Home ΔΙΕΘΝΗ MEGA ALERT – Η «Παγκόσμια Συνθήκη για την Πανδημία» περιλαμβάνει σχέδια για υποχρεωτικό, καθολικό σύστημα ψηφιακού διαβατηρίου και ταυτότητας!!!

MEGA ALERT – Η «Παγκόσμια Συνθήκη για την Πανδημία» περιλαμβάνει σχέδια για υποχρεωτικό, καθολικό σύστημα ψηφιακού διαβατηρίου και ταυτότητας!!!

by _
0 comment 185 views

MEGA ALERT – Η «Παγκόσμια Συνθήκη για την Πανδημία» περιλαμβάνει σχέδια για υποχρεωτικό, καθολικό σύστημα ψηφιακού διαβατηρίου και ταυτότητας!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 26 Μάιου 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Η «Παγκόσμια Συνθήκη για την πανδημία» του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας περιλαμβάνει σχέδια για ένα υποχρεωτικό, καθολικό σύστημα ψηφιακού διαβατηρίου και ταυτότητας.

Παγκοσμιοποιητές και παγκόσμιοι ηγέτες συγκεντρώθηκαν στο Νταβός της Ελβετίας αυτή την εβδομάδα για την ετήσια Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας του ΠΟΥ.

Οι συμμετέχοντες και από τα 194 κράτη μέλη του ΠΟΥ πρόκειται να ψηφίσουν για σημαντικές τροποποιήσεις στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας που θα αφαιρούσαν ουσιαστικά κάθε εξουσία από κυρίαρχες χώρες και θα την παρέδιδαν στο παγκόσμιο συμβούλιο υγείας του ΠΟΥ σε περίπτωση υποτιθέμενης «πανδημίας».

Το Gateway Pundit αναφέρει: Εάν οι επικυρώσεις συμφωνηθούν αυτή την εβδομάδα, ο ΠΟΥ θα έχει επίσης αποκλειστική εξουσία για το τι συνιστά πανδημία. Και, όπως είδαμε τα τελευταία δύο χρόνια, σχεδόν οτιδήποτε χαρακτηρίζεται ως «υπαρξιακή απειλή για τη δημόσια υγεία», συμπεριλαμβανομένης της παραπληροφόρησης, των γονέων που διαμαρτύρονται στα σχολικά συμβούλια, της ελευθερίας του λόγου και – φυσικά – του ρατσισμού. Το γεγονός ότι ο ΠΟΥ βρίσκεται στο κατώφλι απεριόριστης εξουσίας, η εν δυνάμει υπερψήφιση τέτοιων μέτρων θα έπρεπε να τρομοκρατήσει όλους τους πολίτες όλων των χωρών του κόσμου!!!

Επιπλέον, οι αλλαγές περιλαμβάνουν επίσης σχέδια για ένα υποχρεωτικό και καθολικό σύστημα διαβατηρίου εμβολίου και ταυτότητος που θα εποπτεύεται από τον ΠΟΥ. Στην πραγματικότητα, η παγκοσμιοποιητική οργάνωση σύναψε ΗΔΗ σύμβαση με μια εταιρεία με έδρα τη Γερμανία, την «T-Systems», για την ανάπτυξη της τεχνολογίας.

Είναι τόσο βέβαιοι ότι τα μέτρα θα εγκριθούν!!!

Από την κοινή ανακοίνωση ΠΟΥ και T-Systems διαβάζουμε:



«Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) θα διευκολύνει τα κράτη μέλη του να εισάγουν ψηφιακά πιστοποιητικά εμβολιασμού στο μέλλον. Ο ΠΟΥ δημιουργεί μια πύλη για το σκοπό αυτό. Επιτρέπει τον έλεγχο των κωδικών QR στα ηλεκτρονικά πιστοποιητικά εμβολιασμού πέραν των εθνικών συνόρων.

 

Προορίζεται να χρησιμεύσει ως τυπική διαδικασία για άλλους εμβολιασμούς όπως η πολιομυελίτιδα ή ο κίτρινος πυρετός μετά τον COVID-19. Ο ΠΟΥ έχει επιλέξει την T-Systems ως βιομηχανικό εταίρο για την ανάπτυξη των υπηρεσιών επικύρωσης εμβολιασμού».

Σύμφωνα με τον Garret Mehl – τον επικεφαλής του Τμήματος Ψηφιακής Υγείας και Καινοτομίας του ΠΟΥ, το σχέδιο για το νέο παγκόσμιο σύστημα είναι να εκδοθεί ψηφιακός κωδικός QR σε κάθε άτομο στον πλανήτη – με αυτόν τον τρόπο, παρακολουθούνται ΟΛΟΙ. Αλλά, μην ανησυχείτε, είναι απλώς μια άσκηση «οικοδόμησης εμπιστοσύνης», εξηγεί η Mehl.

Α, αυτό είναι όλο;

Από τον Mehl (μέσω του Ινστιτούτου Brownstone):



«Τα πιστοποιητικά εμβολιασμού που δεν παραβιάζονται, και που είναι ψηφιακά επαληθεύσιμα, δημιουργούν εμπιστοσύνη. Ως εκ τούτου, ο ΠΟΥ υποστηρίζει τα κράτη μέλη στη δημιουργία εθνικών και περιφερειακών δικτύων εμπιστοσύνης και τεχνολογικής επαλήθευσης.

 

Η υπηρεσία πύλης του ΠΟΥ χρησιμεύει επίσης ως γέφυρα μεταξύ των περιφερειακών συστημάτων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως μέρος μελλοντικών εκστρατειών εμβολιασμού και εγγραφών στο σπίτι.”

Αν σκεφτείτε το γεγονός ότι το καθεστώς Μπάιντεν απέκρυψε σκόπιμα τις προτεινόμενες τροποποιήσεις στη Συνθήκη όταν είχε υποβληθεί τον Ιανουάριο (παρακάμπτοντας έτσι τη δημοκρατική διαδικασία) – και δημοσιοποίησε την πρόταση μόλις μήνες αργότερα (λίγο πριν από τη συνέλευση του ΠΟΥ), αυτό είναι κάτι ΛΙΑΝ ΥΠΟΥΛΟ που αν δεν το σταματήσουμε ΤΩΡΑ όλοι εμείς, ΞΕΣΗΚΩΝΟΜΕΝΟΙ, κτλ., τότε αυτό που έγινε με την ψευτο-πανδημία του ψευδο-κορωνοϊού θα μοιάζει με μια «βόλτα στο πάρκο»…!!!

———–

-με πληροφορίες από >> https://newspunch.com/global-pandemic-treaty-includes-plans-for-mandatory-universal-digital-passport-id-system/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr