαν την 1η Σεπτεμβρίου 2021.

Για να δείτε το πλήρες σύνολο των email, μπορείτε να το βρείτε στους Epoch Times, εδώ.

ΠΗΓΗ >> https://www.thegatewaypundit.com/2022/07/orwellian-new-emails-confirm-cdc-officials-scrambled-change-problematic-definition-vaccine-vaccinated-experimental-mrna-jab-not-qualify-old-definition/

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr